Dodaj do ulubionych

Czy polecacie Europarcels?

01.02.12, 19:38
Chcę przesłać walizkę z Polski do UK i moją uwagę zwróciła ww. firma - podobno dowożą nie tylko w obrębie Londynu. Czy ktoś z szanownych forumowiczów korzystał z jej usług i mógłby się podzielić spostrzeżeniami?

pozdr,
lucar
Obserwuj wątek
    • Gość: Marcelina Re: Czy polecacie Europarcels? IP: *.clienti.tiscali.it 03.02.12, 17:24
      Korzystałam i polecam:) Jeśli chodzi o europarcels.eu :) Dostałam paczkę po 5 dniach na wskazany adres. Wysyłałam swój bagaż Erazmusowy na Sardynię. Dzięki temu zaoszczędziłam dużo pieniędzy, bo leciałam łączonym lotem i dwukrotne płacenie za bagaż kosztowałoby majątek. A w dodatku mogłam przesłać 30, nie 20kg:) Za dwa tygodnie zamierzam znów skorzystać z usług tej firmy:)
      • niunia-n Re: Czy polecacie Europarcels? 14.05.12, 14:33
        Polecam, wysłałam 4 paczki z Uk do Polski i doszly w 5 dni nieuszkodzone.
    • Gość: oBox Re: Czy polecacie Europarcels? IP: *.142.196.142.metrointernet.pl 12.09.12, 23:12
      Polecam oBox, extra działają - www.obox.pl
    • Gość: asia Re: Czy polecacie Europarcels? IP: 194.33.77.* 15.10.13, 23:09
      hej,
      wysyłałam paczkę do Hiszpanii i z Hiszpanii i byłam bardzo zadowolona. Dobry kontakt, paczka nieuszkodzona i przede wszystkim tanio.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka