Dodaj do ulubionych

typowy polaczek zas.raniec - co mam zrobic/

06.04.06, 01:23
Koles mnie stuknal na 50 funciakow z pieniedzy za czynsz. wzial se w kieszen
dzialke naszego bylego wspollokatora i mowi ze nie odda bowiem ja dostalem za
darmo lodowke od szefa agencji (a sam nie mial do niej zadnych praw) co mam
zrobic z tym malpiszonem? Kucie ryja zostawiam na koniec
Obserwuj wątek
    • Gość: achi Re: typowy polaczek zas.raniec - co mam zrobic/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.06, 02:51
      lepiej kuj od razu :)
    • donat351 Re: typowy polaczek zas.raniec - co mam zrobic/ 06.04.06, 06:06
      nie, zostaw cw..a w spokoju. drugi raz podpadnie to wtedy...
      • Gość: rob Re: typowy polaczek zas.raniec - co mam zrobic/ IP: *.cable.ubr05.live.blueyonder.co.uk 06.04.06, 07:29
        nie zadawac sie z polakami i tyle
        milego dnia :O)
        • Gość: iza Re: typowy polaczek zas.raniec - co mam zrobic/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.06, 07:33
          postaraj zmienic towarzystwo na LEPSZE
    • Gość: spinka spinka IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 06.04.06, 11:17
      elo no widze ze wszyscy polacy mieszkajacy razem maj spiecie...kurde sama przez
      to przeszlam ale u mnie w domu bylo konkretniej oni spakowali alizki
      swojej "kolezance" w nocy i wystawili na ulice ..bo nie lubili jej chlopaka bo
      byl za stary dla niej!!!!
      dobar a co dz Ciebie no ja proponuja sprywatyzowac lodowczke, tak na powitanie
      niech koles trzyma prowiant "outside" skoro to twoje lodoweczka:)a jak co to
      nich se wykupi dzialke w lodowce...alebo sprzedaj ja i kup sobie tako mala co
      do pokoju ladnie pasuje....a walenie pomordzie..???tez rozwiazanie ale
      ostatecznie !w takich sytacjach do ludzi trzeba podchodizc indywidalnie moze
      trzeba byc milym i udawac ze nic sie nie stalo a jeszcze przyjdzie koza do woza
      ze kasa w zebach??:)) no to tyle z dobrych rad spinki
      pozdrawiam
      ps.zawsze mozesz zrobic dla kolegi cherbatki przeczyszczjace:)...przeczysci mu
      cialo i umysl:)):P
      pozdro
    • martin_sutton Re: typowy polaczek zas.raniec - co mam zrobic/ 06.04.06, 13:17
      Wynajmij mieszkanie, nie bedziesz musial sie z nikim uzerac.
      • bittermann Re: typowy polaczek zas.raniec - co mam zrobic/ 07.04.06, 15:10
        tak zrobilem bo ten koles to juz szczytowal! potrafil isc do tesco na 10 min
        przed zamknieciem zeby jakies podgnite rzodkiewki wziac za 10p i jeszcze sie
        tym chelpil po powrocie. wyobrazcie sobie ze nawet w UK zbiera zlom zeby go
        zabrac do Polski i opierniczyc na szrocie. i teraz to jeszcze - wiec co mam
        zrobic z kolesiem?
        • Gość: spinka Re: typowy polaczek zas.raniec - co mam zrobic/ IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 07.04.06, 19:00
          sprzedaj go na zlom!!!! jeju jak mi takich ludzi zal....ale to i tak chlop
          klase pokazuje TESCO a nie LIDL:))ale pewnie macie blize:P
          no kolo przechodzi samego siebie:P
          Ty a gdzie on te rzotkiewy trzyma bo chyba nie w TWOJEJ lodowce???:P
          pozdro
          SMIERC FRAJEROM!!!!!
          • bittermann Re: typowy polaczek zas.raniec - co mam zrobic/ 07.04.06, 21:49
            hiehie stronkie mu zalozylem.... wreszcie cos ma i bendzie znany wew swiecie
            hie hie

ch..piotrolechnowski.tripod.com/index.html
            oczywiscie wszystkie polaczki z naszej wiochy juz z dupy strzelaja jaki to JA
            wstyd im robie ze sie o siano upominam. hmmm... moze im tez po stronce
            zaloze..? hmmmm....
            • Gość: Szalona Witaj w klubie IP: *.bulldogdsl.com 08.04.06, 11:22
              Sama mam zgraję takich idiotów w pracy co mają "ale" że się z nimi frajerami
              nie trzymam - też mi problem. Także trzymaj się i pomyśl nad czymś, a przyjdzie
              koza do woza jak to ktoś pięknie ujął. Może moim też powinnam stronki
              pozakładać-tylko czy warto na idiotów czas tracić?
          • bittermann Re: typowy polaczek zas.raniec - co mam zrobic/ 09.04.06, 14:02
            zeby jeszcze poszerzyc profil psychologiczny mojego ulubionego kolegi -
            prezenty na swieta wybiera na szrocie a w ostatecznosci na "karbucie" a jak do
            niego przyjechala dziewczyna z dzieckiem to tydzien wpieprzali jeden makaron z
            najtanszym mielonym (takim za 79p kilo) az dzieciak sie poryczal ze juz nie
            chce tego jesc i dostal opierd*l ze ma zrec co daja. w pracy to tylko sikac
            chodzi bo to nic nie kosztuje, wode do picia bierze sobie w butelce tesco
            value - taka z niebieskimi paskami ( a pewnie to tylko dla szpanu bo do srodka
            leje zapewne kranowe)tak ze nieoodawanie dlugow ladnie sie tu komponuje...
            chociaz ostatnio zaczal kupowac w bufecie herbate po 25/kubek - co za
            wyrzeczenie! - moze chce szybko wydac te £50 zeby nie musial oddawac?
            buhahahaha!
    • Gość: typ Re: typowy polaczek zas.raniec - co mam zrobic/ IP: *.server.ntli.net 07.04.06, 22:27
      A probowales rozmawiac? Moze powinniscie usiasc i po prostu ustalic fakty, moze
      koles zapomnial co ma oddac? A dodatkowo podaj mi adres tej agencji, skoro za
      free lodoweczki daja to mnie tez sie przyda, a co. A jesli nie dasz rady sie
      dogadac, to podaj mi adres maila, to cosik ci zaproponuje.
      • bittermann Re: typowy polaczek zas.raniec - co mam zrobic/ 08.04.06, 01:13
        pewnie ze probowalem sie porozumiec (na ile to mozliwe z takim przymulonym
        kolesiem) ale najpierw wymyslal rozne wymowki zeby zyskac na czasie a ostatnio
        udaje ze mnie nie widzi. jego sprawy zalatwia za niego jego mlodszy brat
        (widocznie sam se koles nie poradzi hje, hje)a braciszek z kolei ma pijacka
        sztame ze swoimi sublokatorami wiec cala wiocha az huczy, hje, hje
        pisac mozesz do mnie na bittermann w gazeta.pl, widze ze tez masz ntl ;)
        Gość portalu: typ napisał(a):

> A probowales rozmawiac? Moze powinniscie usiasc i po prostu ustalic fakty,
        moze
        >
        > koles zapomnial co ma oddac? A dodatkowo podaj mi adres tej agencji, skoro za
        > free lodoweczki daja to mnie tez sie przyda, a co. A jesli nie dasz rady sie
        > dogadac, to podaj mi adres maila, to cosik ci zaproponuje.
    • tbo5r Re: typowy polaczek zas.raniec - co mam zrobic/ 08.04.06, 01:37
      Nadrukuj plakatow z jego podobizna i rozklej wszedzie gdzie go znaja a moze to
      do niego dotrze?
    • Gość: lomerk Re: typowy polaczek zas.raniec - co mam zrobic/ IP: *.server.ntli.net 08.04.06, 12:21
      Era internetu!!!
      Z kazdym problemem tak latasz na forum publiczne?
      Jaki papier toaletowy mam kupic? Jak poderwac dziewczyne? Jak oskrobac
      ziemniaki...itp itd
      Ciekaw jestem jak to bylo chocby 10 lat temu. Jak w takich sytuacjach dawali
      sobie ludzie rade nie majac dostepu do sieci. Sznur na szyje albo skok z mostu...

Rozumiem rozterki zwiazane z 'rodakami' w UK,bo to temat walkowany wielokrotnie,
      ale zeby od razu tutaj. Kumpli nie masz?!
      Zenada.
      • Gość: xyz Re: typowy polaczek zas.raniec - co mam zrobic/ IP: 85.134.130.* 08.04.06, 12:28
        Bezradnosc ludzi z pokolenia internetu... A poza tym, z kim chlopak ma
        porozmawiac - skoro komputer jest jego najwiekszym (byc moze jedynym)
        przyjacielem?
        • bittermann Re: typowy polaczek zas.raniec - co mam zrobic/ 09.04.06, 14:13
          Powiem szczerze - na ch*j mi takie kumpelstwo polegajace na wspolnym chlaniu i
          przestrzeganiu polaczkowatych pseudozasad z lawki spod bloku w ch*jowej
          dzielnicy. Na necie za to mozna spotkac rozsadnie myslacych ludzi czego Wy
          jestescie przykladem - dziekuje Wam za wasze opinie.. jestem lojalny wobec
          siebie i swojej rodziny a nie zawistnych polaczkow uwazajacych za "jak te ch*je
          lodowke majom to im siana oddawac nie trza" do tego zawisc z powodu pensji zony
          i regularnego zycia plciowego, niestety... teraz sa jeszcze dodatkowo wk*rwieni
          ze im niby wstyd robie - odpowiem przyslowiem "wstyd to krasc i z baby spasc" a
          nie klocic sie o swoje pieniadze... to tyle... zegnam i czesc
      • Gość: krokodyl dundee Re: typowy polaczek zas.raniec - co mam zrobic/ IP: *.server.ntli.net 08.04.06, 14:50
        czemu nie tu w koncu po to jest forum i fajnie ze jest mi tesz nie nieraz
        przydaje
      • Gość: romeo Re: typowy polaczek zas.raniec - co mam zrobic/ IP: *.server.ntli.net 08.04.06, 18:53
        co za klient, jakis bez jaj. moze wszystkie decyzje jego ktos podejmuje za
        niego? ubezwlasnowolniony czy jak? a moze brak kumpli i najlepiej pozostac
        anonimowym, bo jeszcze wysmieja :)))
    • Gość: romeo Re: typowy polaczek zas.raniec - co mam zrobic/ IP: *.server.ntli.net 08.04.06, 18:57
      a ile ty masz lat czlowieku, ze takie dylematy posiadasz? nie masz ambicji?
      pozwalasz aby sobie na tobie jezdzono? za szmate cie zrobili i tyle. zadaj
      sobie pytanie sam: kto jest wiekszym frajerem, ten co nie oddal czy ty ze
      pozwoliles na taka sytuacje? i przestan beczec publicznie, bo wstyd przynosisz
      facetom. a moze nie masz jaj? przemysl.
      • bittermann [...] 08.04.06, 23:27
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
        • Gość: romeo Re: typowy polaczek zas.raniec - co mam zrobic/ IP: *.server.ntli.net 09.04.06, 10:53
          i co z tego, ze zrugales publicznie? kasy i tak nie masz, czyli wychodzi na to
          ze jestes slabym frajerem. mnie interesuje to co tyczy Polakow w UK ale widze,
          ze masz strasznie przerosniete ego skoro z twojego powodu wylecieli inni
          ludzie. i zaczynam sie zastanawiac, czy napisales prawde o twoim problemie czy
          tez tylko to co wygodne dla ciebie? jesli to cala prawda to jestes tylko
          frajerem, a jesli czesc prawdy to jestes klamiacym frajerem i uwage na ciebie
          powinni zwracac malolaci z internetu, a nie normalni uzytkownicy forum.
      • bittermann Re: typowy polaczek zas.raniec - co mam zrobic/ 10.04.06, 00:25
        zwyklego "ch*ja" juz sie tu boja... hje, hje.... wlasnie ze nie pozwole sobie
        jezdzic i te kase odzyskam... gnoj sie tylko zrobil bo maly braciszek kolesia
        polecial z ryjem do kadrowej w fabryce i w ten sposob wszyscy sa teraz
        zaangazowani w zwiazku z czym jest smrod na cala okolice... no i ch*j... nie
        zdziwie sie jak te cala bande lachoci*gow wywala z hukiem... wszyscy sa teraz
        umoczeni - koles, ja, braciszek, jego pijacka klika, szef agencji, HR, ch*j
        wie kto nie jeszcze... no ale trzeba mu przyznac - trzyma z bracholem chocby
        nie wiem co... cenne w swiecie gdzie niektorzy posuwaja sie do przywlaszczen
        sprzedajac honor za 50 funtow....
        • Gość: Beata Re: typowy polaczek zas.raniec - co mam zrobic/ IP: *.server.ntli.net 11.04.06, 13:57
          ch..piotrolechnowski.tripod.com/ Weszłam na tą strone, bo koleżanka mi
          dała, mówi wejdź geja zobaczysz, no i ja weszłam, a tam pisze że strona w
          budowie, ale było za to zdjęcie. Rzeczywiście już z mordy widać że to jest zły
          człowiek, twarz taka świńska i te kaprawe oczka, włosy na rękach, to można by
          wybaczyć ale żeby w nosie, to już przesada!!! W sumie to ja nie wtajemniczona o
          co chodzi, koleżanka mówiła wejdź sama sie przekonaj i nic mi więcej nie
          powiedziała. Do szanownego Bittermana pisanej z wielkiej litery bo to wielki
          człowiek, chociaż sam ze skromnej literki małej piszący, na chamstwo nie można
          zamykać oczu, bravo więcej nam potrzeba takich ludzi!!! Pozdrawiam serdecznie
          Beata PS: ch..piotrolechnowski.tripod.com/ wejdźcie na tą strone i sami
          zobaczcie, strona wprawdzie w przebudowie ale to ohydne zdjecie pedrasa nadal
          jest, pokazuje ona jakieś hitlerowskie gesty czy co!!??, łysa pala!!!
    • martooska5 Re: typowy polaczek zas.raniec - co mam zrobic/ 09.04.06, 12:05
      mielismy kiedys w Slough podobna sytuacje tylko ze facio sprzedal drugiemu
      kradziony samochod, skonczylo sie tak ze i w zeby dostal i pieniadze musial
      oddac i ten drugi podal go na policje wiec szybciutko uciekal do Polski gdzie
      mu podobno zaraz US zajal mieszkanie za niopodatkowane dochody. prawdziwy
      dramat!
    • stpaul Re: typowy polaczek zas.raniec - co mam zrobic/ 11.04.06, 22:31
      Powiem krótko, nie zadawaj się z Polakami. Na własnej skórze się przekonałem,
      że ilekroć się za bardzo z rodakami zafunflujesz, to za to zapłacisz. Mieszkaj
      z Chińczykami, Kiwisami, Sapami, nawet z Ruskimi, ale nie z Polakami. Nie. Po
      prostu nie. Tak samo, a może jeszcze bardziej ryzykowne jest pracowanie z
      Polakami, a na granicy czystego szaleństwa jest praca u Polaka. Bardzo to
      kwaśne co napisałem, ale sama prawda niestety.
    • Gość: s. Re: typowy polaczek zas.raniec - co mam zrobic/ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.04.06, 23:07
      Najlepsi są ci co mają kasę a oszczędzają cudzym kosztem np. puszczanie sygnału żeby do nich oddzwonić, "pożyczanie" od kogoś jedzenia, szlugów itp.
      • deadeasy Re: typowy polaczek zas.raniec - co mam zrobic/ 17.04.06, 10:10
        Nie... najlepsi to sa tacy co wydzwaniaja bez pytania z Twojego telefonu w
        srodku nocy do pindy w Polsce, nie mowia gospodarzom i potem jak im
        sie "itemised" rachunek podsuwa pod nos to taaaakie zdziwoine oczeta robia...
      • bittermann Re: typowy polaczek zas.raniec - co mam zrobic/ 21.04.06, 21:11
        a ja slyszalem nawet o takim co nie mial swojego talerza i widelca nawet i stal
        nad swoim wspollokatorem mowiac "No dalej qrva jedz szybciej bo glodny jestem"
        to juz nawet jego pobratymcow polaczkow wqrvialo
        tak wiec moj kolega swietnie tu pasuje
        a propos zdaje sie ze go z roboty wyj3bali bo cos goscia nie widze
        chyba ze wolal do roboty nie przyjsc zeby mi tylko siana nie oddac
        albo spierniczyl do Bulbonii z tego samego powodu
        to by bylo do niego podobne
        oczywiscie uprzednio nakupil szitu na karbucie na tzw. prezenty
        a na wysypisku to juz ma pewnie karte stalego klienta
        Bbbuahahahahahaa!
    • Gość: gucio Re: typowy polaczek zas.raniec - co mam zrobic/ IP: *.elblag.dialog.net.pl 18.04.06, 02:08
      skuj petakowi ryj tak aby wydał wiecj na detyste ja tak zrobiłem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka