IP: *.piotrkow.net.pl 13.10.05, 17:48
Mam pytanie kto wyjerzdza do Leeds w niedziele z agencji ITC.
Obserwuj wątek
    • Gość: lena Re: ITC IP: 83.17.28.* / *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.05, 18:10
      a Ty jedziesz tez? ja czekam na telefon od nich.
      • Gość: tg7 Re: ITC IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 13.10.05, 18:26
        w jakim charakterze jedziecie napiszcie bo też czekamy
        • Gość: seny Re: ITC IP: *.piotrkow.net.pl 13.10.05, 18:57
          Dzwoniła do mnie pani marta i powiedziała ze wyjazd jest w niedziele z krakowa
          do leeds do magazynów przesłała odpowiednie formularze i teraz studiuje umowy
          nie wyglada to tak pieknie 5,37/h z czego 50 funtów mieszkanie tygodniowo
          transport 650 ubezpieczenie 350 jak wam sie wydaje ITC to dobra agencja
          • Gość: lena Re: ITC IP: 83.17.28.* / *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.05, 19:09
            osobiscie wolalabym jechac z ta agencja, ale nie moge sie doczekac na telefon
            od nich...:-(w jakim stopniu znasz angielski?
            • Gość: seny Re: ITC IP: *.piotrkow.net.pl 13.10.05, 19:18
              w jakim stopniu myśle ze komunikatywny choć duzo zapomniałem poza tym miałem
              rozmowe po angielsku z pracodawcą pytał sie o moje doświadczenie jakiej muzyki
              słucham co robie w wolnym czasie jak szybko mógłbym zacząć pracę wydawał sie
              miły a po tej rozmowie powiedzieli mi ze są zainteresowani moją osobą
              • Gość: lena Re: ITC IP: 83.17.28.* / *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.05, 19:25
                Ale Ci dobrze....a moge spytac w jakim charakterze dostales prace? Kiedy
                zlozylez u nich CV?Dlugo czekales na telefon?
                • Gość: seny Re: ITC IP: *.piotrkow.net.pl 13.10.05, 19:31
                  Cv złożyłem na początku miesiąca i ok tydzien późńej zadzwonił do
                  przedstawiciel tej agencji i poprosił żeby przesłał im na maila pozwolenie na
                  prowadzenie wózka widłowego a później to już tak szybko to sie potoczyło .
                  Praca ma być w magazynie z owocami . Mam pewne obawy ale jakoś to będzie
                  • Gość: lena Re: ITC IP: 83.17.28.* / *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.05, 19:50
                    Moj chlopak tez ma taki papierek. A jaki stopien ang wpisales na CV wypelniajac
                    je na stronie internetowej? Obawiam sie,ze stopien ang jest przyczyna dlaczego
                    do mnie nie dzwonia...:-( Raz zadzwonili w wakacje, ale nie moglismy wtedy
                    wyjechac, dogadalam sie z nim, ze odezwie sie ok wrzesnia i dalej nic....Nie
                    wiem czy nie podniesli poziomu jezykowego...Nic sie nie martw, zawsze to lepsze
                    niz praca w Polsce a zawsze mozna wrocic i nie bedzie sie mialo wyrzutow
                    sumienia, ze sie nie sprobowalo.
                    • Gość: seny Re: ITC IP: *.piotrkow.net.pl 13.10.05, 19:54
                      Zgadzam sie jeśli nie spróbuje to sie nie przekonam mam wielką ochote wyjechać
                      i pracować tylko zastanawiam sie nad ta agencją czy są tak realni jak to sie
                      wydaje wydaje mi sie ze poziom angielskiego nie jest zbyt duży wystarczy sie
                      jako tako komunikować
                      • Gość: lena Re: ITC IP: 83.17.28.* / *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.05, 20:23
                        Spoko, jesli chodzi o ta agencje to znajoma mojej kolezanki z nia wyjechala
                        (samolotem!- zalezy od pracodawcy angielskiego)podobna sa rzetelni.Sprawdzalam
                        rowniez inne oferty, innych agencji ale szczerze powiedziawszy to chcialabym
                        wyjechac z ITC.Gdyby byli nie rzetelni to juz dawno by bylo o nich slychac (tak
                        jak z OP-jak mozna zauwazyc na tym forum) Komunikujemy sie bez zadnych
                        problemow, to nie wiem czemu tak dlugo czekam na telefon...moze sobie o mnie
                        zapomnieli...;-))))))))
                        • Gość: gośka Re: ITC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 21:45
                          Kochani mam do Was wielką prośbę. Czy będzieli tak mili i podacie link ITC?
                          Chciałąbym wypełnic ten kwestionariusz. Z góry dzięki.
                          • Gość: lena Re: ITC IP: 83.17.28.* / *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.05, 11:29
                            Cze, nie ma sprawy. Wchodzisz na strone: www.itcpraca.pl, sprawdzasz sobie
                            oferty pracy i jezeli ktoras Cie zainteresuje, to wchodzisz na jej link. Na
                            samym dole jest kolejny link o nazwie:Jeżeli zainteresowała Cię ta oferta -
                            prześlij nam swoje CV. Wchodzisz na niego i wypełniasz:-)))
                            Powodzenia.
                • Gość: ja Re: ITC IP: 194.73.99.* 14.10.05, 13:47
                  nie krepujcie sie jechac z ITC ;) nie oszukuja, tylko nie mowia calej prawdy :)
                  Juz siedze tu za ich posrednictwem 3 miec.... powodzenia
                  • Gość: lena Re: ITC IP: 83.17.28.* / *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.05, 13:52
                    A czego nie mowia?
                    • Gość: gośka Re: ITC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 14:32
                      Ja mam malutkie dziecko i zero kasy.Kuzynka pożyczy mi 600 euro, tak na
                      początek. Gorzej jak mnie oszukają, to z czego oddam???Doradźcie!Składać u nich
                      cv???
                      • Gość: lena Re: ITC IP: 83.17.28.* / *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.05, 14:35
                        Kurcze, ciezko tak doradzic.....podobno ze warto (ale ryzyko zawsze istnieje...)
                        Nie umien Ci konkretnie powiedziec...ja tez ryzykuje, ale z tego co słyszałam
                        to oni nie sa najgorsi.Wszystko tez zalezy jakiego bedziesz miala
                        pracodawce..Mimo to zycze powodzenia i trzymam kciuki.
                      • Gość: gośka Re: ITC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 18:42
                        Kochana Leno! napisz czy ITC pobiera jakąś opłate. Dzieki!!!
                        • Gość: lena Re: ITC IP: 83.17.28.* / *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.05, 18:53
                          Gosiu, z tego zo mi woadomo, to nie pobieraja oplat.Placisz tylko za przejazd i
                          ubezpieczenie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka