Dodaj do ulubionych

darmowe SMS do UK

14.11.05, 11:10
Czy jest jakaś strona, z której można wysyłać darmowe SMS do UK?
Obserwuj wątek
    • Gość: dina Re: darmowe SMS do UK IP: *.range86-140.btcentralplus.com 14.11.05, 15:46
      www.11888.co.uk
    • zoszszka Re: darmowe SMS do UK 15.11.05, 18:10

www.excite.co.uk
      wprawdzie tylko 3 smsy dziennie ale o ile wiem na stronie 118 888 juz
      zablokowano wysylanie smsow
      • Gość: bb Re: darmowe SMS do UK IP: *.tvgawex.pl 15.11.05, 22:40
        dobre- dzięki i nawet mam angielska skrzynke mailową
        • jagna111 Re: darmowe SMS do UK 16.11.05, 09:54
          Dziękuję, korzystam już z tej strony - trzy SMS dziennie zupełnie mi wystarczą.
          Mój mąż wyjechał w sobotę i tęsknię okrtunie - nie mam pojęcia kiedy się
          zobaczymy :(
          Przy okazji mam inne pytanie - mąż kupił sobie kartę O2 żeby w weekendy mieć
          tanie rozmowy. Czy taniość tych rozmów zależy od tego do jakiego operatora w PL
          się dzwoni??? Mam telefon stacjonarny nie w TPSA tylko w Aster i mąż
          stwierdził, że dzwoniąc do Aster więcej sciąga mu z karty niż gdy dzwoni na
          TPSA.
          • Gość: TePsa Re: darmowe SMS do UK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 11:38
            wydaje mi sie że Aster =TP.SA

Tzn ze korzystają z telekomunikacji, ale mają swoją nazwę.

pozdro

• zoszszka Re: darmowe SMS do UK 17.11.05, 16:06
              Nie wiem dokladnie ale o ile sobie przypominam to dzwonilismy z mezem z O2
              przez taki specjalny numer za 2p za min w weekendy na stacjonarne operator nie
              mial znaczenia (numer dotyczyl calej europy). Teraz maz ma usluge 7p/min o
              kazdej porze dnia nocy i tygodnia na stacjonarne i komorkowe natomiast w
              weekendy nadal dzwoni przez ww numer za 2p:)Dzisiaj bede z nim rozmawiala to
              poda mi ten numer (ja oczywiscie zapomnialam)i nie omieszkam go tutaj wrzucic
              moze sie przyda:)
              • beettinna Re: darmowe SMS do UK 17.11.05, 16:31
                Dziewczyny też mam skrzynkę na tej stronie excite i wysłałam 2 smsy i nie
                doszły, tam gdzie numer się wpisuje nie pisałam 00 ani 44 tylko od razu 78.....
                proszę wytłumaczcie mi dlaczego nie doszły?
                dodam że na tym modelu komórki jest odblokowana opcja przyjmowania smsów,czy
                jescze coś mam zrobić...?odblokowywać np, na tej angielskiej stronie?

Pozdrawiam:)
                • zoszszka Re: darmowe SMS do UK 17.11.05, 18:40
                  Robisz wszystko ok. Cos sie zchrzanilo na moment, rano wyslalam 2 smsy i tez
                  nie doszly ale teraz juz dochodza:)
                  • beettinna Re: darmowe SMS do UK 17.11.05, 18:46
                    masz rację:) sytuacja opanowana!!! doszły!!!! ale super!!!!!

Pozdrawiam serdecznie
                    • zoszszka Re: darmowe SMS do UK 18.11.05, 09:06
                      obiecany numer 08444620620
                      • Gość: Ania Re: darmowe SMS do UK IP: 195.70.71.* 18.11.05, 12:57
                        08444620620 - to nr na weekendy - za 2p/min. A jaki jest nr zeby dzwonic za
                        7p/min. w tygodniu na stacjonarne i komorkowe? Pozdrawiam serdecznie.
                        • zoszszka Re: darmowe SMS do UK 18.11.05, 18:18
                          To juz nie jest jakis specjalny numer tylko usluga o2 ktora mozna aktywowac
                          przez wyslanie jakiegos tam smsa. Nie wiem dokladnie ale zapytam meza, chociaz
                          mozna zapytac w O2 :)Chetnie pomoga, bo np na temat tych numerow weekendowych
                          to oni nic nie wiedza a 7p/min to juz ich oferta:) Pozdrawiam
                          • Gość: bb Re: darmowe SMS do UK IP: *.tvgawex.pl 18.11.05, 20:59
                            zapytaj męża o szczegóły , bardzo cię proszę. też chcę rozmawiać z mężem w
                            tygodniu za 7 p/min.
                            • Gość: xx Re: darmowe SMS do UK IP: *.tvgawex.pl 02.12.05, 19:06
                              dlaczego te darmowe sms przestały dochodzić?
    • Gość: Pawel Re: darmowe SMS do UK IP: *.rene.com.pl 03.12.05, 00:24
      Tu macie wykaz kilku darmowych bramek sms do UK :)

www.gbritain.net/module.php?op=bramki&what=smsuk
      • Gość: kala22rsl@wp.pl Re: darmowe SMS do UK IP: *.sycomp.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.05, 22:38
        a czy ktos wie skad moge wysylac smsy do belgii

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka