Dodaj do ulubionych

Firmy transferowe

10.01.11, 17:42
Witam,
czytam sobie właśnie na forach o firmach transferowych, bo mam zamiar spłacać raty w Polsce i poprostu oczom nie wierze.
Jeśli jest zapytanie o firmę, to jak można będąc inną firmą oczerniać swoją konkurencję by tylko zyskać klienta? I tak daleko nie szukać trzeba znalazłam wątek, że ktoś zapytał o firmę transferową, ktoś polecił Grosika a firma 1stcontact wypisuję na tą drugą jakieś bzdety. Nie znam obu firm ale poprostu źle się to czyta, żal poprostu!!!! Nie znoszę takich skryptoreklam. Jeśli chcą się ogłaszać to jest przecież wiele stronek ogłoszeniowych, a nie włażą na formu oczerniając inne firmy. I jak potem my zwykli ludzie, którzy szukają opinii o firmach mają wierzyć w te bzdety? Jak wówczas wybrać porządną firmę, która ma dobre opinie wśród użytkowników, jeśli na forum wejdzie raz czy drugi taka firma 1stcontact i w ten sposób będzie pisała? A właśnie tak sobie patrzyłam na nich w internecie i teraz to tym bardziej ich nie wybiorę. Już chyba po złości wezme tego Grosika, uprzednio go sprawdzając. Poprostu się czytać już tego nie chce, bo człowiek chce się prawdziwych opini dowiedzieć a tu guzik. Nerwy tylko i basta!

A tak swoją drogą to jaką firmę byście polecali? Ale nie chce tu żadnych skryptoreklam tylko prawdziwe opinie. Uwierzcie, że takie "podróby" łatwo jest sprawdzić!
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: zbyniu Re: Firmy transferowe IP: *.28.252.49.threembb.co.uk 10.01.11, 19:10
      Dobrze że jesteś taka czujna na kryptoreklamy, ale ja polecam ci 1contact! ale tylko wtedy gdy nie zależy Ci na błyskawicznym przelewie do Polski i możesz poczekać 2 dni. Polecam ci tą firmę bo po pierwsze - jest chyba najtańsza - 1 F za przelew, po drugie, masz tam taką opcję przelewając przez kartę debetowa że wiesz po jakimś kursie Ci przeleją, bez żadnych przykrych niespodzianek. Do niedawna używałem moneybookers, ale wprowadzili zbyt dużą marżę na przewalutowaniu.
      Nic tu nie reklamuję ale jestem zwyczajnie z nich zadowolony, a te wszystkie grosiki to są dobre tylko w nagłych przypadkach, i dla ludzi pracujących na budowie czy innych Polaczków pracujących na czarno nie używających neta, pozdro
    • Gość: inwestycjewuk Re: Firmy transferowe IP: *.dsl.pipex.com 11.01.11, 12:26
      Wszystko zalezy od kwoty jaka przelewasz bo sa rozne ceny za transfer
      Ja zawsze korzystalem z opal transfer bo mieli najlepsze kursy i kasa byla na drugi dzien okolo 12

A
      • Gość: Iza Re: Firmy transferowe IP: 78.145.66.* 11.01.11, 15:31
        Ja nie wiem co wy chcecie od tych roznych firm. Ja np przelewam przez Grosika i to znaczy ze jestem zwyklym polaczkiem czy ze pracuje na budowie? Chodzi mi o szybki przelew by szybko miec pieniadze na koncie. I pewnie moglabym zmienic na inna firme bo dlaczego nie, ale od 3 lat przez nich przelewam i jest ok. A wszystko mi jedno jaka to firma. Wazne zeby byli fair i zeby pieniadze byly szybko w Pl.
        • xiv Re: Firmy transferowe 12.01.11, 21:36

Jak dla mnie to oznacza, że lubisz szastać pieniędzmi. Patrząc na kurs wymiany Grosika ciężko dojść do innego wniosku.
    • zapytaj.co.uk Re: Firmy transferowe 12.01.11, 20:02
      Proponuje wybrać firmę, która najlepiej traktuje konkurentów (czyt. z szacunkiem, bez tajniackiego oczerniania). Przynajmniej daje Ci to wyobrażenie, jak mogą potraktować Ciebie.
    • gm0711 Re: Firmy transferowe 14.02.14, 17:25
      Niedawno korzystałem z transfergo.com i transakcja przelew miałem na koncie polskim juz po kilku godzinach.
      Ale kontakt z nimi kiepski. W zasadzie go brak, bo na mojego maila nie odpowiedzieli.
      • blekitny24 Re: Firmy transferowe 11.03.14, 16:52
        Proponuję spróbować przelewów z England.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka