Dodaj do ulubionych

Irlandia Północna/Galgorm

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 16:05
Cześć,
Czy jest tu ktoś kto podjął pracę/bądź zamierza to zrobić/w Irlandii
Północnej?Jak się tam żyje i pracuje?

Jeśli odpowiedź na pierwsze pytanie jest twierdząca,druga kwestia to pewien
hotel w Galgorm.Zna go ktoś lub tam pracuje?Co to za miejsce?

Pozdrowionka,
J.
Obserwuj wątek
    • Gość: lokusek Re: Irlandia Północna/Galgorm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 10:49
      czy masz już tam nagraną pracę? jeśli to w jaki sposób to zalatwiłaś. ja też
      pilnie potrzebuję pracy na wakacje, więc może byłoby jeszcze jedno miejsce
      • Gość: Mwaruwari Re: Irlandia Północna/Galgorm IP: *.autocom.pl 08.06.06, 13:54
        > czy masz już tam nagraną pracę? jeśli to w jaki sposób to zalatwiłaś. ja też
        > pilnie potrzebuję pracy na wakacje, więc może byłoby jeszcze jedno miejsce

Takich ludzi, którzy potrzebują sa tysiące. I najlepiej i też najuczciwiej, jest
        pomyslec samemu jak mozna to zrobić, a nie jest to takie trudne. A nie wieszać
        się na innych zapominając o prostym fakcie jakim jest to, że nikt obcy nie ma
        zadnego interesu w tym, zeby komuś obcemu załatwiać jakąkolwiek pracę. I jest to
        jak najbardizej naturalne.
    • Gość: derwin Re: Irlandia Północna/Galgorm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 13:42
      w Galgormie, to jest parę hoteli, o który chodzi?
      • Gość: Jolka Re: Irlandia Północna/Galgorm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 16:46
        Tak,to miejsce nazywa się Galgorm Manor,Resort & Spa.Czekam na odpowiedź od
        pracodawców co do tego czy mnie tam będą chcieli czy też nie,stąd moja prośba o
        to czy ktoś zna to miejsce i jaki jest to miejsce pod względem traktowania
        pracowników:-)
        Nikomu pracy naganiać nie będę,bo na razie myślę o sobie.

Chcę tylko zorientować się czy ktoś z Polaków już tam pracuje (niekoniecznie w
        samym hotelu,ale w miejscowości)
        Dajcie znać jak się Wam tam żyje.

Czekam,
        Pozdrowionka,
        J.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka