Gość: heaven IP: *.net.stream.pl 20.04.12, 15:55 Witam. Mam pytanie odnośnie pracy w Tesco w UK, czy jest szansa, aby się tam zatrudnić? Wybieram się właśnie do UK i szukam jakiejś pracy. Proszę o informacje, bardzo mi zależy. Dziękuje. Krzysztof Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jb Re: Praca w Tesco IP: *.zone13.bethere.co.uk 21.04.12, 08:50 kolego, z tego co wiem tesco zatrudnia tylko na flexible contract na ten moment, podobno maja inwestowac miedzy innymi w personel ale jak to bedzie wygladalo to raczej wiadomo, tak gwoli wyjasnienia flexible contract - dzwonia do ciebie jak jestes potrzebny, jesli nie to siedzisz w domu i czekasz, czekasz , czekasz..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heaven Re: Praca w Tesco IP: *.net.stream.pl 21.04.12, 15:19 rozumiem, a czy w Tesco bywają rotacje, czy wszyscy tam pracują cały czas? Szukam jakiejś pracy na magazynie w Coventry i okolicach... a mocno mi zależy. jakby ktoś miał jakiś sensowny namiar. proszę o kontakt GG 4450148 pogrywamy@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś