Dodaj do ulubionych

Butlins ( Bognor Regis) przez agencje LSJ

IP: *.centertel.pl 10.09.11, 14:04
Wybiera sie ktos moze? Rekrutacja w przyszlym tyg., a wyjazd juz pod koniec wrzesnia..
www.lsj.pl/index.php?show=butlins Moze jakies opinie? Ja jezeli przejde rekrutacje, to chyba sie decyduje, chociaz troche obaw mam..
Obserwuj wątek
    • Gość: emigrant Re: Butlins ( Bognor Regis) przez agencje LSJ IP: *.centertel.pl 12.09.11, 01:01
      Oferta jest dosyć ciekawa . Szkoda że stawka godzinowa jest skromna ...
      Ciekawe czy można liczyć na dużą liczbę godzin pracy ?
      Czy wiadomo coś o tym już na etapie rekrutacji ?
      • Gość: lolek Re: Butlins ( Bognor Regis) przez agencje LSJ IP: *.know.cable.virginmedia.com 12.09.11, 23:13
        > Szkoda że stawka godzinowa jest skromna .

Szkoda, że jest niższa nawet od stawki minimalnej, a więc wasz potencjalny pracodawca łamie prawo.
        • qwertyplokin Re: Butlins ( Bognor Regis) przez agencje LSJ 12.09.11, 23:34
          Wg. tego co jest napisane na stronie, to jak narazie jest 5.93 brutto na godzine a od października ma być 6.08 brutto więc chyba nie jest tak źle. Pozdrawiam
          • Gość: lolek Re: Butlins ( Bognor Regis) przez agencje LSJ IP: *.know.cable.virginmedia.com 12.09.11, 23:50
            Czyli ok. Wszedłem na link, który był w pierwszym poście i podana stawka wynosiła 5.7.
            • Gość: lolek Re: Butlins ( Bognor Regis) przez agencje LSJ IP: *.know.cable.virginmedia.com 12.09.11, 23:52
              www.pracuj.info/butlins/prezentacja_lsj_butlins.pdf
              Musi starą ofertę podlinkowali.
    • qwertyplokin Re: Butlins ( Bognor Regis) przez agencje LSJ 12.09.11, 22:45
      Witam, jeżeli przejdę przez rozmowę kwalifikacyjną, którą mam 20 września, to się wybieram na 100%. Więc mam nadzieję, że i Tobie się uda. Pamiętaj kto nie ryzykuje ten nie ma, lub jak kto woli nie zyskuje
    • Gość: Pawel Re: Butlins ( Bognor Regis) przez agencje LSJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.11, 15:18
      Sam się zastanawiam. Martwi mnie tylko to, że jest po sezonie i praca może być tylko w weekendy
      • qwertyplokin Re: Butlins ( Bognor Regis) przez agencje LSJ 15.09.11, 18:54
        Witam, Cię ja rozmowę mam 20 września. Tak jest po sezonie, ale wysłałem zapytanie w związku z tym do LSJ'u i Pani mi odpowiedziała, że tak jest jak najbardziej jest troszkę mniej godzin między 35 a 40 tygodniowo, przez październik do drugiej połowy listopada. Później znów się zaczyna ponieważ idą święta a podobno Bognor Regis i ośrodki Butlins'a przeżywają wtedy naprawdę duże oblężenia. To są słowa pracownika LSJ'u. A ja muszę jechać dlatego liczę na to, że się uda na rozmowie kwalifikacyjnej. Pozdrawiam i jak coś to piszcie czy się dostaliście. Ja już załatwiłem: zaświadczenie o niekaralności i w poniedziałek mam do odbioru jedną referencję. Tylko nie wiem co z drugą... :P hehe Jeszcze raz pozdrawiam.
        • Gość: Marc Re: Butlins ( Bognor Regis) przez agencje LSJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.11, 11:26
          Jesli wierzysz, we wszystko to co ci mówią to powodzeni. Dostaniesz teraz max 15 godzin albo weekend i tyle, na co bedzie ciebie stac to opłacenie mieszkania. POWODZENIA!
          Poczytaj, co piszą na ten temat ludzie, którzy opuszczaja Butlinowo bo pracy brak.
          • qwertyplokin Re: Butlins ( Bognor Regis) przez agencje LSJ 16.09.11, 16:03
            Witam, może nie do końca wierzę we wszystko co mi napiszą, ale jednak wierzę. Ponieważ:
            - po pierwsze wpisy ludzi na forach są od roku 2005 do max 2008 więc jak by nie patrzeć mieli czas na zmiany.
            - po drugie jadąc do Anglii autokarem ( z inną Agencją ) miałem okazję rozmawiać z ludźmi którzy po raz kolejny z rzędu jechali do Butlins'a i wcale tak nie narzekali, a wręcz przeciwnie na początku byli pozytywnie zaskoczeni. Wiesz 30 godzin w autokarze to sporo czasu do pogadania.
            - po trzecie, może i pracy brak ale w jakich działach?? Napewno nie w tych co cały czas coś musi się dziać bez względu na to czy jest oblężenie czy nie.

P.S. Marc bez obrazy ale może to Ty powinieneś poczytać na ten temat. Poza tym oprócz tych negatywnych opinii są również i pozytywne.

Pozdrawiam

MisieQ
    • Gość: ABK Re: Butlins ( Bognor Regis) przez agencje LSJ IP: *.as13285.net 17.09.11, 16:05
      Ja się już dostałam na housekeeping, 26 mam się stawić :) ktoś jeszcze?? pozdrawiam
      • qwertyplokin Re: Butlins ( Bognor Regis) przez agencje LSJ 17.09.11, 19:08
        Witam, a trudne miałaś pytania?? Jak mówiłem mam rozmowę 20 września. Czym będziesz tam jechać/lecieć?? Bo jeśli się dostanę to moglibyśmy pojechać/polecieć razem. Zawsze raźniej.
        Pozdrawiam Misiek
        • Gość: ABK Re: Butlins ( Bognor Regis) przez agencje LSJ IP: *.as13285.net 18.09.11, 17:23
          Mnie tam negatywne wypowiedzi nie zniechęcają bo jak się jedzie do pracy to się pracuje a nie wymyśla, praca za 1000 zł na rękę w Polsce i mieszkanie z rodzicami to nie dla mnie... jak w Butlinsie będzie faktycznie tak strasznie to można poszukać innej roboty ale myślę że na start jest super...
          rozmowa nie była trudna, musisz opowiedzieć o sobie także łatwizna, pytają o tatuaże i piercing w widocznych miejscach, reszta rozmowy to informacje o warunkach, mieszkaniu, o tym co masz przywieźć ze sobą i takie tam pierdoły. ja lece Ryanairem w poniedziałek albo wtorek z Poznania, muszę jeszcze zadzwonić do jls i się upewnić
          • qwertyplokin Re: Butlins ( Bognor Regis) przez agencje LSJ 18.09.11, 18:03
            Witam, a z Poznania lecisz prosto do Bognor Regis?? Czy to LSJ Ci zapewnia transport ( w sensie, że ty sobie płacisz ale oni znajdują połączenie.) Ja mam rozmowę we wtorek... I aplikuje na stanowisko Kitchen Porter tak więc nawet jeśli mam tatuaż na ręce po wewnętrznej stronie to nie powinno być problemu. Ja chcę tam jechać i dobrze mówisz jak będzie tak strasznie chociaż również nie sugeruje się wypowiedziami innych, to zawsze można poszukać czegoś innego. Ludzie mówią, że jest mnóstwo pracy w samym Bognor, a przecież w sumie niedaleko jest Londyn i inne większe miasta.
      • Gość: Piterman82 Re: Butlins ( Bognor Regis) przez agencje LSJ IP: *.bielskpodlaski.mm.pl 19.09.11, 15:07
        Ja też się dostałem ,a jutro mam podpisać z LSJ umowe . Dojazd na własną ręke PAni z biura powiedziała że najlepiej samolotem . Bardzo chętnie się do kogoś dołącze by pojechać razem .Jestem ze Szczecina .Pozdrawiam moje gg 9309851
        • Gość: muminek1981 Re: Butlins ( Bognor Regis) przez agencje LSJ IP: 31.62.50.* 26.10.11, 16:14
          Swietne wyjazdy. Mozna zarobic sporo kasy, oczywiscie jesli jedziesz do pracy, a nie na imprezy. Fajne ekipy z calej Polski. No i oczywiscie Anglia, cos wspanialego, jezyk, kultura i wszystko wszystko. Agencja sprawdzona, godna polecenia. Nie powstala 'wczoraj', wiec nie zwinie sie z rynku zbyt szybko.
        • Gość: Bimer Re: Butlins ( Bognor Regis) przez agencje LSJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.11, 19:58
          W Butlinsie byłem już 4 razy włącznie ze świętami Bożego Narodzenia.Praca jest super, każdy może znaleźć coś dla siebie, nie trzeba miec doświadczenia! od rauz ma się zagwarantowane spanie i jedzenie, nie trzeba dojezdzać do pracy ( nie wydaje sie kasy na bilety). Pensje wyplacaja bez problemow. Polecam zarowno na długi jak i krotki pobyt w UK. naprawde polecam!!!!!
          • Gość: 90759 Re: Butlins ( Bognor Regis) przez agencje LSJ IP: *.dynamic.chello.pl 05.12.11, 18:32
            Do Bimer:
            możesz podać namiary do siebie? Mam kilka pytań
            • qwertyplokin Re: Butlins ( Bognor Regis) przez agencje LSJ 05.12.11, 23:31
              Hej, napisz swoje namiary to się skontaktuje z Tobą, ja aktualnie jestem tu już chwilę - 3 grudnia minął 2 miesiąc... więc już co nieco wiem. Napisz numer gadu, czy coś czy mejla, albo napisz tu pytania napewno znajdą się tacy, którzy odpowiedzą.

Pozdrawiam MisieQ
      • Gość: abc Re: Butlins ( Bognor Regis) przez agencje LSJ IP: *.play-internet.pl 21.09.11, 14:26
        Czesc. Dostal ktos umowe z LSJ? Czemu jest tylko na miesiac? Czy moze tylko ja mam na tak krotki okres umowe? Zastanawiam sie czy jechac, bo moze po miesiacu zrobia taki przesiew ze tylko pare osob zostanie. Jeszcze jedno pytanie. Czy wam tez podczas rozmowy przez Skype mowili ze ma byc 2 tygodnie szkolen? To bardzo dlugo! Mam byc na sprzataniu.
        • qwertyplokin Re: Butlins ( Bognor Regis) przez agencje LSJ 26.09.11, 01:39
          Witam, tym razem się udało. Lecę 3 października z Krakowa, liniami lotniczymi Ryanair, chciałbym się dowiedzieć czy ktoś również z Krakowa leci, jeśli tak moglibyśmy polecieć razem.
          Aplikowałem na stanowisko: pracownik kuchni.

Pozdrawiam

Misiek
          • Gość: Paulina Re: Butlins ( Bognor Regis) przez agencje LSJ IP: *.dsl.in-addr.zen.co.uk 04.10.11, 13:18
            hej jestes juz na miejscu???? jesli tak prosze napisz do mnie na gadu.. 31346414 poniewaz mam kilka pytan ja mam pracowac jako pokojowka ,, wasciwie jestem juz na miejscuale olewaja sprawe .. nie wiem co jest nie tak .. prosze napisz to pogadamy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka