Dodaj do ulubionych

Dobrze platna praca w IRL dla automatykow.

05.01.06, 17:42
Witam.

Pracuje w firmie zajmujacej sie AUTOMATYKA i INFORMATYKA w Irlandii.
Szefowie zapytali mnie o znalezienie rownie dobrych pracownikow z Polski. (to
chyba komplement dla nas Polakow)
Jesli znasz kogos kto ma doswiadczenie w Automatyce Przemyslowej lub
Informatyce Przemyslowej (PLC, Siemens, DeltaV, etc) lub wiesz gdzie moge
znalezc takie osoby - napisz prosze na adres (bez wyrazen NOSPAM_)
NOSPAM_salk3@NOSPAM_wp.pl.
Firma gwarantuje DOSKONALE zarobki oraz pewnosc i standart pracy. Po
zakwalifikowaniu kandydatow na interview. Przyjade z szefem na Interview do
POLSKI.
Pisze na forum z nadzieja znalezienia skromnych i zarazem posiadajacych
ogromna wiedze i doswiadczenie osob.

Z powazaniem,
Obserwuj wątek
    • Gość: NAIW!!!!!!!!!!!!!! Re: Dobrze platna praca w IRL dla automatykow. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.06, 20:22
      a teraz sie przyznaj ile dostaniesz % za to, ze znajdziesz nowego pracownika. czlowieku wyluzuj - kazdy szuka sobie sobie sam na wlasna reke pracy zgodnej z jego zawodem (mowie tu o branzach IT, INDUSTRY) a nie kaze sie prowadzic za raczke takiemu komus jak ty. prace sobie znajde - jest mase ogloszen dla automatykow na stornach UK/Irlandzkich i nie tylko.

bez pozdrowien
      automatyk
      • Gość: Ralph Re: Dobrze platna praca w IRL dla automatykow. IP: *.server.ntli.net 16.02.06, 20:52
        NAIW, przyznaj, że przygryzanie każdemu i wylewanie pomyj na głowę to twoje hobby.
        Moim zdaniem jest pewna różnica, jeżeli firma szuka konkretnie Polaków, a nie po
        prostu automatyków i z niechęcią patrzy na zgłoszenia jakichś "pseudofachowców"
        z pewnego zacofanego kraju w Azji (wiele osób ma takie pojęcie o Polsce).
        • Gość: Kitek Re: Dobrze platna praca w IRL dla automatykow. IP: *.ipt.aol.com 16.02.06, 22:22
          A ja mu wyslalem CV i jesli jest fajnie i sie uda to tam pojade :D
          • Gość: Ralph Re: Dobrze platna praca w IRL dla automatykow. IP: *.server.ntli.net 17.02.06, 20:51
            Sytuacja jaką opisał Salk zdarza się coraz częściej. Jak był potrzebny
            programista w mojej firmie, to mój szef zaczął od zapytania się mnie czy nie
            znam jakiegoś polskiego programisty. Niestety nie znałem, ale za to później
            przy innej okazji zaproponowałem chłopaka, którego CV nie wyglądało
            rewelacyjnie, ale wiedziałem że ma potencjał. Z pewnym wahaniem szef go
            przyjął, widać było że nie był zbytnio przekonany, ale ostatnio powiedział mi,
            że ten gość to był strzał w dziesiątkę! Wiem jedno - następna zatrudniona osoba
            na pewno będzie Polakiem.
            Panie i panowie - pokazujcie się z dobrej strony, to wtedy zatrudnią więcej naszych!
      • Gość: wow Re: do Naiw....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 12:53
        Gość portalu: NAIW!!!!!!!!!!!!!! napisał(a):

> a teraz sie przyznaj ile dostaniesz % za to, ze znajdziesz nowego
        pracownika........

a nawet gdyby dostal za to jakas gratyfikacje to co(w postaci gotowki, wakacji
        platnych, etc), zazdroscisz mu bo ja tu czegos nie rozumiem. Badz taki mily i
        wytlumacz mi, oczywiscie jesli mozesz.

Wasz ulubiony
        wow:)
        • maja92 Re: do Naiw....... 17.02.06, 13:01
          To jest normalne zjawisko w irlandzkich firmach, ze jak przyniesiesz CV
          znajomego i ten znajomy(-a) zakonczy okres probny (6 miesiecy) to dostajesz
          jakis bonus. W firmie, w ktorej pracuje jest to €1000 od osoby, a w Ulster
          Banku np. jest to €500.

Wow - nie burz sie tak, jezeli jest on w stanie "przedstawic" kogos firmie i
          jeszcze za to dostanie bonus, to stanie sie cos tej osobie, ktora w ten sposob
          dostanie prace? Nie sadze.

Powodzenia dla tych, ktorzy sie staraja.

Pozdrowienia,
          • maja92 Re: do Naiw....... 17.02.06, 13:03
            maja92 napisała:

> Wow - nie burz sie tak,
            %%%%%%%%%%%%%
            ups!! Chodzilo mi o Naiwa - sorry;-)
            • Gość: wow Re: do Naiw....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 13:18
              maja92 napisała:

> maja92 napisała:
              >
              > > Wow - nie burz sie tak,
              > %%%%%%%%%%%%%
              > ups!! Chodzilo mi o Naiwa - sorry;-)
              >

ok.

Wasz ulubiony
              wow :)
          • Gość: wow Re: do Naiw....... do maja92 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 13:04
            maja92 napisała:

> Wow - nie burz sie tak, jezeli jest on w stanie "przedstawic" kogos firmie i
            > jeszcze za to dostanie bonus, to stanie sie cos tej osobie, ktora w ten
            sposob
            > dostanie prace? Nie sadze.

ja wcale sie nie burze, ty chyba nie zrozumialas posta. sugeruje Tobie abys
            przeczytala jeszcze raz

Wsz ulubiony
            wow:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka