Dodaj do ulubionych

buciki ELEFANTEN

IP: *.* 18.04.02, 21:51
Witam, nie wiecie gdzie można kupić buciki tej firmy?A tak w ogóle, to co sądzicie o tych bucikach?Pozdrawiam Asiak
Obserwuj wątek
    • Gość: MartaMro Re: buciki ELEFANTEN IP: *.* 03.06.02, 20:22
      Widziałam te buty w Galerii Dominikańskiej w Nowym Bobo, niedaleko PKO BP. Niestety nie mogę się wypowiedzieć na ich temat, bo moje małe jeszcze nie drepta :)Ale za to moja koleżanka gorąco poleca Bartka. Podobno sa na Ruskiej pod arkadami (właśnie przeczytałam inny post :))
      • Gość: Justka Re: buciki ELEFANTEN IP: *.* 12.06.02, 21:53
        Apo co wydawać tyle pieniędzy na buty, z których i tak dziecko szybko wyrośnie? Mój mały z pierwszych butów wyrósł po ok. 2 miesiącach. Kupuję mu Bartka i są REWELACYJNE,ja wybieram miękkie podeszwy, szerokie noski. Duży wybór jest w UrwisiePozdro
        • Gość: aga26 Re: buciki ELEFANTEN IP: *.* 26.06.02, 09:28
          a gdzie jest Urwis?Pozdrówka
    • Gość: awrocka Re: buciki ELEFANTEN IP: *.* 14.06.02, 13:47
      Ja też uwazam ze nie warto tym bardziej ze z pierwszych bucików dzieci szybko wyrastają ( mój malec w zimowych nawet nie podreptal bo pozno zaczal chodzić) Kupione na wiosne butki (z mysla o jesieni) juz sa na styk. Pochodzil w nich nie wiele. Nawet zniszczone nie sa. Zostawić dla młodszej pociechy lub kuzynostwa? Przeciez ortopedzi odradzają "donaszanie" butków przez młodsze dzieci. Więc argument będzie dla nastepnego odpada. Jak na jednorazowy zakup to chyba troche szkoda kasy. Ja tez kupuje Bartki ew. Mrugała. Fajne są też antylopy ale troche ciezkie. Pisałam na forum o fajnym sklepiku na Ruskiej pod Arkadami. Może tam zajrzyj. Wybór jest spory a poza tym Pani sprowadza buciki innych FirmAnka
    • Gość: olaz Re: buciki ELEFANTEN IP: *.* 08.08.02, 13:42
      Buciki można kupić w Nowym Bobo w Galerii Dominikańskiej. Są dobre ale Bartki są równie dobre a o połowę tańsze.PS. Jeśli szukasz pierwszych bucików rozm 19 a interesowały by Cię buciki używane (dziecko w nich nie chodziło tylko jeździło w wózku, więc nie są ani zniszczone ani wykrzywione) to mam takie Elefanty granatowe, wiosenno - jesienne za jakieś 50 PLN. Po informację odsyłam na adres zieleniewskaa@wp.pl
      • Gość: misia Re: buciki ELEFANTEN IP: *.* 13.09.02, 08:58
        CZeść, ja tez kupuję Bartki i są naprawdę super. Mamy już drugie-pierwsze to sandałki-przeszły naprawdę wiele i trzymają się jeszcze całkiem nieźle-to pierwsze prawdziwe buty mojego dziecka-uczyła się w nich chodzić, wysokie za kostkę i w pięknych pastelowych kolorkach. Duzy wybór mają w Urwisie na Gajowej, lecz np sandałki kupiłam na komandorskiej w takiej hali (zapomnialam jak się to nazywa). Są też na Ruskiej w Pinokio.Bartki są naprawdę pięknie uszyte i wygodne- moja Hania chodzi juz czasami w pólbucikach i nie wygląda żeby ją cokolwiek uwierało czy przeszkadzało.PozdrawiamMarzenaPS z Urwisa buciki szybko "znikają"-jeśli chcecie kupić półbuciki to radzę udać się tam szybko-mają naprawdę bardzo duzy wybór nie tylko Bartki.
    • Gość: Marfelka Re: buciki ELEFANTEN IP: *.* 16.09.02, 21:39
      Buciki ELEFANTEN oprócz Galerii Dominikańskiej są do kupienia bezpośrednio u importera na Polskę EXCLUSIV na ul. Ruskiej niedaleko Handlobanku(nie pamiętam nr) są dużo tańsze niż w Galerii, bo są bez marży sklepowej. Mimo to są i tak drogie, ale są świetne. Moja pierwsza córka wychowała się na tych bucikach (ma 11 lat), a druga ( 2lata) z powodzeniem podąża jej śladem. Rekomendowane są również przez ortopedę. I znając rozmiar można kupować je w ciemno (do każdych dołączona jest miarka) czego nie można powiedzieć o Bartkach, bo każdy spód ma inną wielkość i każdego buta praktycznie trzeba mierzyć. Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka