Gość: Fatti IP: *.stk.net.pl 07.02.06, 10:53 Pracowal ktos jak w temacie ? Jakie wrazenia i jak bylo z warunkami? Bradford i Sheffield np. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zibi Re: Magazyny Nexta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.06, 11:01 Szukasz pracy przez flame? byles moze juz na rozmowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fatti Re: Magazyny Nexta IP: *.stk.net.pl 07.02.06, 11:24 Nie nie bylem, czytalem tylko o tym gdzies.Ale zapewne ktos byl? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vera Re: Magazyny Nexta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 13:30 Ostrzegam przed Agencja Flame!!!!! To zwyczajnie oszusci! Agencja rekrutacyjna Options , ktora wczesniej rekrutowala dla nich ludzi zerwala z Flame wspolprace. Oszukiwali zarowno Polakow pracujacych dla nich jak i firme rekrutacyjna. Teraz sami dzialaja w Polsce. Ostrzegam! Nie dajcie sie nabic w balona! Jesli chcecie, opowiem wiecej. Wiem dokladnie jak wygladala praca dla nich ..wiem to z autopsji. GG 7476165 Odpowiedz Link Zgłoś
nefrata Re: Magazyny Nexta 14.02.06, 22:50 Pracuj w całej Angolii tylko nie jedź prosze do Bradford! Mieszkałam tam 4 miesiące i gorszych slamsów nie ma chyba nigdzie. Nie można nic o tym mieście dobrego powiedzieć, niestety albo stety nie moge pomóc co do tej firmy bo nie miałam z nią nic do czynienia ale do Bradford nie jedź! Odpowiedz Link Zgłoś