Gość: Rafis IP: 62.29.254.* 13.09.04, 16:16 Wszystko wskazuje na to, że we Wrocławiu lad amom4ent pojawi sie nowa polska sieć supermarketów o wdzięcznej nazwie stokrotka. Ciekawe gdzie będzie zlokalizowana? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: RP Spierdut z blaszakami :) IP: *.core.lanet.net.pl 13.09.04, 17:56 Tylko marnuje się pożądny teren żeby zrobić 150-ty market spożywczy w mieście :/ Braniborska i Hubska to IMHO najlepsze przykłady złego przykładu! Przecież tam możnaby zbudować ładne plomby mieszkalne,ew. domy handlowe w Stylu tego na Czystej :) Pozdrawiam. adieu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Spierdut z blaszakami :) IP: 62.29.254.* 13.09.04, 18:25 To dlaczego nie zbudowałes tego o czym mówisz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RP Re: Spierdut z blaszakami :) IP: *.core.lanet.net.pl 13.09.04, 18:46 Łole ło co chłodzi ?! A co ja jestem ?! Bruce Wszechmogący ?! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Spierdut z blaszakami :) IP: 62.29.254.* 13.09.04, 18:52 Bo zeby cos zbudowac trzeba miec kase. Łatwo powiedziec "spierdut z blaszakami , zbudujmy tam galerie taka jak na Czystej" Więc zaproponowałem Ci zebys to zrobił :) Juz sto razy była tu mow ao mozliwosciach inwestycyjnych miasta i etapie jego rozwoju.Kiedys tam powstanie cos fajnego ale na razie mamy Elee i Lidla.Lepsze to niz zrujnowana fabryka makaronu, która tam stała.Ponadto pamietam z ejak budowano tam Bille(Elee) to było wtedy cos. Super centrum handlowe.Swiat sie zmienia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis www.stokrotka.pl IP: 62.29.254.* 13.09.04, 19:14 Maja dużą siec ale tylko na wschodzie Polski. www.stokrotka.pl/stokrot/maps/polska.gif Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RP Re: Spierdut z blaszakami :) IP: *.core.lanet.net.pl 13.09.04, 19:56 Gość portalu: Rafis napisał(a): > Bo zeby cos zbudowac trzeba miec kase. Łatwo powiedziec "spierdut z > blaszakami , zbudujmy tam galerie taka jak na Czystej" > Więc zaproponowałem Ci zebys to zrobił :) Juz sto razy była tu mow ao > mozliwosciach inwestycyjnych miasta i etapie jego rozwoju.Kiedys tam powstanie > cos fajnego ale na razie mamy Elee i Lidla.Lepsze to niz zrujnowana fabryka > makaronu, która tam stała.Ponadto pamietam z ejak budowano tam Bille(Elee) to > było wtedy cos. Super centrum handlowe.Swiat sie zmienia :) Twój post napawał mnie optymizmem ! ;) Wiem, wiem doskonale o możliwościach inwestycyjnych - wyrażam tylko swoją skomną opinię nt. blaszaków niedaleko centrum miasta. Pozdrawiam. Adrian. Odpowiedz Link Zgłoś
svarte_sjel Re: Spierdut z blaszakami :) 13.09.04, 21:47 Gość portalu: RP napisał(a): > Braniborska i Hubska to IMHO najlepsze przykłady złego przykładu! > Przecież tam możnaby zbudować ładne plomby mieszkalne,ew. domy handlowe w Stylu Zgadzam się z tobą Odpowiedz Link Zgłoś