Dodaj do ulubionych

Praca w Anglii od 22.04 jako barman

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 19:02
Wita, wlasnie dostalem od znajomego cynk ze szukaja barmana w Anglii, w
Cumbria District, 100km od Liverpoolu, okolice Windereme.Jest to praca
barmana,nie trzeb miec doswiadczenia,nie robi sie tam skomplikowanych drinkow
ale nalezy szybko chwytać wskazowki i dobrze rozumiec język. Chętnych prosze
o kontakt na mail wasptak@yahoo.com
Wymagania to angielski minimum upper intermediate, pre-FCA. Platne 5,05 funta
na godzine, dodatkowo zakwaterowanie i jedzenie zapewnia pracodawca za 15
funtow tygodniowo. Jest to praca na caly etat, minimu 40 godzin, dochodzi do
60 h w tygodniu.
Obserwuj wątek
    • Gość: Marek L. Ja napisalem i dostalem taka odpowiedz: IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 16.04.06, 00:30
      MOJA POCZTA do wasptak@yahoo.com:
      Chetnie podejme prace barmana
      ktora oglaszasz na forum GW, ale za 6/hr.
      Napisz do mnie.
      Marek L.

ODPOWIEDZ:
      czy Tobie ku.. gosciu sufit na glowe spadl? hehehe to Ty jeszcze masz mi
      doplacic do interesu a nie mowic mi ile chcesz.
      Narazie!

NO I CO WY NA TO?
    • Gość: hmmm Re: Praca w Anglii od 22.04 jako barman IP: *.resetnet.pl 16.04.06, 00:43
      hehe dobre, wogole to facet nie ma pojecie co to jest FCE, najwyrazniej nie wie
      jaki to poziom jezyka, bo na pewno nie jest to upper intermediate level, co
      wiecej nie ma pojecia o ESOL egzaminach, bo nie ma czegos takiego jak FCA, co
      najwzej moze byc CAE ale to juz jest advanced.

Zreszta prace za 5.05 to sobie moze wiesz co zrobic
      • Gość: ew4rt Re: Praca w Anglii od 22.04 jako barman IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.04.06, 00:47
        troche z innej beczki- to uwazacie,ze 5 funtow za h to malo? mi tylko tyle
        proponuja, szukam pracy kelnerki
        • Gość: magda Re: Praca w Anglii od 22.04 jako barman IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 16.04.06, 00:52
          Stawka dla kelnera czy barmana jest zawsze nizsza, bo oczywistym jest, ze
          dostaja napiwki - i bardzo dobrze na tym wychodza.
    • Gość: Marek L. Nie chodzi juz mi o stawke godzinowa IP: *.lf.br.cox.net 16.04.06, 04:15
      ...ale wyglada, ze to bezczelny OSZUST, chcacy dorobic na biednych ludziach z
      Polski... Przy tym ten facet wymysla poziom angielskiego pre-FCA nie wiadomo
      skad, nie podaje adresu swego "znajomego, ktory dal mu cynk o pracy" i bluzga,
      gdy zadam wiecej. Jesli nie chce mej oferty - moze mnie zignorowac, bo i tak ja
      juz nie chce jego oferty. Straszne, ilu takich oszustow nabija rodakow w
      butelke? Czy wszyscy Polacy tak traktuja poszukujacych pracy na Wyspach?
      • Gość: hehe Re: Nie chodzi juz mi o stawke godzinowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.06, 08:36
        ludzie ale wy jestescie zalosni. Ta praca za 5,05 za godzine jest wiele wiecej
        warta niz inna za 7 funto za godzine zwazywszy na napiwki i to ze
        zakwaterowanie i wyzywienie jak darmo. Gdziem indziej musicie placic 200 funtow
        tyg za lokal + jedzienie na wlasna reke,tak jest w Londynie wiec prosze nie
        gadac bzdur !
        • Gość: Marek L. To dlaczego sam tego nie wezmiesz? IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 16.04.06, 13:01
          zwazywszy napiwki i to, ze sufit na glowe moze ci jeszcze nie spadl, kretynie?
          • Gość: heh Re: To dlaczego sam tego nie wezmiesz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.06, 13:19
            wal sie na ryj kretynie. Nie moge poprostu w tym czasie. Tam sie zarabia 7 tys
            zl na czysto/mies. Jestescie wszyscy dupki, duzo gadacie a jak jest praca to
            sie zaslaniacie biedactwem, hehehe.
            • Gość: hmmm Re: To dlaczego sam tego nie wezmiesz? IP: *.resetnet.pl 16.04.06, 14:32
              a ty nie umiesz sie wyslowic i nie znasz znaczenia slow, proponuje sprawdzic
              znaczenie slowa "biedactwo" bo akurat ma inne znaczenie niz ci sie wydaje oraz
              pisownie slowa -jak to napisales "gdziem"

o wiele wiecej warta praca buhaha czlowieku mozna rowinie dobrze pracowac w
              biurze za 5.05 jako office junior, co da doswiadczenie i wieksze mozliwosci w
              przyszlosci, a zreszta jaka ma gwarancje osoba ze wogole dostanie napiwki?
              czasem niektore restauracje nakazuja wrzucanie otrzymanych napiwkow do wspolnej
              puli, ktore sa "rzekomo" dzielone na wszystkich pracownikow. Co wiecej w pubach
              i barach napiwki nie sa czyms bardzo popularnym, no chyba ze amerykanie sie
              pojawia.

Zreszta jaka tez gwarancja ze tzw " mieszkanie" nie bedzie nora?

przestan sie tak irytowac i obrazac ludzi to moze ci bedzie lepiej w zyciu
              a kto przy zdrowych zmyslach szukalby pracy na forum i wierzyl w oferty
              jakiegos pana xyz
              • Gość: oblonski Re: To dlaczego sam tego nie wezmiesz? IP: *.adsl.inetia.pl 16.04.06, 14:42
                Jeżeli ta oferta jest prawdą, to jest to very ok oferta. Byłem w okolicach
                windermere (Lake District). Tam jest jak w bajce.
                na marginesie: Marek L - jesteś chyba kretynem "wezmę tę pracę, ale za 6 gbp"
                • Gość: Marek L. A ty oblonski jestes swiatowcem IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 16.04.06, 14:52
                  Znajacym sie na rzeczy i bywajacym w Windermere... Zalosc.
                  Gratulacje, wycieraj sie jako barman za glodowa stawke.
                  Ja JUZ dostalem 8.5 gpb/hr i pracuje.
    • Gość: tolek banan Re: Praca w Anglii od 22.04 jako barman IP: 82.153.109.* 16.04.06, 15:46
      Widac, ze w tym watku kretyn kretynem pogania buhahahaha - nie ma to jak wsrod
      swoich! :))))))))))))))))))))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka