Dodaj do ulubionych

Zabukowalem test Live.... !!!

10.09.12, 18:32
Trzymajcie kciuki !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • a74-7 Re: Zabukowalem test Live.... !!! 10.09.12, 20:29
      Wow!
      Good luck !
      :-D
      • Gość: europejczyk Re: Zabukowalem test Live.... !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.12, 10:52
        będzisz brytem?! co was ludzie bierze zeby dołączać do murzynow, azjatów czy innych z trzeciego swiata? widzieliście kiedyś Francuza albo Niemca starającego się o angielski paszport?
        • a74-7 Re: Zabukowalem test Live.... !!! 11.09.12, 11:41
          "widzieliście kiedyś Francuza albo Niemca starającego s
          > ię o angielski paszport?"
          widzieliscie , widzieliscie .
          Dlugo mielismy wieksza emigracje z Francji czy Niemiec w UK niz z Polandii .Pogooglaj sobie .
          Dopiero ostatnie 8-10 lat zmienilo ten patern
          • Gość: kemot97 Re: Zabukowalem test Live.... !!! IP: *.desksol.co.uk 11.09.12, 11:49
            powodzenia - ja zdawalem w lutym a od czerwca jestem posiadaczem brytyjskiego paszportu. Czemu Polacy staraja sie o obywatelstwo? Latwosc podrozowania jak dla mnie. A Niemcy i Francuzi nie musza poniewaz ich podobnie jak Brytyjczykow wizy nie dotycza. proste
            • piesior666 Re: Zabukowalem test Live.... !!! 11.09.12, 18:19
              Gość portalu: kemot97 napisał(a):

> powodzenia - ja zdawalem w lutym a od czerwca jestem posiadaczem brytyjskiego p
              > aszportu. Czemu Polacy staraja sie o obywatelstwo? Latwosc podrozowania jak dla
              > mnie. A Niemcy i Francuzi nie musza poniewaz ich podobnie jak Brytyjczykow wiz
              > y nie dotycza. proste
              Jak wyglada sprawa odpowiedzi ? Mozna przejzec i ewentualnie poprawic odpowiedzi ?
              • Gość: A Re: Zabukowalem test Live.... !!! IP: *.croy.cable.virginmedia.com 12.09.12, 07:25
                Jak wkujesz, to zdanie testu zajmie Ci 5 minut.

Polecam testy na stronie Hiren. Google Ci znajda.
          • Gość: europien Re: Zabukowalem test Live.... !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.12, 13:52
            Nie mieliście, tylko oni mieli, fakt sporo Francuzów bylo kucharzami z tego co slyszalem od Anglików, prawdziwych Anglików nie Brytoli... te przepisy o obywatelstwie były stworzone głównie z myslą o mieszkańcach 3 świata, przybywających do UK, a nie dla pracowników Europejskich, ale coz... żal... skundlic się zawsze wszędzie każdy ma prawo...
            • a74-7 Re: Zabukowalem test Live.... !!! 12.09.12, 15:03
              po 36 latach mozna czuc sie jak u siebie w domu ,co nie ?
              Ty pewnie jeszcze smarkaty jestes skoro takie teksty do obcych zapodajesz . :-)
              Ale nigdy nie mow ze sie nie skundlisz ty czy twoje dzieci :-D
              Zycie zmienia sie , na polskim zadupiu z ktorego nadajesz rowniez bywa nudno bo pracy nie ma :-D
              • Gość: mrmr Re: Zabukowalem test Live.... !!! IP: *.17-2.cable.virginmedia.com 12.09.12, 16:14
                po co to dokarmiać?
        • ratpole Re: Zabukowalem test Live.... !!! 12.09.12, 16:27
          Gość portalu: europejczyk napisał(a):

> będzisz brytem?! co was ludzie bierze zeby dołączać do murzynow, azjatów czy innych z trzeciego swiata?

A ty to niby z ktorego swiata jestes?
          Trzecioswiatowiec przyjmujac brytyjski paszport awansuje na pierwszoswiatowca.
          Sheesh! Nie wiem czy sa trolle glupsze od tych z Dzikich Pol
          -
          • Gość: europijen Re: Zabukowalem test Live.... !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.12, 18:04
            Pakistańce czy murzyni nie maja wyboru, bo ich paszporty są goowno warte... ale wy?
            Powiem ci tak - gdyby mi swego czasu sami proponowali paszport, to bym ich wyśmiał
            I kundelki koniec dyskusji!
            • a74-7 Re: Zabukowalem test Live.... !!! 12.09.12, 18:51
              kolego europijen - o tobie ciagle mowi sie" ze wschodniej Europy "tyle wart jest twoj paszport wiec mie pitol koles .
              Pamietam czasy kiedy samoloty z Polski ladowaly razem z afrykanskimi i staliscie za nimi w kolejkach do odprawy :-)No ba po wejsciu do Europki - wiz nie trzeba czy sponsora ,hehehe zeby wyjechac na dluzej .
              Ty zapewne nie pamietasz juz czasow kiedy paszport twojego tatusia czy mamusi nalezal do dzielnicowej komendy obywatelskiej po kazdorazowym powrocie do kraju :-D
              Tys nawet nie kundel ale zwykly Burek ktory na lancuchu poujada sobie chociaz przed buda
              pa !
            • piesior666 Re: Zabukowalem test Live.... !!! 12.09.12, 22:25
              Gość portalu: europijen napisał(a):

gdyby mi swego czasu sami proponowali paszport, to bym ich wyśm
              > iał
              Co oznacza ta konstrukcja ?
              • Gość: euurop Re: Zabukowalem test Live.... !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.12, 11:26
                ale kąsasz! wiem że pozostało ci tylko czepiać się gramatyki, ale w tym przypadku to może jednak lepiej zmień forum, najlepiej na jakieś z końcówką co.uk
        • princesswhitewolf Re: Zabukowalem test Live.... !!! 14.09.12, 13:33
          widzieliście kiedyś Francuza albo Niemca starającego s
          > ię o angielski paszport?

tak. Na przysiedze obywatelskiej byli i Francuzi. Najwiecej bylo NowoZelandczykow
        • princesswhitewolf Re: Zabukowalem test Live.... !!! 14.09.12, 13:36
          co was ludzie bierze zeby dołączać do murzynow, azjatów czy innych z trzeciego swiata? widzieliście kiedyś Francuza albo Niemca starającego się o angielski paszport?

Gwoli informacji: We Francji jest duzo wiecej murzynow, arabow i azjatow niz w UK. DUUUUUZO wiecej. Jak poza sezonem turystycznym wejdziesz do paryskiego metra czy do RER i to w centrum miasta to zdziwisz sie zobaczywszy ze 90% populacji to kolorowi.
          • Gość: mrmr Re: Zabukowalem test Live.... !!! IP: *.17-2.cable.virginmedia.com 14.09.12, 17:33
            > Gwoli informacji: We Francji jest duzo wiecej murzynow, arabow i azjatow niz w
            > UK. DUUUUUZO wiecej.

gdybym nie znał otwartości rodaków pomyślałbym, że mam do czynienia z rasizmem. Ale to nie możliwe, więc pytam o co chodzi z tym argumentem?!
            • princesswhitewolf Re: Zabukowalem test Live.... !!! 15.09.12, 11:53
              gdybym nie znał otwartości rodaków pomyślałbym, że mam do czynienia z rasizmem. Ale to nie możliwe, więc pytam o co chodzi z tym argumentem?!

Czy stwierdzenie o pochodzeniu etnicznym jakichs ludzi zaraz oznacza rasizm? i 60 lat temu i dzis przeglad etniczny jest identyczny- to jakies zaklamanie czy jak ze wzgl na poprawnosc polityczna?

Skup sie. To byl kontrargument na stwiedzenie kolegi : co was ludzie bierze zeby dołączać do murzynow, azjatów czy innych z trzeciego swiata? i odniesienie do niby innej sytuacji we Francji i Niemczech. A to nie prawda.

Mnie nie obchodzi pochodzenie rasowe kogokolwiek i kolor skory. Jestem jednak BARDZO przeciwna rozdawaniu socjalnych benefitow na prawo i lewo ogromnym masom leniwych emigrantow jakichkolwiek ( rowniez z Polski choc ich jest mniej) jak i leniwcom brytyjskim.
              Poza tym jestem zwolennikiem When it Rome do as the Romans do, czyli jesli w Uk moga praktykowac burki ( szmaty na glowach) to ja chce miec prawo do lazenia w kusych kieckach po Saudi Arabia- a tak nie jest.
              Polecam www.youtube.com/watch?v=6-3X5hIFXYU
              • Gość: mrmr Re: Zabukowalem test Live.... !!! IP: *.17-2.cable.virginmedia.com 17.09.12, 19:19
                > Skup sie. To byl kontrargument na stwiedzenie kolegi : co was ludzie bierze
                > zeby dołączać do murzynow, azjatów czy innych z trzeciego swiata?

i to właśnie zdanie było rasistowskie, a ty pisząc o sytuacji we Francji dołączyłaś do kolegi trolla.

to jakies zaklamanie czy
                > jak ze wzgl na poprawnosc polityczna?

No właśnie przeciwność jednego i drugiego. Nazywam rzeczy po imieniu. Słowem rasizm rasizmem.
                • princesswhitewolf Re: Zabukowalem test Live.... !!! 23.09.12, 14:02
                  mrmr, a ja nazywam twoje myslenie zaklamanana pseudo poprawnoscia polityczna.

Wg twojego myslenia, nie istnieja rasy to temat tabu, w ogole nie WOLNO wspominac o pochodzeniu etnicznym nawet gdy nie mowi sie indywidualnie tylko o przekroju w danym spoleczenstwie.
                  Absolutnym rasizmem jest wg tego myslenia, ze jestes bialym Polakiem przedstawicielem rasy kaukaskiej.

Na argument kolegi o tym, ktoz by chcial paszport brytyjski bo przeciez to taki a taki "kolorowy" kraj, a przeciez Francja to co innego podalam calkiem logiczny argument, ze we Francji " kolorowych" jeszcze wiecej.

Sam jestes trolem nie zalogowanym i w dodatku manipulujesz wyzywajac innych od troli<= teraz ja nazwalam rzeczy po imieniu. Ciekawe jaki masz staly nick i czemu tak wszedzie doszukujesz sie rasizmu. Zapewne masz z tym jakis problem:))) Zostawiam cie z nim.
                  • Gość: mrmr Re: Zabukowalem test Live.... !!! IP: *.17-2.cable.virginmedia.com 24.09.12, 10:25
                    a nazywaj sobie jak chcesz. problem w tym, że ja znam definicję rasizmu - polecam książki Michaela Wieviorki "the Arena of racism", gdzie zapoznasz się z nowoczesnymi ujęciami rasizmu, albo chociażby angielską wersję wiki. Kłopot mam z polskim rasizmem taki, że większonść rodaków nie wychowana w kontakcie z ludźmi kolorowymi prezentuje poglądy tak żenujące i tysiąckrotnie już ośmieszane, rzucając na swą obronę argumenty również wielokrotnie obalone i naiwne, że czuję zażenowanie ilekroć prowadzę na temat rozmowę z rodakiem. Forum loginów nie wymaga, a znajomość loginu nie daje ci żadnych dodatkowych informacji o mnie. Twój zarzut o trollizm jest więc równie głupi jak twoje poglądy na temat rasizmu.
                    • princesswhitewolf Re: Zabukowalem test Live.... !!! 24.09.12, 12:19
                      Kłopot mam z p
                      > olskim rasizmem taki, że większonść rodaków nie wychowana w kontakcie z ludźmi
                      > kolorowymi prezentuje poglądy tak żenujące i tysiąckrotnie już ośmieszane,

To twoj klopot jaki projektujesz neurotycznie na kazdego kto chocby powie ze Paryz nie jest mniej kolorowy niz Londyn jako argument. Po prostu to neuroza jakas. Wspomniec slowa rasa nie mozna bo wsrod pseudo poprawnych politycznie Polakow budzi to zaraz alarm!

Zakladasz, tez jakos dziwacznie naiwnie, ze z skoro moi rodzice sa Polakami to wychowalam sie w Polsce caly czas w komunizmie i spedzilam czas do 2003 zapewne w PL kiedy to Polska wstapila do UE? Pigeonholing. BLAD. Rodzice byli lekarzami jak pracowali, w rezultacie jak wielu w tamtych latach wyjezdzali do Libii na kontrakty na cale lata , a ja wyemigrowalam z Polski na stale zas w 1996r i wyzsza edukacje odbylam w US. Mialam zatem na przestrzeni wielu wielu lat i mam nadal duzo wieksza stycznosc z odmiennoscia rasowa niz ty. Nie znasz mnie wiec nie bredz i nie sadz miara swojego otoczenia wszystkich.

A co do wychowania w stycznosci z kolorowymi i rzekomego wplywu na tolerancje to sie grubo mylisz. Sa w mojej brytyjskiej rodzinie ( od strony mojego faceta) osoby podeszlego juz wieku jakie wychowaly sie w UK a sa rasistami i ksenofobami co gorsza.

Twój z
                      > arzut o trollizm jest więc równie głupi jak twoje poglądy na temat rasizmu

Rasizm to ty projektujesz na mnie z jakichs powodow. Wszedzie sie zapewne dopatrujesz tego jak i zakladasz ze kazda jedna istota z Polski jest identycznym klonem innej i dzieje sie nie roznia.

Jeszcze raz wyraznie i przestan mi wmawiac i siebie dowartosciowywac kosztem jakich sprojekcji bzdurnych: nigdy nie mialam i nie mam problemu z kolorem skory czyimkolwiek. Jasne? Mam przyjaciolke z Kenii, moj facet ma przyjaciela z Izraela. Bywaja u nas co ktorys weekend.
                      Nie, nie lubie religii jakichkolwiek lacznie z katolicka, ale to nie ma nic wspolnego z problemem koloru skory. Kropka i nie nudz.
                      • Gość: mrmr Re: Zabukowalem test Live.... !!! IP: *.17-2.cable.virginmedia.com 24.09.12, 13:22
                        mhm. fajna historia, niestety niesprawdzalna. więc jako argument do niczego. A ponadto zwyczajnie dla tej dyskusji nieistotna. Stajesz po stronie plebsu, więc to cię definiuje. I twój bąk o moich neurotyzmach też jest bez sensu. Nazywanie rzeczy po imieniu jest po prostu przejawem krytycznego spojrzenia na świat, a nie wewnętrznych problemów. To doszukiwanie się jakiegoś politpoprawnego spisku jest raczej objawem jakiś kłopotów ze zdrowiem psychicznym. Nazwij mnie radykalnym liberałem, lewakiem, dzieckiem kwiatem czy whatever i po mnie to spłynie. Ja w obliczu ewidentnie rasistowskich i supremacjonistycznych wypowiedzi kolegi trolla nazywam wymianę po imieniu, a ty popuszczasz w majtki. żeby wszystkiemu zaprzeczyć i mnie sklasyfikować wg tabeli WHO. Sama oceń.

> A co do wychowania w stycznosci z kolorowymi i rzekomego wplywu na tolerancje t
                        > o sie grubo mylisz. Sa w mojej brytyjskiej rodzinie ( od strony mojego faceta)
                        > osoby podeszlego juz wieku jakie wychowaly sie w UK a sa rasistami i ksenofob
                        > ami co gorsza.

powiedziałem ci już że definiuje cię plebejskość. Nawet jeśli, czego jestem pewien, za chwilę okaże się że teściowie to sędziowie sądu najwyższego a szanowny pan wolf jest bankierem inwestycyjnym.
                        • princesswhitewolf Re: Zabukowalem test Live.... !!! 24.09.12, 15:30
                          fajna historia, niestety niesprawdzalna.
                          alez prosze cie bardzo, chetnie sie przedstawie- apisz do mnie na moj email gazetowy. Wiele rzeczy bardzo latwo sprawdzic na linked in i w innych miejscach na moj temat. POWAZNIE mowie

> powiedziałem ci już że definiuje cię plebejskość.
                          Smieszny jestes z tymi swoimi definicjami z czasow feudalizmu na temat osoby o jakich nie masz zielonego pojecia i nie wiesz jaka to brednia co pleciesz.:)))) Sorry ale to naprawde tylko godne smiechu
                          Jak moze ktos w ogole uwazac siebie za" radykalnym liberałem, lewakiem, dzieckiem kwiatem" a stosowac terminologie swiadczaca o gleboko prawicowym podziale swiata gdzie sa klasy wyzsze i te nizsze plebejskie... Nielogiczny jestes zupelnie i niekonsekwentny....

> Ja w obliczu ewidentnie rasistowskich i supremacjonistycznych wypowiedzi koleg
                          > i trolla nazywam wymianę po imieniu

Nigdzie nie poparlam kolegi trolla, i nie identyfikuje sie - tylko ty nie umiesz czytac ze zrozumieniem i zaklasyfikowales mnie do tego samego kosza, a ja dalam ci lekkiego klapsika.

Nazwij mnie radykalnym liberałem, lewakiem, dzieckiem kwiatem czy whatever i po mnie to spłynie.

Nie nazwe bo cie nie znam. Widze tylko jakis melanz pseudo poprawnosci politycznej z sredniowieczna klasyfikacja spoleczna gdzie sa stany wyzsze i nizsze. Widze osobe jaka gdy chce obrazic kogos to wola "plebs!"( ultraprawicowo) nie znajac zupelnie osoby o jakiej mowi, ani nie bardzo logicznie wnioskujac cokolwiek z jej wypowiedzi na temat jej pogladow.

Jak dla mnie to napadasz bez powodu ludzi wykrzykujac rasizm i nie ma dla mnie znaczenia kim jestes. Dzieci kwiaty zostaw w latach 70tych w San Francisco- juz nie istnieja. Ja sama glosuje na lewice, bez wzgledu czy sobie projektujesz w glowie ze jestem rasistka.

a ty popuszczasz w majtki.
                          tego typu zwroty sugeruja ze nie masz wiecej niz dwadziescia pare lat... Naprawde chyba rozmawiam z kims bardzo mlodym.

• Gość: mrmr Re: Zabukowalem test Live.... !!! IP: *.17-2.cable.virginmedia.com 24.09.12, 18:04
                            błagam cię nie rób scen, nie przedstawiaj się i nie wymagaj moich danych, bo powodem dla którego ludzie używają internetu jest możliwość zachowania anonimowości i dyskutowania z argumentami, a nie z osobami (btw jeden z powodów dla których nie używam stałego nicka, tylko zmienianiam go co parę miesięcy, a czasem i co dyskusję jest zwyczaj zawierania internetowych sojuszy i wzajemnego poklepywania się po plecach przez stałych bywalców). To kim jesteś, jak już napisałem nie ma znaczenia i napisałem ci też dlaczego. Najwyraźniej czytanie ze zrozumieniem to również i twoja słaba strona. Co potwierdza zdanie :

> Jak moze ktos w ogole uwazac siebie za" radykalnym liberałem, lewakiem, dzi
                            > eckiem kwiatem"
                            a stosowac terminologie swiadczaca o gleboko prawicowym pod
                            > ziale swiata gdzie sa klasy wyzsze i te nizsze plebejskie...

ja nigdzie się nie określiłem jako radykalny liberał etc. Powiedziałem, że jeśli mnie tak nazwiesz, to spłynie to po mnie, jak po kaczce. Wydawało mi się przez chwilę, że do takiej kategorii zostałem przez ciebie zakwalifikowany więc uprzedziłem, że szufladka mi zupełnie odpowie. Natomiast terminów takich jak plebs używam zupełnie konsekwentnie i z pełną pogardą wobec ludzi, którzy bądź to z lenistwa, bądź wyboru wyznają wsteczne moim zdaniem poglądy. Jako że nie da się rasizmu poprzeć argumentami naukowymi, traktuję ich zasłużenie jako ignorantów i nieuków, zdolnych co najwyżej wyłącznie do pracy. To jest zupełnie logiczne i konsekwentne z wyznawaną przeze mnie ideologią merytokracji.

> Nigdzie nie poparlam kolegi trolla,

jak ktoś z pogardą w rozmowie wypowiada się o innych ludziach wyłącznie z racji koloru ich skóry bądź pochodzenia, to mu sie mówi prosto w twarz, że jest rasistowskim ignoranckim ciołkiem nie godnym miana istoty rozumnej, a nie wypomina, że w Paryżu czy Marsylii (nie pamiętam) sytuacja jest jeszcze gorsza (bądź lepsza - również nie pamiętam). Zapytałem cię, czy zdajesz sobie sprawę z konsekwencji jakie płyną z wdawania się w takie dyskusje, a ty zamiast się zreflektować pojechałaś mi po linii politpoprawności. Stąd mój zarzut. Co do klapsów to chyba musisz się bardziej postarać, bo jakoś się nie zorientowałem że dostałem.
          • Gość: e Re: Zabukowalem test Live.... !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.12, 20:04
            dziewczyno, to nie tak, to tylko Twoje subiektywne odczucie z wizyty w centum Paryza, warto jednak uwiezyć oficjalnym liczbom, także tym odnosnie obywatelstwu... choć fakt to ma niewiele wspolnego z głównym tematem, tutaj ludzie ekscytuja się przysieganiem na wiernośc pewnej babie
            • a74-7 Re: Zabukowalem test Live.... !!! 14.09.12, 20:48
              tutaj ludzie ekscytuj
              > a się przysieganiem na wiernośc pewnej babie

no wiesz ,ta "pewna baba "troszke dalej zaszla niz gajowy , pewnie przezyje jeszcze kilku gajowych
            • princesswhitewolf Re: Zabukowalem test Live.... !!! 15.09.12, 11:45
              > dziewczyno, to nie tak, to tylko Twoje subiektywne odczucie z wizyty w centum P
              > aryza, warto jednak uwiezyć oficjalnym liczbom, także tym odnosnie obywatelstwu

Bzdury.
              Bardzo przepraszam ale nie mierz ludzi miara swoich doswiadczen typu wycieczka do Paryza. Ja pracowalam we Francji pare lat. I to nie w Paryzu.
              Jesli zaprzeczasz bardzo oczywistemu faktowi, iz we Francji jest ogromny naplyw kolorowej ludnosci to znaczy ze malo znasz Francje oraz poczytaj strony partii Jean - Marie Le Pena. On nie moze sobie pozwolic na przeklamane statystyki ze wzgl na swoja pozycje spoleczna. Mozna sie z nim nie zgadzac i byc za tolerancja i dalej rozdawac naplywowej ludnosci benefity socjalne jak to czynia.
    • Gość: lolla Re: Zabukowalem test Live.... !!! IP: *.zone5.bethere.co.uk 11.09.12, 21:42
      powodzenia:)
    • a74-7 Re: Zabukowalem test Live.... !!! 12.09.12, 21:09
      piesior , a God Save the Queen slowa juz wkules ?
      • Gość: mrmr Re: Zabukowalem test Live.... !!! IP: *.17-2.cable.virginmedia.com 13.09.12, 13:32
        pewnie tylko w wersji sex pistols :)
    • just-only Re: Zabukowalem test Live.... !!! 13.09.12, 16:39
      Re: Zabukowalem test Live.... !!!
      > Trzymajcie kciuki !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Czy dobrze rozumiem???
      Bedziesz zdawac test "Life in the UK" live ? ;)
      Kiedy i gdzie bedzie mozna go ogladac? Zeby wiadomo bylo kiedy trzymac kciuki.
    • Gość: janek Re: Zabukowalem test Live.... !!! IP: *.broadband.tesco.net 13.09.12, 18:29
      gratuluje i zazdroszcze:)
      ja dopiepiero zaczalem sie starac o staly pobyt jestem na etapie kompletowania dokumentacji ze szkoly z polski. widze ze dluga droga przedemna do uzyskania paszportu;(
      • Gość: mrmr Re: Zabukowalem test Live.... !!! IP: *.17-2.cable.virginmedia.com 13.09.12, 23:18
        > widze ze dluga droga przedemna do uzyskania pa
        > szportu;(

i praw wyborczych, bo to one uczynią z nas obywateli pierwszej kategorii, a nie paszport czy dom na kredyt. 2 mln głosów to będzie łakomy kąsek i spora siła, z którą politycy będą się liczyć. Skończą się czasy wschodnich europejczyków w gazetach.
        • Gość: janek Re: Zabukowalem test Live.... !!! IP: *.broadband.tesco.net 14.09.12, 18:35
          mas zracje warto chocby dla tego:)
    • piesior666 25/24 !!! 20.09.12, 19:10
      Czyli zaliczylem.Wiecie moze jak dlugo moge zwlekac z aplikacja ? Troche sie trzeba sprezyc finansowo.
      • princesswhitewolf Re: 25/24 !!! 21.09.12, 09:58
        mozesz zwlekac ile chcesz. test jest wazny cale zycie
    • piesior666 Re: Zabukowalem test Live.... !!! 10.10.13, 22:53
      piesior666 napisał:

> Trzymajcie kciuki !!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Az trudno mi uwierzyc,ale dzisiaj udalo mi sie wyslac aplikacje.Czas leci :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka