Gość: Jamila IP: *.siec2000.pl 24.11.04, 18:02 Dzisiaj zadzwonila do mnie Pani i jade na rozmowe do Krakowa. Czy ktos z Was juz byl? I czy ktos sie wybiera do pracy w Tesco do UK??? Dajcie jakis znak. Z gory dzieki. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sławek Re: TESCO - UK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.04, 18:11 Gdzie trzeba się zgłosić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jamila Re: TESCO - UK IP: *.siec2000.pl 24.11.04, 18:13 Oferta byla w GW w dodatku "Praca". Teraz prowadza rekrutacje. Krakowska firma TEST. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sławek Re: TESCO - UK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.04, 18:18 Dzięki serdeczne jestem z Krakowa to będę szukał na miejscu.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ptysia Re: TESCO - UK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 08:08 Dlugo czekalas na telefon od momentu zlozenia dokumentow? Jak skladalas? Telefonicznie czy poczta? A jak z Twoim angielskim? P.S. Powodzenia na rozmowie! Daj znac jak bylo! Pozdrawiam Ptysia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Owsianka i dzem ;) Re: TESCO - UK IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.11.04, 15:42 Też dzisiaj do mnie dzowinili, mniej wiecej tydzień po wysłaniu papierów. Podobno rozmowa jest z anglikiem z Tesco. Jeżeli ktoś już był na rozmowie, niech wrzuci jakieś info czego można się spodziewać. Powodzenia dla reszty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jamila Re: TESCO - UK IP: *.siec2000.pl 25.11.04, 16:05 Zadzwonili do mnie okolo tygodnia po wyslaniu dokumentow. Wysylalam poczta. Z angielskim nie mam wiekszych problemow - dogaduje sie calkiem dobrze:) Czekam teraz na rozmowe w Krakowie i potem zobaczymy... Dam znac, jak juz bede po... Wy tez dajcie jakis znak, jak juz byliscie. Nie dziekuje, a reszcie tez zycze powodzenia :D Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wymagaja doswiadcz Re: TESCO - UK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 01:05 czy wymagaja doświadczenia w Tesco?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jamila Re: TESCO - UK IP: *.siec2000.pl 28.11.04, 12:31 Doswiadczenie nie jest wymagane :) Ja go na przyklad nie mam... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kbac Re: TESCO - UK IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.12.04, 20:20 No to w górę z tym wątkiem. Odpowiedz Link Zgłoś