IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.11, 20:55
hej :)
słuchajcie kochani pierwszy raz wybieram się do londynu samochodem i zdecydowałam się na prom dover-calais.postanowiłam skorzystać z polecanej wszędzie strony aferry.pl i zarezerwować bilety w obie strony.i tutaj zaczęły się schody,bo strona ta nie jest zbyt dobrze zorganizowana-brak objaśnień i telefonu żeby się z nimi skontaktować aby wyjaśnić wszelkie nieścisłości.po pierwsze przeczytałam,że dla vanów obowiązują inne taryfy,a będę jechać volkswagenem caddy.co prawda jest to wersja osobowa z pięcioma miejscami,ale klasyfikowana jest jako van i sama nie wiem czy nie nałóżą na mnie opłat przy odprawie za złą rezerwację.poza tym za bilet w tą i z powrotem wyskoczyła mi cena Ł60 i zastanawiam się czy jest to dobra cena,bo słyszałam wielokrotnie,że promy są dosyć drogie i kosztują około 700zł,czy więc ta kwota która mi wyskoczyła to cena tylko za jeden bilet i mam ją pomnożyć przez 2,czy jednak to rzeczywiście cena za 2 bilety?i w końcu kwestia płatności.system prosi mnie o dane karty kredytowej i nie wiem czy są one potrzebne tylko jako zabezpieczenie i płacić będę przy odbiorze biletów,czy kwota zostanie ściągnięta z karty.za wszelką pomoc będę ogromnie wdzięczna.pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • Gość: Eliza Re: prom IP: *.bb.sky.com 10.08.11, 21:04
      Skoro sobie nie radzisz z tą stroną to poszukaj innej gdzie wszystko jest prostsze.
      Co do ceny to wydaje mi się normalna. Czy cena w dwie strony czy w jedną - zależy jaką opcję biletu wybrałaś, jeśli w dwie strony nic nie mnożysz.
      Pierwszy raz płacisz kartą? Skoro proszą o dane to opłata bedzie pobrana z konta. Nie bedziesz płaciła przy wjeździe na prom.
    • Gość: glupek Re: prom IP: *.bb.sky.com 10.08.11, 22:21
      A ja glupi myslalem, ze ktos jeszcze znalazl upodobanie w BBC Proms. :-(
      I am so alone...
      • agniecha75 Re: prom 25.08.11, 22:53
        ja tez o tym pomyslalam :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka