Dodaj do ulubionych

zwiazki z obcokrajowcami

15.03.06, 20:29
Coraz wiecej dziewczyn wiaze sie z mezczyznami z innych krajow. wiekszosc z
nich osiedla sie w kraju ukochanego ale znam tez pary polsko-zagraniczne
mieszkajace w Polsce. Mezczyzni tez czasem znajduja dziewczyny pochodzace z
innych krajow ale tacy panowie sa w zdecydowanej mniejszosci. Ta rzecz ktora
mnie zastanawia to fakt iz mnie nie obchodzi fakt ze polak moze znalesc sobie
cudzoziemke i jesli slysze o takim przypadku jedyce co mi przychodzi na mysl
to pogratulowac i zyczyc szczescia. ale niechaj ktorys facet dowie sie ze ja
czy inna dziewczyna maja meza czy chlopaka obcokrajowca zaczyna sie stek
wyzwisk. Dlaczego sie tak dzieje?

Obserwuj wątek
    • Gość: magda_lon Re: zwiazki z obcokrajowcami IP: *.ipt.aol.com 16.03.06, 00:14
      Bo polscy mezczyzni wiedza, ze Polki sa bardzo atrakcyjne i maja wieksze
      powodzenie u obcokrajowcow niz Polacy u pan z innych krajow :). Poza tym faceci
      maja wiecej testosteronu i cechy dominujace, nie cieszy ich fakt, ze owieczka
      zostala wyrwana ze stada:)
      • Gość: teo Re: zwiazki z obcokrajowcami IP: *.ipt.aol.com 16.03.06, 00:55
        To szowinistycznie zabrzmi, ale atrakcyjność Polek polega na tym, że mają opinię
        łatwych. Polacy nie mają takiego powodzenia w podobnych związkach, nie przez
        swoją nieatrakcyjność, tylko dlatego, że trudno im znaleźć równie łatwe Angielki np.
        • Gość: magda_lon Re: zwiazki z obcokrajowcami IP: *.ipt.aol.com 16.03.06, 01:07
          Autorce watku chodzilo o malzenstwa Polek z obcokrajowcami, a nie o przygodne
          znajomosci :) Odezwal sie dzentelmen z Polski.
          • reallondoner Re: zwiazki z obcokrajowcami 17.03.06, 14:12
            Zdecydowanie popieram Panie (pewnie naraze sie facetom hehe). Tak wlasnie
            jest.. to pewnie komunistyczno-samcze przyzwyczajenie do niby wlasnosci.
            Kobiety traktujemy przedmiotowo a nie podmiotowo, tu tkwi problem. Ale inna
            sprawa, iz kobiety zrobily sie na tyle wyzwolone, ze nawet cudownych Polakow
            zostawia dla obcokrajowca. Ruszaja na podboj swiata. Jak mowi przyslowie: Cudze
            chwalicie a swego nie znacie. Kazdy kij ma dwa konce.
            • Gość: Neti Re: zwiazki z obcokrajowcami IP: 81.144.232.* 17.03.06, 14:47
              Reallondoner - piateczka, widze, ze na tym forum to nie same oszolomy sie
              przewijaja (dot. walesa i jasiu). Dla prawdziwych dziewczyn serce to nie sluga.
              • walesa4 serce nie sługa, a pochwa dostaje chcicy,hehehe 17.03.06, 15:36
                , jak ja jestem oszołomem, to kim jesteś ty?, chyba ku..szonkiem, hehehe
                • jasiubleep Swinia jestes. Moze juz bys skonczyl? 17.03.06, 17:01
                • Gość: Neti Re: serce nie sługa, a pochwa dostaje chcicy,hehe IP: 81.144.232.* 17.03.06, 17:06
                  Biorac pod uwage niziny twojego umyslu pewne jest jedno, ze taki ciec jak ty w
                  sferze damsko-meskiej nie osiaga jakichkolwiek doznan, no chyba ze dla jakiejs
                  zulowki twoj poziom nie bedzie przeszkoda i bedziecie sie mogli wzajemnie
                  uzupelniac.
                  A total retard :()()
                  • Gość: Neti Re: serce nie sługa, a pochwa dostaje chcicy,hehe IP: 81.144.232.* 17.03.06, 17:10
                    Badz walesa choc troche rozgarnietym retardem.
                    • walesa4 Jak się jest w UK, zdala od tatusia i mamusi, 17.03.06, 17:59
                      którzy nie widzą co kochana córeczka wyrabia, to się korzysta z wolności i
                      szaleje, prawda? Doopy daje bambusom wszelakiej maści, hehehe itd... A potem
                      taka przyjedzie do Polski i udaje dziewicę, hehehe. Mnie już zwisa i powiewa co
                      o mnie myślą takie ja "ty", bez całusa, żegnam, mam nadzieję że na zawsze,
                      hehehe. EOT
        • toya83 Re: zwiazki z obcokrajowcami 16.03.06, 01:09
          Ble, ble ... Jak wcześniej koleżanka napisała coś o owieczkach...Święta racja!
          Nagle gdy polka nie zwraca uwagi na polaka ( tez nasi mężczyźni nie są idealni)
          i ogląda się za innymi nacjami, to budzi się w nich ,,kierownik stada,, ;)
          Albo taki ,,pies ogrodnika,,.....

Owszem niektóre panny nie są zbyt wstrzemięźliwe, ale w PL też się to
          dzieje.Nieważne gdzie by to było. W Polsce ładna dziewczyna też zostanie
          okrzyknięta ,,k...,, tylko dlatego,że jakiś baran chciał ją, nie dostał i musiał
          się odegrać aby uratować swoje zasrane Ego...Więc zrujnuje jej opinie a
          co...debilizm;/

Owszem po części jest tu racja-Ale tylko po części. Bo przyznam są panny, które
          za ,,czarnym,, latają jak głupie.

Na szczęście mnie odrzucają tacy :)
          Niektóre dziewczyny jadą do pracy, jadą na impreze i są wręcz napastowane przez
          ciemnoskórych panów! I nic na to nie poradzą :( Ja właśnie przez ciągle zaczepki
          czarnych zasrańców znienawidziałm ich.

Angielki są zbyt rasistowskie aby oglądać się za innymi nacjami;/ Wśród Anglików
          puszczają się gorzej niż nam się wydaje.....
          • Gość: Soup Nazi Re: zwiazki z obcokrajowcami IP: *.tor.primus.ca 16.03.06, 04:54
            Nie truj doopy. Polki sa bardzo atrakcyjne we wlasnych oczach, w oczach reszty
            publiki wygladaja jak corki Mazura z Mazur, wzlednie bacowny oproszone jeszcze
            klakami ze tatowego koziego kozucha. Aha, sa jeszcze bardzo atrakcyjne w oczach
            obywateli krajow Maghrebu i innych kocmoluchow. Mowie, nie truj doopy, bo nikt
            normalny nie ma pretensji jak widzi Polke na poziomie (rzadkosc) z
            obcokrajowcem na poziomie, z normalnego zainteresowania kobiety mezczyzna, a
            nie jego paszportem czy pozycja (mierna) w swoim wlasnym kraju. W 99% widac po
            corce grabarza jaki ja zaszczyt pie..al, ze jakas ciemiega sie nia
            zainteresowala. Sika po brudnych nogach ze szczescia. Powiedzmy sobie szczerze:
            kazdy orze jak moze (i czym moze hehehe) i znakomita wiekszosc takich "panien"
            kupuje sobie wize do lepszego swiata placac najstarsza moneta, hehehe. Inna
            rzecz, ze 99% Bulbonczykow zachowuje sie i wyglada jak zza wegla, hehehe,
            pszenno-buraczanie nad wyraz.
            • agnesep Re: zwiazki z obcokrajowcami 16.03.06, 11:34
              Wlasnie zastanawiajace jest dla mnie ze Polacy sa tak szybcy w nazywaniu innych
              obcokrajowcow kocmoluchami, czarnuchami, makaroniarzami, zabojadamietc.., z
              taka wielka latwoscia obrzucaja ich blotem za sam fakt iz nie sa Polakami.
              Jednoczesnie to oni wlasnie jezdza do tych wstretnych makaroniarzy czy
              zabojadow proszac sie o jakakolwiek prace i narzekajac ze w obcych krajach sa
              uwazani z pijakow i tania sila robocza, nawet pomino iz wiadomo ze nie kazdy
              taki jest. Oczywiscie to nie dotyczy wszystkich.
              Jeszcze jedna rzecz: sama jestem zona obcokrajowca (obywatela Unii
              europejskiej) i nie rozumiem ze ktos moze twieerdzic:
              1) ze lece na jego paszport skoro w Unii jest wolny przeplyw, deportacja mi nie
              grozi i moge siedziec w innym kraju bez jego paszportu.
              2)ze lece na jego forse. Pracujemy oboje i oboje zarabiamy na to by nam sie
              dobrze powodzilo.
              pozdrawiam
              • walesa4 Wolny przepływ to będziesz miała za 5 lat i to 16.03.06, 14:56
                pod warunkiem że nic się nie zmieni, inteligentna kobito
                • martin_sutton Re: Wolny przepływ to będziesz miała za 5 lat i t 16.03.06, 16:32
                  Wolny przeplyw jest od Maja 2004 roku, mozesz jechac gdzie chcesz w Unii bez
                  zadnych ograniczen. Nie mozesz wszedzie podjac zatrudnienia ale to juz inna
                  kwestia.

Poza tym skad wiesz od ilu lat jest mezatka, moze wlasnie stara sie o
                  obywatelstwo innego kraju i np za miesiac bedzie miala np francuski paszport.

Warto czasem wysilic szara komorke i nie chlapac jezorem bez namyslu panie
                  inteligencie.
                  • walesa4 Jak będziesz tak liczył to wolny przepływ jest od 16.03.06, 16:39
                    co najmniej połowy lat 90 ubiegłego wieku, kiedy zniesiono wizy, "matole", nawet
                    tego nie pamiętam, hehehe, wolny przepływ dotyczy wszystkich a nie tylko
                    wybranych jak np. "doc Kluczyka", czyli nie tylko obrosniętych kasiorą..............
                    • martin_sutton Re: Jak będziesz tak liczył to wolny przepływ jes 16.03.06, 20:14
                      Dla mnie wolny przepływ nie dotyczy jedynie faktu że nie potrzebuję wizy by
                      pojechać do np Francji. Oznacza to dla mnie że nie będę zatrzymany na granicy i
                      pytany dlaczego i po co wjeżdzam do danego kraju. Oznacza to że nie muszę w
                      polsce płacić cła za aparat fotograficzny kupiony w niemczech itd.

Nie wiem co ma do tego ilość posiadanej gotówki. Trudno czasem nadążyć za tak
                      bystrym umysłem ;).
            • Gość: pszenno-buraczana Soup Nazi IP: *.fbx.proxad.net 16.03.06, 17:35
              wstyd mi, ze w moim kraju takie prymitywy jak ty siedza
              szkoda, ze te 'corki grabarzy' i 'bacowny oproszone jeszcze
              klakami ze tatowego koziego kozucha' wyjechaly z ciemiegami i sikaja teraz po
              brudnych nogach, bo to partia dla ciebie jak znalazl (nie obrazajac ich)

naprawde ci wspolczuje
              • walesa4 Nie chwalę Soup Nazi, ale "On" jest w Kanadzie, 16.03.06, 17:39
                a nie w Polsce
              • Gość: neti Re: Soup Nazi IP: 81.144.232.* 16.03.06, 17:46
                Nie bierz sobie tak do serca te wywody Soup Nazi, on lubi czasami popierd...
                Czasem tez powie cos sensownego, ale dzisiaj widac ktos musial mu dokuczyc.
            • jasiubleep Re: zwiazki z obcokrajowcami 16.03.06, 17:40
              I jeszcze ta mentalnosc polskich dziewic. Nawet smiac mi sie z tego juz nie
              chce..
              • walesa4 Mnie, odwortnie, już płakać się nie chce, i 16.03.06, 17:43
                czasami żałuję, że "Boźia" nie dała pedałowania, hehehe, jak słyszę co te c...
                wygadują albowydzę co robią
                • Gość: Neti Re: Mnie, odwortnie, już płakać się nie chce, i IP: 81.144.232.* 16.03.06, 17:48
                  Walesa, ty glupku lesny, w jakim ty sie towarzystwie obracasz?
                • jasiubleep Re: Mnie, odwortnie, już płakać się nie chce, i 16.03.06, 18:09
                  Ale jak mozna je zniesc? Przyklad. Polska cipcia wodzila za mna wielkimi oczami
                  na imprezkach u kolegi (w sumie pieciu, czyli myslalem, ze sie sie poznalismy).
                  Zaprosilem na kolacje dwa razy. Chodzilismy tez do knajpy. Dwie uwagi. Zawsze
                  sie lala oburzala i byla zdziwiona, ze dzielilem rachunek na pol albo
                  proporcjonanie do 'spuzycia', bo ona 'myslala', ze to mezczyzna ma placic. Po
                  drugie do glowy jej nie przyszlo, ze jesli tyle czasu z nia spedzilem, to w
                  koncu czas pojsc do lozka a nie zawsze o 22:00 uslyszec 'dobranoc'.

Czy to nie jest wykorzystywanie?? Czemu sie dziwic, ze polscy faceci wola
                  normalne kobiety a nie jakies popierzone dziwadla??
                  • walesa4 I tu się zgadzamy ............... 16.03.06, 18:12
                    • Gość: Neti Re: I tu się zgadzamy ............... IP: *.server.ntli.net 16.03.06, 18:54
                      Taka sraczka z waszych geb leci, co tu sie dziwic, ze laski odmawiaja
                      kocmoluchom.
                      • walesa4 Ja już dawno podkreślam,że mnie dawać nie muszą 16.03.06, 18:57
                        itd..........
                        • Gość: Neti Re: Ja już dawno podkreślam,że mnie dawać nie mus IP: *.server.ntli.net 16.03.06, 18:59
                          Kolejny chlopczyk na telefon?
                      • jasiubleep Re: I tu się zgadzamy ............... 17.03.06, 11:04
                        Na szczescie sa setki normalnych kobiet (takze wsrod Polek), dlatego problemu
                        nie mamy. Chetnie jednak dzielimy sie radami, bo ludziom trzeba pomagac, nawet
                        tym glupim, choc czesto glupota idzie w parze z uporem.
                        • Gość: Neti Re: I tu się zgadzamy ............... IP: 81.144.232.* 17.03.06, 13:15
                          Jasiu, toz to przeciez caly ty wypisz wymaluj.
          • reallondoner Re: zwiazki z obcokrajowcami 17.03.06, 14:18
            CO do ANgielek to przyznam, ze panuje przekonanie "z byle kim, byle gdzie, aby
            byc nachlana". WIelokrotnie musialem przyspieszac kroku od zaczepiajacych mnie
            zalanych Angielek... ochyda. Zabawy typu: Drink & Shag.
        • martin_sutton Re: zwiazki z obcokrajowcami 16.03.06, 13:37
          Moge sie jedynie wypowiadac co do UK, w tym przypadku to kompletna bzdura.

W porownaniu do angielek polki sa raczej pruderyjne.
        • ianek70 Re: zwiazki z obcokrajowcami 16.03.06, 13:47
          Gość portalu: teo napisał(a):

> To szowinistycznie zabrzmi, ale atrakcyjność Polek polega na tym, że mają
          opini
          > ę
          > łatwych.

To nie brzmi szowinistycznie, tylko głupio.
          Jestem średnio przystojnym obcokrajowcem w PL, średnio pracowity, niezbyt
          bogaty, z paszportem mało atrakcyjnym dla Polek, i akcentem średnio seksownym,
          piję i przeklinam tylko troszeczkę więcej, niż przeciętny Polak. Umiem dobrze
          gotować, nie całuję kobietom rąk.
          Powodzenie u kobiet mam tak samo, jak u mnie.
          Tak samo jest z wszystkimi zagranicznymi chłopakami w Polsce, normalnie nam się
          żyje. Jednak cudzoziemkom jakoś nie...
          Jedyną osobą, jaką znałem, której się udało z Polakami był gej.

> Polacy nie mają takiego powodzenia w podobnych związkach, nie przez
          > swoją nieatrakcyjność, tylko dlatego, że trudno im znaleźć równie łatwe
          Angielk
          > i np.

Tak, akurat...
          Dużo było już wątków o tym, że Polacy zagraniczną wolą żyć w celibacie, niż
          wsadzić grubym Angielkom :-)
          Pamiętacie taką piosenkę T.Love? "Polish Boyfriend"?
      • jeanie_mccake Re: zwiazki z polakami 16.03.06, 17:56
        Gość portalu: magda_lon napisał(a):

> Bo polscy mezczyzni wiedza, ze Polki sa bardzo atrakcyjne i maja wieksze
        > powodzenie u obcokrajowcow niz Polacy u pan z innych krajow :). Poza tym
        faceci
        >
        > maja wiecej testosteronu i cechy dominujace, nie cieszy ich fakt, ze owieczka
        > zostala wyrwana ze stada:)

Widzialysmy w TV jak Polacy placza po smierci zmarlego papieza, wiec wiemy jacy
        z nich katolicy.
        Zadnego bezpiecznego seksu? Zadnego jakiegokolwiek seksu przed slubem?
        Dziekujemy, wolimy chlopakow z pierwszego swiata.
    • Gość: jk Re: zwiazki z obcokrajowcami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.06, 13:24
      agnesep Polacy moga bez przeszkod pracowac w 3 Panstwach a gdzie reszta np
      Niemcy,Holandia itp, podbnie z zamieszkaniem sie ma(mieszkac mozna a praca?)
      • Gość: Teo Re: zwiazki z obcokrajowcami IP: 81.144.232.* 16.03.06, 15:30
        I Boze bron ich przed otwarciem rynku pracy dla bloku wschodniego.
    • Gość: ikona Opanujcie sie!!!! Ta rozmowa to syfffff..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 17:14
      stek wizwisk, wzajemnych oskarzen od ludzi, ktorzy nic nie wiedza na temat
      swych adwersarzy. Ile wy macie lat 15 a IQ na poziomie 60. W wiekszosci chyba
      tak, szczegolnie meskiej.
      • jasiubleep Re: Opanujcie sie!!!! Ta rozmowa to syfffff..... 17.03.06, 17:22
        Lepiej jest wkolko pisac o pracy w Tesco, wynajmowaniu pokoju w Birmingham,
        ciazy i opuszczonych dzieciach /zonie /babci, miesiaczce, platnosci za internet
        itp., podatkach i WRS. I zakladaniu konta. Pewnie, ze syf, ale przynajmniej
        zmiana tematu. Inteligencja tego watku nie moze przerosnac poziomu forum, bo
        peat wytnie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka