lena_zet 06.06.06, 12:48 wczoraj kupiłam 6 kotletów schabowych, trzy mieliśmy zjeść wczoraj a drugie 3 miałam sobie zamrozić czy cuś.Oczywiście nie zdążyłam-psy zeżarły. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lajton Re: a propos obiaduf 06.06.06, 12:53 Ale jak to zezarly? Lodowke se otworzyly cholery? Odpowiedz Link
lena_zet Re: a propos obiaduf 06.06.06, 13:00 nie, onie nie umieją, to kot otwiera lodówkę.Przyszłam z zakupami do domu,wyszłam z kuchni dosłownie na sekundę i jak wróciłam to już było za późno... Odpowiedz Link
lajton Re: a propos obiaduf 06.06.06, 13:02 Trza nie bylo tresowac kota. Teraz umrzeta z glodu! Odpowiedz Link
lena_zet Re: a propos obiaduf 06.06.06, 13:05 chyba się nie bardzo zestresował, bo ostatnio siedzimy z menżowiem w kuchni, kot przechodzi koło nas, podchodzi do lodówki i otwiera sobie bez żadnego zażenowania. Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: a propos obiaduf 06.06.06, 13:06 lena_zet napisała: > chyba się nie bardzo zestresował, bo ostatnio siedzimy z menżowiem w kuchni, > kot przechodzi koło nas, podchodzi do lodówki i otwiera sobie bez żadnego > zażenowania. ma was,jedenm slowem, gleboko w d...e. Odpowiedz Link
lajton Re: a propos obiaduf 06.06.06, 13:11 lena_zet napisała: > chyba się nie bardzo zestresował, bo ostatnio siedzimy z menżowiem w kuchni, > kot przechodzi koło nas, podchodzi do lodówki i otwiera sobie bez żadnego > zażenowania. Pisalam, zes go WYTRESOWALA, ale co do tego, ze kotek jest wychowywany bezstresowo - juz nie mam watpliwosci. I bezczelny do tego. Odpowiedz Link
lena_zet Re: a propos obiaduf 06.06.06, 13:16 kurde, najchętniej bym mu wp... ale co to da? Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: a propos obiaduf 06.06.06, 13:17 lena_zet napisała: > kurde, najchętniej bym mu wp... ale co to da? wp... , a sie przekonasz. Odpowiedz Link
lajton Re: a propos obiaduf 06.06.06, 13:17 lena_zet napisała: > kurde, najchętniej bym mu wp... ale co to da? jak w morde raz porzadnie dostanie to zapamieta - koty som mondre ale kto by kota lał? morde pewnie ma za slodka Odpowiedz Link
raduch Re: a propos obiaduf 06.06.06, 13:03 lena_zet napisała: > nie, onie nie umieją, to kot otwiera lodówkę.Przyszłam z zakupami do > domu,wyszłam z kuchni dosłownie na sekundę i jak wróciłam to już było za > późno... To kot pewnie teraz już musi. Jak nie otworzy to go zjedzą? Odpowiedz Link
lena_zet Re: Ty Lena do niczego w zyciu nie dojdziesz! btx 06.06.06, 13:00 nawet nie wiesz jak bardzo się z tobą zgadzam!szlag by to. Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: Ty Lena do niczego w zyciu nie dojdziesz! btx 06.06.06, 13:03 lena_zet napisała: > nawet nie wiesz jak bardzo się z tobą zgadzam!szlag by to. no, ale te trzy kotlety to jeszcze nie koniec swiata Odpowiedz Link
lena_zet Re: Ty Lena do niczego w zyciu nie dojdziesz! btx 06.06.06, 13:07 6 nie 3 muszę mieć oczy naokoło głowy i nie wolno mi absolutnie o niczym nigdy zapomnieć!lodówka musi być przystawiona, bo odstawienie stołu powoduje jej otwarcie w ciągu dwóch minut.Worek na śmieci musi być zawsze na noc wyrzucany, bo inaczej rano zbieramy śmieci po całym mieszkaniu.Naczynia muszą być pochowane-pozostawienie na wierzchu chociaż jednej szklanki powoduje jej potrzaskanie itd.Wiesz-zanim wychodzę z domu to wykonuję szereg czynności, o których nie mogę zapomnieć, no nie mogę poprostu. Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: Ty Lena do niczego w zyciu nie dojdziesz! btx 06.06.06, 13:09 lena_zet napisała: > 6 nie 3 muszę mieć oczy naokoło głowy i nie wolno mi absolutnie o niczym > nigdy zapomnieć!lodówka musi być przystawiona, bo odstawienie stołu powoduje > jej otwarcie w ciągu dwóch minut.Worek na śmieci musi być zawsze na noc > wyrzucany, bo inaczej rano zbieramy śmieci po całym mieszkaniu.Naczynia muszą > być pochowane-pozostawienie na wierzchu chociaż jednej szklanki powoduje jej > potrzaskanie itd.Wiesz-zanim wychodzę z domu to wykonuję szereg czynności, o > których nie mogę zapomnieć, no nie mogę poprostu. i to cie nie meczy? Odpowiedz Link
lena_zet Re: Ty Lena do niczego w zyciu nie dojdziesz! btx 06.06.06, 13:17 męczy mnie bardzo-np. teraz kiedy źle się czuję. Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: Ty Lena do niczego w zyciu nie dojdziesz! btx 06.06.06, 13:18 lena_zet napisała: > męczy mnie bardzo-np. teraz kiedy źle się czuję. to po co ci to? Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: Ty Lena do niczego w zyciu nie dojdziesz! btx 06.06.06, 13:27 lena_zet napisała: > w sensie? po co ci tyle zwierzat? Odpowiedz Link
lena_zet Re: Ty Lena do niczego w zyciu nie dojdziesz! btx 06.06.06, 13:28 a co?treaz mam się nad tym zastanawiać? Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: Ty Lena do niczego w zyciu nie dojdziesz! btx 06.06.06, 13:32 lena_zet napisała: > a co?treaz mam się nad tym zastanawiać? sorki. oceniam innych po sobie, a to błąd podobno Odpowiedz Link
dzikoozka Ja nie wiem ale sądzę 06.06.06, 13:02 że zwierzęta nabywaja inteligencji od właścicieli, spryciule ))) Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: Ja nie wiem ale sądzę 06.06.06, 13:03 dzikoozka napisała: > że zwierzęta nabywaja inteligencji od właścicieli, > spryciule ))) w przypadku mojego psa to jest az nazbyt widoczne Odpowiedz Link
lajton Re: Ja nie wiem ale sądzę 06.06.06, 13:13 kobieta_na_pasach napisał: > w przypadku mojego psa to jest az nazbyt widoczne ales Ty bezkrytyczna wobec się )) Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: Ja nie wiem ale sądzę 06.06.06, 13:18 lajton napisała: > kobieta_na_pasach napisał: > > > > w przypadku mojego psa to jest az nazbyt widoczne > > > ales Ty bezkrytyczna wobec się )) nie dopisalam: "psa i męża") Odpowiedz Link
lajton Re: Ja nie wiem ale sądzę 06.06.06, 13:25 kobieta_na_pasach napisał: > > nie dopisalam: "psa i męża") hehe) Odpowiedz Link