Gość: poli IP: *.zone2.bethere.co.uk 29.10.09, 08:36 hej, pelno jest salonow fryzjerskich polskich w londynie, bylam juz w kilku,ale nie jestem zbytnio zadowolona z uslug, czy mozecie mi polecic jakis dobry salon, prosze..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xiv Re: fryzjer londyn 29.10.09, 12:01 dobrzy sie rozchodza poczta pantoflowa i przyjmuja u siebie w chacie niestety, nie moge podac namiarów, ale popytaj wsrod znajomych Odpowiedz Link Zgłoś
aggiemac Re: fryzjer londyn 06.11.09, 13:23 A dlaczego nie mozna podac namiarow? Nie rozumie. Przeciez dla fryzjera im wiecej klijentow tym lepiej. Ja tez szukam dobrego fryzjera, a jakby jeszcze do tego nie zdzieral i byl gdzies w poludniowym, poludniowo- wschodnim Londynie to byloby super. Kiedys chodzilam tu to dziewczyny z Rosji ale stracilam z nia kontakt. Potem chodzilam do salonu sasiadki mojej przyjaciolki ale ona cos ostatnio ceny chce podnosic wiec stwierdzilam, ze pora kogos innego wyprobowac. Tak wiec jesli ktos ma namiary na dobrego fryzjera, ktory chcialby miec nowych klijentw to bardzo bym prosila.;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Camilla Re: fryzjer londyn IP: 92.9.72.* 06.11.09, 21:32 Pewnie ich tu nie ma. Ja tez szukam. Tez mialam kiedys kontakt z jednym dobrym fryzjerem, ktory tak jak kazdy inny chcial miec jak najwiecej klientow i jakby wiedzial o tej stronie to napewno by sie zareklamowal ale niestety nawet nie mowi po polsku. Wiec, nie wiem ale wyglada na to ze nie czytaja fora gazety dobrzy fryzjerzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ata Re: fryzjer londyn IP: *.range86-166.btcentralplus.com 09.10.13, 17:08 Witaj Znam bardzo przyjemny salon nie tylko fryzjerski ale tez kosmetyczny,fajna ekipa ,robia tez sesje zdjeciowe i metamorfozy . tu link na stronke , ja bywam czesto i zawsze jestem zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ata Re: fryzjer londyn IP: *.range86-166.btcentralplus.com 09.10.13, 17:12 Witaj Znam bardzo przyjemny salon nie tylko fryzjerski ale tez kosmetyczny,fajna ekipa ,robia tez sesje zdjeciowe i metamorfozy . tu link na stronke , ja bywam czesto i zawsze jestem zadowolona www.facebook.com/EuphoriaMorden?ref=hl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: fryzjer londyn IP: *.17-4.cable.virginm.net 24.01.16, 18:01 Polecam salon w Hammersmith Polski fryzjer w Londynie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: huston Re: fryzjer londyn IP: *.bb.sky.com 12.02.16, 12:22 www.agathahairstylist.com polecam zobacz stronke jest super stylistka music zadzwonic zeby sie umowic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hustoni Re: fryzjer londyn IP: *.bb.sky.com 12.02.16, 12:24 Www.agathahairstylist.com polecam Odpowiedz Link Zgłoś