Dodaj do ulubionych

Do Kamusia42 i Eliss2

21.02.06, 09:34
Proszę o nie podpinanie wątku ze stroną pod każdy post, gdyż jest to poprostu
zaśmiecanie forum. Stron takich w internecie jest sporo (np. Londynek.net,
Szkocja.net itp.) i myślę że każdy zainteresowany je znajdzie.
Dziękuję
Obserwuj wątek
    • kamusia42 Re: Do Kamusia42 i Eliss2 21.02.06, 19:35
      Witam troche spokoju i zrozumienia.Kazdy moze popelnic bład.Kierowałam sie
      jedynie dobrymi intencjami młody człowieku.Mam 49 lat i mam dwoch synów
      pracujacych w Anglii od roku.Moja intencja była jedynie pomoc.A Ty deczko
      przesadzasz.Chyba ze to jest jedyne miejsce dla Ciebie gdzie mozesz sie
      wykazac.Pozdrawiam
      • lol21ndm Re: Do Kamusia42 i Eliss2 21.02.06, 19:55
        kamusia42 napisała:

> Witam troche spokoju i zrozumienia.Kazdy moze popelnic bład.Kierowałam sie
        > jedynie dobrymi intencjami młody człowieku.Mam 49 lat i mam dwoch synów
        > pracujacych w Anglii od roku.Moja intencja była jedynie pomoc.A Ty deczko
        > przesadzasz.Chyba ze to jest jedyne miejsce dla Ciebie gdzie mozesz sie
        > wykazac.Pozdrawiam

Pani Kamusiu. Uwazam, ze to nie Alexander przesadza, tylko wlasnie Pani -
        niestety. Nie wyrzucalam Pani linkow, ale uwazam, ze faktycznie pojawiaja sie
        one w ilosci nadmiernej. Alexander jest tutaj moderatorem, i zwrocil Pani
        grzecznie uwage. Dlatego prosilabym bez personalnych wycieczek w przyszlosci.

Rowniez pozdrawiam.
        • kamusia42 Re: Do Kamusia42 i Eliss2 21.02.06, 20:21
          Przepraszam.jestem deczko poddenerwowana bo własnie syn wraca z urlopu w Polsce
          do Anglii.Jak kazda matka 'POLKA':))))Raz jeszcze przepraszamPOZDRAWIAM
    • eliss2 Re: Do Kamusia42 i Eliss2 23.02.06, 01:08
      Bardzo Cie przepraszam ja_alexander.Nigdzie nie znalazlam adnotacji o tym
      ,ze nie wolno tego robic taki mam opis w swoim e-mailu a doskonale wiesz ,ze
      bedzie on taki sam na forum.Skoro tobie to przeszkadza to znaczy ,ze za kazdym
      razem kiedy chce komus odpowiedziec to musze zmieniac swoj opis na
      poczcie?Przeciez nie przebywam tu nagminnie i nie pisze o bzdurach tylko staram
      sie sensownie odpowiedziec na pytania.Dobrze wiesz ,ze czasami lepiej jest podac
      link do zrodla niz kopiowac cale artykuly.Nikogo nie chcialam tym urazic.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka