IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.08.06, 09:38
Spółdzielnia Polanka ,wydała sporo kasy na nowe oznakowanie dróg na swoim
terenie,a są to znaki strefa zamieszkania,zakaz ruchu,zakaz zatrzymywania.I
co z tego jak większośc kierowców i tak nie przestrzega tych znaków.
Strach chodzić po osiedlu, bo można w każdej chwili być rozjechanym przez
piratów za kółkiem.
A może by tak zaprosić policję lub SM na częstsze kontrolę osiedla Polanka
Obserwuj wątek
    • Gość: kasia Re: Polanka IP: *.interq.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.06, 09:55
      no to zaproś.pewnie ,że tak.tutaj mozemy sobie bezproduktywnie pobiadolić.
    • svarte_sjel Re: Polanka 24.08.06, 12:06
      Gość portalu: jojo napisał(a):
      > Spółdzielnia Polanka ,wydała sporo kasy na nowe oznakowanie dróg na swoim
      [...]
      > A może by tak zaprosić policję lub SM na częstsze kontrolę osiedla Polanka

Osiedla Różanka. Polanka wbrew temu co się powszechnie wydaje nie znajduje się
      tam, gdzie ulica Na Polance, tylko zdecydowanie bardziej na zachód. I nikt tam
      nie mieszka, bo prawie cała jest zajęta przez cmentarz, poza kawałkiem terenu
      zalewowego Odry.
      • Gość: felek Re: Polanka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.08.06, 13:55
        Spółdzielnia Polanka to ul.Macedońska.Rowerowa,Obornicka itd.
        • bystrzak2000 Re: Polanka 24.08.06, 16:41
          Gość portalu: felek napisał(a):

> Spółdzielnia Polanka to ul.Macedońska.Rowerowa,Obornicka itd.

A Osiedle Gądów znajduje się na Popowicach, a tam gdzie jest faktycznie Gądów
          jest Os. Kosmonautów. Zgorzelisko jest nazywane nie wiedzieć czemu Kiełczowem,
          albo Osiedlem Kiełczowskim. Tak więc ja bym się nie sureował tymi sztucznymi
          nazwami...
          • mi.chal Re: Polanka 24.08.06, 17:03
            Ale nie rozumiem w czym problem. jojo napisal "spoldzielnia polanka" co jest prawidlowa nazwa tej spoldzielni i svarte nie potrzebnie sie do tego przyczepil.

To, ze we Wroclawiu jest kino Warszawa to nie oznacza od razu, ze osoby, ktore posluguja sie ta nazwa mysla, ze znajduje sie ono w Warszawie ;)
            • svarte_sjel Re: Polanka 24.08.06, 20:31
              mi.chal napisał:
              > Ale nie rozumiem w czym problem. jojo napisal "spoldzielnia polanka" co jest

Napisał też "osiedle Polanka"...

> prawidlowa nazwa tej spoldzielni i svarte nie potrzebnie sie do tego przyczepil.

Wiesz, ja po pierwsze jestem czepialski, a po drugie liczę na to, że takie
              czepianie się podniesie poziom świadomości czytających.
              • Gość: Kierowca Re: Polanka IP: *.e-wro.net.pl 27.08.06, 07:51
                Osiedle Polanka leży bardzo blisko ul. Łużyckiej. Dlatego Spółdzielnia
                zapatrzyła się na tamtejszą Radę Mieszkańców "pełną obaw" i zrobiła wszystko by
                utrudnić życie pozostałym mieszkańcom Wrocławia. Dobrze, że nie wpadła jeszcze
                na pomysł z ul. Obornickiej i nie buduje metalowego płotu wzdłuż osiedla ze
                stalową bramą.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka