Dodaj do ulubionych

jak sie pracuje w starbucks cafe?

IP: *.zen.co.uk 08.11.05, 13:47
zamierzam zlozyc aplikacje do starbucksa i chciclabym prosic wszystkie osoby
ktore mialy stycznosc z ta siecia o podzielenie sie sowimi opiniami. Jakie sa
zarobki, czy jest ciezko i ogolnie czy polecacie to miejsce pracy? Bede
b.wdzieczna za informacje.pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • myszaczek79 Re: jak sie pracuje w starbucks cafe? 08.11.05, 15:29
      Moje koleżanki dwie tam pracowały, ale to juz dawno było...........jak w unii
      nie bylismy i tylko pół etatu robiły. Im się podobało dosyć, ale to wszystko
      zależy jaki Ci się trafi Manger. m się na końcu zmienił i miały dość. Ogólni
      Sturbucks jako sieciówka amerykańska jest bardzo "stricte" pilnują żeby "follow
      their rules". Ja pracowałam W CR (Cofee Republic-odpowiednik angielski
      Starbucksa i był luzik większy, ale w centum Lądka, więc niezemski
      ruch............). Powodzenia i pozdrawiam.Zarobki były chyba nie najgorsze jak
      na sieciówkę, teraz nie wiem
      • Gość: ane Re: jak sie pracuje w starbucks cafe? IP: *.zen.co.uk 08.11.05, 16:52
        dziekuje:)
    • Gość: Kaska Re: jak sie pracuje w starbucks cafe? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.05, 11:11
      Pracowalam w Starbucksie w Londynie przez 11 miesiecy. Bosko. Naprawde.Polecam
      goraco. Wspanialy system zmianowy, wiec masz czas na zwiedzanie, zalatwianie
      swoich spraw. Wspaniali ludzie. W zespole okolo 15 osob, z czego czesc
      pracowala na part time, w weekendy tylko na przyklad, wiec ie nudzicie sie ze
      soba, bo codziennie z kims innym w pracy. Klienci uwielbiaja Starbucksa i ze
      stalymi klientami zawsze zamienialo sie kilka milych slow. Wspaniay pomysl z
      aplikowaniem! Tylko napiwkow nie ma. Jak to sieciowkach :-( Pozdrawiam.
      • Gość: oink Re: jak sie pracuje w starbucks cafe? IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 17.11.05, 11:36
        nie wiem czym tu sie podniecac, praca jak kazda, odradzalabym ci prace w
        okolicach np oxford street, jest tam kilka starbucksow, straszny ruch przez
        caly czas, juz lepiej w city, ruch glownie w godzinach lunchu a tak luz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka