06.03.06, 08:08
gdzie we Wrocławiu można zjeśc sushi?
Obserwuj wątek
    • Gość: rybsko Re: sushi IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.03.06, 09:05
      Na Nożowniczej.
      • anja_pl Re: sushi 06.03.06, 12:47
        a konkretniej gdzie? i wiesz po ile jest porcja i czy przywoża do domu?
        mam aktualnie noge w gipsie i nie bardzo się moge ruszać
      • Gość: Odys Re: sushi IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.03.06, 12:57
        Rzeczywiście tylko na nożowniczej, ale nie polecam: nieświeże skłądniki i
        kucharz nie mający pojęcia co to Sushi. Japończycy z Toyoty byli tam tylko raz,
        pochorowali się... i niech to o czymś świadczy:)
        • Gość: mm Re: sushi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 13:03
          To musiałeś źle trafić. Gdy ja tam byłem kucharz wiedział o sushi bardzo dużo i
          widać było, że robi to od lat. A jedzenie super. Z tego co pamiętam ceny
          miseczek od 12 złotych
        • Gość: rybsko Re: sushi IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.03.06, 13:08
          Pieprzysz waść, żeby nie powiedzieć, że łżesz jak pies. Ale nie jesteś
          pierwszym, któremu się wydaje, że jak na coś w Internecie ponarzeka, to się
          będzie ludziom wydawał wielkim znawcą i światowcem.

A wracając do tematu, na pewno mogą zapakować na wynos, ale nie słyszałem, żeby
          wozili. Poszukaj "Sakana", chyba "sushi bar Sakana" dokładnie.
          • Gość: bedson Re: sushi IP: *.iitd.pan.wroc.pl 06.03.06, 13:17
            a ja mysle ze wasza wiedza jest i tak ograniczona sakana nie jest jedynym
            miejscem gdzie mozna zjesc sushi jeszce na ulicy ciepłej tył PDT jest
            restauracja japońska i tam jest o wiele lepsze jedzonko niz w sakanie na
            nozowniczej
            • Gość: rybsko Re: sushi IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.03.06, 13:53
              Słyszałem, ale jeszcze tam nie byłem. Ale w "wiele lepsze" to nie za bardzo
              wierzę. Sakanie nic nie brakuje, robią dobrze, więc trzeba by bajarza jak ten
              dobijający Pułka, żeby wynalazł coś naprawdę znacząco lepszego smakowo. Chyba,
              że tam dają sushi z keczupem, a ktoś jest przyzwyczajony do hamburgerów :->
    • Gość: nie lubię! Re: sushi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 21:56
      • Gość: misia Re: sushi IP: *.pl 08.03.06, 08:03
        E nie taki zły ten na nożowniczej. 200-300 zł dla dwóch osób za obiad a kupa
        zabawy. Może to i nie do końca japońskie żarcie jak w Warszawce, ale przecież
        liczy się, że dobrze wchodzi, nie?
        • Gość: jus Re: sushi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 09:35
          a jeszcze szybciej wychodzi, prawda?
      • anja_pl Re: sushi 08.03.06, 08:16
        ależ ja prosiłam o adres, a nie o Twoja opinię.
        Opinie innych w kwestiach kulinarnych lekce sobie ważę,
        uważam,że jak nie spróbuję, to nie mam prawa się wypowiadać i nikt nie ma prawa
        narzucać mi swojego zdania.
    • Gość: jus Re: sushi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 09:00
      ooo znowu kryptoreklama tego czegoś z nożowniczej. a jacy agresywni.
      Co? Klientów brakuje? Jest sposób: lepiej gotować, używać świeżych skladników,
      nie szaleć z cenami...
      ale oczywiście łatwiej pokłocić się na forum, to każdy potrafi.
      hahahhahahahahahahhaah
      • Gość: rybsko Re: sushi IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.03.06, 09:28
        No właśnie pokazujesz, że każdy potrafi się pokłócić na forum i podsrywać innych
        bez podania dowodów.
        Ja bardzo chętnie reklamuję ten bar, bo mi się podoba i jest w moim interesie,
        żeby funkcjonował jak najlepiej - wtedy będę mógł być dalej jego klientem.
        Innych korzyści z tego nie mam, a wręcz dopłacam do interesu, bo chcę tam
        wydawać pieniądze :-)
        • Gość: jus Re: sushi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 09:32
          wierzę w te intersy, wierzę...
          hahahhahahahhahahaahaha
          • Gość: rybsko Re: sushi IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.03.06, 11:26
            A wierz sobie, wierz.
            • Gość: anonim Re: sushi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 11:34
              kucharz z pensjonatu w górach na pewno świetnie gotuje, ale niekoniecznie
              znasie na orientalnej kuchni. I nie jest to powód do obrazy marku.
              • Gość: rybsko Re: sushi IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.03.06, 11:57
                Ciekawe. I "anonim" i ten drugi piszą z Neostrady. Początku adresu, oczywiście,
                nie ma, ale szansa na to, że to jest ta sama osoba wzrasta. Teraz post będący
                odpowiedzią na mój jest wyraźnie adresowany do jakiegoś "Marka". Moje
                podejrzenie jest następujące:
                Jakiś bolek znający właściciela/kucharza/kogokolwiek z "Sakany" chce mu narobić
                koło łyżki, więc wypisuje pierdoły po Internecie (czy ten "pensjonat w górach"
                to prawda, to osobna sprawa, ale i tak nie widzę, jakie by to miało mieć
                znaczenie). Równocześnie rzeczony bolek jest przekonany, że jedyną osobą, która
                by mu odpowiedziała, jest ów "Marek", stąd to strzelanie w ciemno imieniem, w
                jego mniemaniu moim. Cóż za misterna intryga, panie naiwny :-) Próbuj dalej, jak
                ci ktoś uwierzy, to i tak byłby za głupi na sushi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka