javus 08.02.10, 15:33 Jesli masz conajmniej 2 lata doswiadczenia mowisz plynnie po angielsku i szukasz pracy, daj mi znac na maila gazetowego, to wysle ci dokladna specyfikacje. Praca w okolicach Bristolu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
javus Re: ASP.NET / Ms SQL developer potrzebny 08.02.10, 15:39 zapomnialem dodac placa: 25-35k zalezne od doswiadczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jws23 Re: ASP.NET / Ms SQL developer potrzebny IP: *.chello.pl 21.02.10, 20:55 ASP.NET / Ms SQL developer potrzebny - czy to ogłoszenie jest jeszcze aktualne? Proszę o jakieś szczegóły Pozdrawiam ciepło, JW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jws23 Re: ASP.NET / Ms SQL developer potrzebny IP: *.chello.pl 21.02.10, 20:56 aJeśli można jevus prosić o odp. to na jws23@interia.pl, dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
javus Re: ASP.NET / Ms SQL developer potrzebny 23.02.10, 21:02 jutro jak tylko dostre do pracy to wysle Ci oferte, Graduate developerow juz znalezli. W tej chwili potrzeba tylko z 2-3 letnim doswiadczeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sj Re: ASP.NET / Ms SQL developer potrzebny IP: *.net.inotel.pl 23.02.10, 22:57 Ja rowniez poprosze specyfikacje: sejan2009@o2.pl. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
javus Re: ASP.NET / Ms SQL developer potrzebny 24.02.10, 13:00 Gość portalu: sj napisał(a): > Ja rowniez poprosze specyfikacje: sejan2009@o2.pl. > Pozdrawiam wyslane Odpowiedz Link Zgłoś
ralphos C# Developer 21.02.10, 23:53 Podłączę się pod wątek: poszukiwany jest programista C#. Pełne ogłoszenie tutaj: www.fugro.com/jobs/jobdetails.asp?item=1639 Jeżeli ktoś jest zainteresowany, mogę udzielić dokładniejszych informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
xiv Re: C# Developer 22.02.10, 18:09 A co ta Twoja firma porabia? Bo mi spodobalo to: www.fugro.com/jobs/jobdetails.asp?item=1712 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ralphos Re: C# Developer 22.02.10, 22:24 Generalnie Fugro zajmuje się szeroko rozumianymi pracami podmorskimi, składa się z ogromnej liczby małych jednostek specjalizujących się w najróżniejszych dziedzinach. Ma własne statki, samoloty, roboty podwodne, itd. Moja firma w zeszłym roku została wykupiona przez Fugro, więc teraz oficjalnie pracuję w wielkiej międzynarodowej korporacji, a w praktyce nadal w 10-osobowej firmie. Odpowiedz Link Zgłoś