Gość: seny IP: *.piotrkow.net.pl 13.10.05, 17:48 Mam pytanie kto wyjerzdza do Leeds w niedziele z agencji ITC. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lena Re: ITC IP: 83.17.28.* / *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.05, 18:10 a Ty jedziesz tez? ja czekam na telefon od nich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tg7 Re: ITC IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 13.10.05, 18:26 w jakim charakterze jedziecie napiszcie bo też czekamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seny Re: ITC IP: *.piotrkow.net.pl 13.10.05, 18:57 Dzwoniła do mnie pani marta i powiedziała ze wyjazd jest w niedziele z krakowa do leeds do magazynów przesłała odpowiednie formularze i teraz studiuje umowy nie wyglada to tak pieknie 5,37/h z czego 50 funtów mieszkanie tygodniowo transport 650 ubezpieczenie 350 jak wam sie wydaje ITC to dobra agencja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lena Re: ITC IP: 83.17.28.* / *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.05, 19:09 osobiscie wolalabym jechac z ta agencja, ale nie moge sie doczekac na telefon od nich...:-(w jakim stopniu znasz angielski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seny Re: ITC IP: *.piotrkow.net.pl 13.10.05, 19:18 w jakim stopniu myśle ze komunikatywny choć duzo zapomniałem poza tym miałem rozmowe po angielsku z pracodawcą pytał sie o moje doświadczenie jakiej muzyki słucham co robie w wolnym czasie jak szybko mógłbym zacząć pracę wydawał sie miły a po tej rozmowie powiedzieli mi ze są zainteresowani moją osobą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lena Re: ITC IP: 83.17.28.* / *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.05, 19:25 Ale Ci dobrze....a moge spytac w jakim charakterze dostales prace? Kiedy zlozylez u nich CV?Dlugo czekales na telefon? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seny Re: ITC IP: *.piotrkow.net.pl 13.10.05, 19:31 Cv złożyłem na początku miesiąca i ok tydzien późńej zadzwonił do przedstawiciel tej agencji i poprosił żeby przesłał im na maila pozwolenie na prowadzenie wózka widłowego a później to już tak szybko to sie potoczyło . Praca ma być w magazynie z owocami . Mam pewne obawy ale jakoś to będzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lena Re: ITC IP: 83.17.28.* / *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.05, 19:50 Moj chlopak tez ma taki papierek. A jaki stopien ang wpisales na CV wypelniajac je na stronie internetowej? Obawiam sie,ze stopien ang jest przyczyna dlaczego do mnie nie dzwonia...:-( Raz zadzwonili w wakacje, ale nie moglismy wtedy wyjechac, dogadalam sie z nim, ze odezwie sie ok wrzesnia i dalej nic....Nie wiem czy nie podniesli poziomu jezykowego...Nic sie nie martw, zawsze to lepsze niz praca w Polsce a zawsze mozna wrocic i nie bedzie sie mialo wyrzutow sumienia, ze sie nie sprobowalo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seny Re: ITC IP: *.piotrkow.net.pl 13.10.05, 19:54 Zgadzam sie jeśli nie spróbuje to sie nie przekonam mam wielką ochote wyjechać i pracować tylko zastanawiam sie nad ta agencją czy są tak realni jak to sie wydaje wydaje mi sie ze poziom angielskiego nie jest zbyt duży wystarczy sie jako tako komunikować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lena Re: ITC IP: 83.17.28.* / *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.05, 20:23 Spoko, jesli chodzi o ta agencje to znajoma mojej kolezanki z nia wyjechala (samolotem!- zalezy od pracodawcy angielskiego)podobna sa rzetelni.Sprawdzalam rowniez inne oferty, innych agencji ale szczerze powiedziawszy to chcialabym wyjechac z ITC.Gdyby byli nie rzetelni to juz dawno by bylo o nich slychac (tak jak z OP-jak mozna zauwazyc na tym forum) Komunikujemy sie bez zadnych problemow, to nie wiem czemu tak dlugo czekam na telefon...moze sobie o mnie zapomnieli...;-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośka Re: ITC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 21:45 Kochani mam do Was wielką prośbę. Czy będzieli tak mili i podacie link ITC? Chciałąbym wypełnic ten kwestionariusz. Z góry dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lena Re: ITC IP: 83.17.28.* / *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.05, 11:29 Cze, nie ma sprawy. Wchodzisz na strone: www.itcpraca.pl, sprawdzasz sobie oferty pracy i jezeli ktoras Cie zainteresuje, to wchodzisz na jej link. Na samym dole jest kolejny link o nazwie:Jeżeli zainteresowała Cię ta oferta - prześlij nam swoje CV. Wchodzisz na niego i wypełniasz:-))) Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: ITC IP: 194.73.99.* 14.10.05, 13:47 nie krepujcie sie jechac z ITC ;) nie oszukuja, tylko nie mowia calej prawdy :) Juz siedze tu za ich posrednictwem 3 miec.... powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lena Re: ITC IP: 83.17.28.* / *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.05, 13:52 A czego nie mowia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośka Re: ITC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 14:32 Ja mam malutkie dziecko i zero kasy.Kuzynka pożyczy mi 600 euro, tak na początek. Gorzej jak mnie oszukają, to z czego oddam???Doradźcie!Składać u nich cv??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lena Re: ITC IP: 83.17.28.* / *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.05, 14:35 Kurcze, ciezko tak doradzic.....podobno ze warto (ale ryzyko zawsze istnieje...) Nie umien Ci konkretnie powiedziec...ja tez ryzykuje, ale z tego co słyszałam to oni nie sa najgorsi.Wszystko tez zalezy jakiego bedziesz miala pracodawce..Mimo to zycze powodzenia i trzymam kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośka Re: ITC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 18:42 Kochana Leno! napisz czy ITC pobiera jakąś opłate. Dzieki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lena Re: ITC IP: 83.17.28.* / *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.05, 18:53 Gosiu, z tego zo mi woadomo, to nie pobieraja oplat.Placisz tylko za przejazd i ubezpieczenie. Odpowiedz Link Zgłoś