Gość: Waldek IP: *.range86-174.btcentralplus.com 21.04.10, 21:24 Znane sa moze Wam szanowni forumowicze miejsca gdzie sie zacna Polonia bawi w Londynie? Za wszelkie sugestie z gory dziekuje !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xiv Re: Imprezy - Londyn 22.04.10, 01:09 Jak znam wiekszosc "tubylców" to wlasnie takie miejsc sa omijane szerokim lukiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldek Re: Imprezy - Londyn IP: *.range86-174.btcentralplus.com 22.04.10, 21:06 Wlasnie dlatego poprosilem o wymienienie lokali do ktorych ZACNA Polonia chadza. Czy tez zacna Polonia nie imprezuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldek Re: Imprezy - Londyn IP: *.range86-181.btcentralplus.com 26.04.10, 22:29 No dobra. Niech mi szanowne grono podpowie w takim razie gdzie w miare inteligentny (i skromny !!!) o szerokich zainteresowaniach, dobrze zarabiajacy, pracujacy w zawodzie (to ponoc wazne na obczyznie) w City ma szukac wybranki - Polki w Londynie? To nastepnie brzmi dosc desperacko - chociaz ... czy jedyna mozliwosc to strony randkowe adresowane wlasnie do Polonii w UK? Odpowiedz Link Zgłoś
xiv Re: Imprezy - Londyn 27.04.10, 08:01 Ostatnio chyba najpopularniejszym miejscem sa imprezy PPL w TAO. Ponadto w City sa jeszcze co najmniej dwa kluby towarzyskie: "Polish Sabbath" oraz "Bankier". Z tego co wiem, to spotykaja sie czasem w róznych knajpach. Odpowiedz Link Zgłoś
yisilanjiaoshishi Re: Imprezy - Londyn 27.04.10, 12:01 > ...obczyznie) w City ma szukac wybranki - Polki w Londynie? Moze poszukaj sobie studentki PhD? I wogole dlaczego akurat Polki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ff Re: Imprezy - Londyn IP: *.sotn.cable.ntl.com 27.04.10, 16:04 >>I wogole dlaczego akurat Polki? bo pewnie tylko po polsku sie dogada hehe Odpowiedz Link Zgłoś
yisilanjiaoshishi Re: Imprezy - Londyn 27.04.10, 17:47 Dobre. Rozbawiles mnie. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldek Re: Imprezy - Londyn IP: *.range86-181.btcentralplus.com 28.04.10, 08:18 Moze dlatego ze Polki sa najpiekniejsze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 11111 Re: Imprezy - Londyn IP: *.adsl.inetia.pl 28.04.10, 09:18 Tylko że one wolą ciemniejszych chłopaków ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldek Re: Imprezy - Londyn IP: *.range86-181.btcentralplus.com 28.04.10, 22:55 Spoko, sprobuje poudawac ze jestem ciemniejszy niz jestem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
norwich_city Re: Imprezy - Londyn 03.05.10, 05:08 widzę że jak zwykle nikt nie potrafi udzielić odpowiedzi za to każdy ma milion rzeczy do powiedzenia,przede wszystkim krytycznych- typowo polskie. Tak czy inaczej ja dawno nie byłem w Londynie dlatego nazw Ci nie podam za to polecam strony typ- londynek.net, gbritain.net, mojawyspa.co.uk Odpowiedz Link Zgłoś