Dodaj do ulubionych

Agencja Pracy -LIDER - w Kutnie

26.01.06, 15:06
Witam
Szanowni forumowicze.
Czy któryś z Was starał się o pracę dzieki tej Agencji, jakieś doświadczenia itp. Jest to dla mnie ważne gdyż moja kuzynka chce dzięki nim wyjechać i mieć 100% pewność że nie będzie żadnych problemów. Dziekuję za wszystkie odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • mysleze Re: Agencja Pracy -LIDER - w Kutnie 26.01.06, 15:35
      Myślę ze jak poznasz takie slowo jak wyszukiwarka to nie tylko znajdziesz
      poszukiwane informacje ale i poszerzysz swoje horyzonty i co najważniejsze nie
      będziesz zaśmiecać forum!!!
      • Gość: VOLLMOND Re: Agencja Pracy -LIDER - w Kutnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.06, 15:39
        przestan sie czepiac matole... potrzebuje to pisze..ty niezaśmiecas forum
        swoimi tekstami bo poto jest to forum zeby sie dowiedzieć czego sie
        chce..........

nic o nas bez nas
      • thelastjust Re: Agencja Pracy -LIDER - w Kutnie 27.01.06, 07:07
        mysleze napisał:

> Myślę ze jak poznasz takie slowo jak wyszukiwarka to nie tylko znajdziesz
        > poszukiwane informacje ale i poszerzysz swoje horyzonty i co najważniejsze nie
        > będziesz zaśmiecać forum!!!

następny mądry sie odezwał,swoje filozoficzne wywody mnie rozśmieszają, za kogo ty sie uważasz że piszesz mi o zaśmiecaniu forum - to twoje forum !!!, edukować to sobie możesz najlepiej siebie, a jak masz jakieś kompleksy to znajdź dobrego specjalistę póki nie jest za późno, forum jest po to żeby pisać o swoich problemach, odpowiadać na problemy innych itp, ale jak wszędzie znajdą się czarne owce
        • mirka_mar Re: Agencja Pracy -LIDER - w Kutnie 27.01.06, 08:44
          popieram pieknie powiedziane.
    • Gość: ghost Re: Agencja Pracy -LIDER - w Kutnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 17:33
      ktoś tam miał racje że wyszukiwarka to dobry wynalazek ,jeśli wpiszesz lider w
      wyszukiwarce na tym forum to się wszystkiego dowiesz o "tej" agencji

ze swojej strony nieeeeeeee polecam ,podobno baaaardzo wielu ludzi już wykołowali
    • Gość: ghost Re: Agencja Pracy -LIDER - w Kutnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 17:40
      no i rzeczywiście wystarczyło poszukać
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=720&w=30355292&v=2&s=0
      ach te próżniaki i lewusy
      • thelastjust Re: Agencja Pracy -LIDER - w Kutnie 27.01.06, 07:00
        Gość portalu: ghost napisał(a):

> no i rzeczywiście wystarczyło poszukać
        > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=720&w=30355292&v=2&s=0
        > ach te próżniaki i lewusy

Pewne epitety zachowaj sobie dla siebie,albo używaj ich sobie w swojej rodzinie. Na necie można pisać wszystko bo słowa nie oddają, ciekawe czy na żywo tez jesteś taki cwaniaczek.
        • mirka_mar Re: Agencja Pracy -LIDER - w Kutnie 27.01.06, 08:52
          mlody naucz sie kultury i pomagac innym, zycie jest krotkie.Jesli ty pomagasz
          szczerze to moze ktos inny pomaga komus z twojej rodziny lub bliskiej dla
          ciebie osobie,zastanow sie i rozejrzyj.
          • Gość: Foxy Re: Agencja Pracy -LIDER - w Kutnie IP: *.emu.int.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.06, 18:33
            Mam wrazenia ze tu ktos dziala pod kilkoma nikami te samie prostackie zworty i
            wiesniackie gwarowe konstrukcje zdan- co nie mirka_mar i VOLLMOND!?
            • Gość: VOLLMOND Re: Agencja Pracy -LIDER - w Kutnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.06, 10:06
              jaki pedał!! ja jestem jedyny i niepowtarzalny!! nikt mnie nie będzie kopiować
              ani naśladować.. jebnij sie wpysk!
              • Gość: Foxy Re: Agencja Pracy -LIDER - w Kutnie IP: *.emu.int.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.06, 11:23
                Ewidentnie masz jakis problem, mysle z tekstu ze czujesz ciagoty ktore nie sa
                tolerowane u Ciebie na wsi.
              • thelastjust Re: Agencja Pracy -LIDER - w Kutnie 28.01.06, 12:09
                Gość portalu: VOLLMOND napisał(a):

> jaki pedał!! ja jestem jedyny i niepowtarzalny!! nikt mnie nie będzie kopiować
                > ani naśladować.. jebnij sie wpysk!

koleś, słuchaj:
                śmierdzisz prostactwem i jesteś umysłową kaleką,napewno jesteś nie powtarzalny w swojej głupocie, nie wysilaj się już na tym forum bo nikt nie ma zamiaru czytać twoich bezsensownych wypocin - nie obciążaj reszty szarych komórek bo jak ci wyginą to dopiero będzie, myślisz że jesteś twardy że odpisujesz w ten sposób, rozpędź się i poszukaj ściany, może to ci pomoże
            • Gość: mirka_mar Re: Agencja Pracy -LIDER - w Kutnie IP: *.teonet / *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.06, 14:54
              krotko zyjesz i jeszcze malo wiesz o zyciu.
              powodzenia
    • Gość: mirion Re: Agencja Pracy -LIDER - w Kutnie IP: *.server.ntli.net 28.01.06, 11:08
      tak słyszałem. rok temu spotkałem kilku polaków na viktorii w londynie(grupę
      chyba 5 osób). właśnie przyjechali do angli za pośrednictwem tej agencji.
      czekali na autobus do Walii. mieli pracować w fabryce żarówek. mieszkanie na
      nich miało czekać, w polsce zapłacili 600zł i nastepnego dnia mieli rozpocząć
      pracę. byli swięcie przekonani o uczciwości tej agencji. mnie osobiście
      śmierdziało to lekkim przekrętem, ale nie chciałem pozbawiać chłopaków złudzeń
      więc nie wiem jak dalej potoczyły się ich losy....moim zdaniem nie ma czegoś
      takiego, że już następnego dnia po przyjeździe idziesz do pracy-zawsze
      pojawiają się pewne komplikacje. tak czy owak, mam nadzieję że tym panom się
      powiodło i pozdrawiam ich na tym forum.
      • Gość: @hekatek Re: Agencja Pracy -LIDER - w Kutnie IP: 80.51.255.* 28.01.06, 18:23
        Nie polecam tej firmy, mafia
        • Gość: e Re: Agencja Pracy -LIDER - w Kutnie IP: 212.203.137.* 28.01.06, 18:44
          Nie polecam tej firmy ; znalazlam ich ciekawe ogloszenie tj.pakowanie kwiatow
          -praca lekka dlaczego nie,trzeba sprobowac wykonalam telefon i na dzien dobry
          uslyszalam 650zl i 500f na oplaty w Angli-i co ty na to/ jak sie orientuje to
          agencje nie maja prawa pobierac zadnych oplat/nie badz naiwna Pozdrawiam
          • Gość: kierbas Re: Agencja Pracy -LIDER - w Kutnie IP: *.info / *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.06, 21:17
            cytat pani która wyjechała poprzez tą firme: <gdy dojechaliśmy do londynu do
            busa wsiadł jakiś rosły facet, rozejżał sie po ludziach i powiedział " te trzy
            mogą być" i to zadecydowało że nie wysidłysmy z busa reszta miała jechać do
            walli > miałem okazje osobiście rozmawiać z tą panią . sama nie wie co mogło by
            sie wydażyć ale przestraszyła sie tego co usłyszała. co do spraw finansowych to
            nie mam pojecia jak tam jest. decyzja należy do ciebie. powodzenia.
          • Gość: marlon43 Re: Agencja Pracy -LIDER - w Kutnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.06, 10:14
            ludzie ostrzegam was przed ta firma.niedajcie sie naciagnac.ja z niej
            wyjechalem i gdyby nie moi znajomi w londynie to bym zginal.zaplacilem 650
            zl.dostalem tel do laski w londynie.zadzwonilem do niej a ona ze musze zaplacic
            200 funtow za nastepnz numer do pracodawcy.i tak w kolo macieja.teraz pracuje w
            londynie od 1,5 roku i jestem szczesliwy.pamietejcie niedajcie sie naciagnac to
            ZODZIEJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka