peat 10.06.06, 00:27 ponieważ mundial zaczyna rządzić umysłami i duszmia Panów - specjalny wątek futbolowy - wszystkie inne wątki lądują w ośle jako nie związane z tematem forum wasz peat Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anna-dark Dużo piją Kangury po zwycięskim 2:2 z Croatią??? 23.06.06, 00:07 Dużo piją Kangury po zwycięskim 2:2 z Croatią??? Trzymałam za nich kciuki, bo świetny soccer grają. Niech teraz rozjadą Włochów-a nawet jak nie - to i tak są bohaterami. I ten Hiddink - geniusz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scuzzy Re: specjalny wątek futbolowy IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 10.06.06, 00:56 Kurde! A to bylo najciekawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
ghrom Re: specjalny wątek futbolowy 10.06.06, 01:02 Prawda? Aczkolwiek, szczerze powiedziawszy, duzo bardziej podobal mi sie cotygodniowy Jonathan Ross, mimo ze daleko mu bylo do najlepszych. Odpowiedz Link Zgłoś
flipflap Re: specjalny wątek futbolowy 10.06.06, 01:04 Do reprezentacji Polski trafił nowy Murzyn. Na pierwszej odprawie przed treningiem Paweł Janas narysował na tablicy wielki prostokąt i zaczął uderzać w niego piłką. - Piłka, rozumiesz? Bramka, tu, prostokąt. Bramka, piłka do bramki to dobrze, rozumiesz? Wstał nasz nowy Murzyn, lekko poszarzały i odzywa się do trenera Janasa: - Panie trenerze, ja od kilkunastu lat mieszkam w Polsce, mam tu żonę, dzieci, a studiowałem filologię polską i mówię w tym języku lepiej niż niejeden Polak! Paweł Janas popatrzył na niego ze zdumieniem i powiedział: - Siadaj synu, ja nie mówię do Ciebie tylko do Rasiaka! Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Polska wygra z Anglią 4:2. Co wy na to ??? 12.06.06, 12:42 Polska wygra z Anglią 4:2. Co wy na to ??? Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: specjalny wątek futbolowy 10.06.06, 13:41 > ponieważ mundial zaczyna rządzić umysłami i duszmia Panów Slucham??? ;-P p.s. No to klops. Zostal mi Meksyk do supportu :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konik_polny Re: specjalny wątek futbolowy IP: 87.192.93.* 10.06.06, 18:17 jak tu sie ludziom na oczy pokazac po tym wystepie druzyny narodowej :( pytali to mowilem equador to bedzie zabawa gorzej z niemcami no i pokazali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scuzzy Re: specjalny wątek futbolowy IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 10.06.06, 21:05 Jak teraz sie beda ciebie pytali skad przyjechales, to mow, ze z Ekwadoru ;) Ja mysle, ze nasi to tam tak naprawde na szparagi pojechali. Chca przestac grac jak najszybciej i do roboty schnela. Odpowiedz Link Zgłoś
deadeasy Re: specjalny wątek futbolowy 11.06.06, 23:18 eeela napisała: > > ponieważ mundial zaczyna rządzić umysłami i duszmia Panów > > Slucham??? > ;-P > > > p.s. No to klops. Zostal mi Meksyk do supportu :-D > > Ja tez pokibicuje gdzies cichutko w kaciku ;o) Albo nie, lepiej wydziergam serwetke na szydelku... ;P Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: specjalny wątek futbolowy 12.06.06, 21:41 Albo nie, lepiej wydziergam > serwetke na szydelku... ;P A nie powinnysmy byc w kuchni przypadkiem? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walesa4 Dlaczego Polacy przegrali mecz, bo nie chcieli IP: *.popl.cable.ntl.com 10.06.06, 22:34 zobaczyc Frytki nagiej www.pudelek.pl/artykul/813 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gol hehe dopre ........... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.06, 21:41 blogfm.blox.pl/2006/06/Bezcenna-wyprawa-na-mundial.html i te wypowiedzi : forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=31&w=43429655&wv.x=1&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
charyzmatek Re: ryanair - mundialowa reklama 12.06.06, 08:33 Duza reklama w kolonskim dzisiejszym dzienniku - lekko tlumaczac - "RYAN wspomaga Niemcy - 25.000 tys. darmowych biletow (lotniczych) za kazda bramke przeciw Polsce". No co, kto chce niech placi tym g.... ja osobiscie NEVER. Odpowiedz Link Zgłoś
ghrom Re: ryanair - mundialowa reklama 12.06.06, 17:17 Glupku, w Wyborczej jest ta sama reklama, tylko na odwrot :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: specjalny wątek futbolowy IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 14.06.06, 23:12 To chyba ten watek, z punktu widzenia naszej druzyny, mozemy zakonczyc... Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: Anyone But England 16.06.06, 18:42 Irysze chodza w takich koszulkach do pubow na mecze ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Anyone But England IP: 194.203.201.* 16.06.06, 19:04 A ja kibicuje Anglii!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
misjonarz_prostytutek Re: Anyone But England 16.06.06, 20:30 Wolisz Beckhama czy Croucha, na kogo masz większą ochotę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mwaruwari Re: Anyone But England IP: *.autocom.pl 17.06.06, 16:26 > A ja kibicuje Anglii!!!!!!!!!!! A ja Angoli !!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Dzisiaj Argentyna pojedzie Niemców !!! 30.06.06, 16:19 Dzisiaj Argentyna pojedzie Niemców !!! Dlaczego ja ich tak nie trawię ??? Odpowiedz Link Zgłoś
vierablu najlepsze cytaty z komentatorow 17.06.06, 01:28 sport.gazeta.pl/Mundial2006/1,73035,3406055.html?as=1&ias=8 Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: najlepsze cytaty z komentatorow 17.06.06, 16:54 a mnie cieszy ze faszysci przegrali =) Odpowiedz Link Zgłoś
deadeasy Re: najlepsze cytaty z komentatorow 17.06.06, 23:23 A ja sie ciesze, ze Wlosi nie wygrali; szkoda, ze USA nie wygralo, utarli by nosa tym dziadom.... Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: najlepsze cytaty z komentatorow 19.06.06, 16:01 tez nie lubie Wlochow, juz od dawna. I jeszcze Czechow - tzn. obecnej ekipy zasluzonych emerytow. Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Po Brazylijczykach z nich flaki zostaną... 29.06.06, 16:05 Po Brazylijczykach z nich flaki zostaną... kicior99 napisał: > Allez les bleus!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: Po Brazylijczykach z nich flaki zostaną... 30.06.06, 15:01 jeszcze na zadnym mundialu Brazylia nie wygrala z Francja. A mecz z Meksyku do dzis sni mi sie po nocach =) Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Dali popalić Spaniard'om ale starzy na Brazil... 30.06.06, 16:21 Dali popalić Spaniard'om ale starzy na Brazil... kicior99 napisał: > jeszcze na zadnym mundialu Brazylia nie wygrala z Francja. A mecz z Meksyku do > dzis sni mi sie po nocach =) Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: Dali popalić Spaniard'om ale starzy na Brazil 30.06.06, 16:56 tego sie wlasnie obawiam, ze brazileiros zajada ich kondycyjnie. No i ustawia formacje wyjatkowo agresywnie, przy takim potencjale stac ich na 4-3-3 Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: Dali popalić Spaniard'om ale starzy na Brazil 03.07.06, 12:43 zadna formacja nie pomoze jek sie nie chce grac. Allez les bleus!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scuzzy Brawo Portugalia !!! IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 01.07.06, 20:06 I O TO CHODZILO!! BRAWO PORTUGALIA!!! :) No to Angole maja tragedie narodowa! :) I jescze sie pytaja: WHY? Bo sa gorsi! Super, ze moja Portugalia wygrala. :))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: Brawo Portugalia !!! 03.07.06, 12:44 te tytuly w dzisiejszych gazetach... faktycznie zaloba =) Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: Brawo Portugalia !!! 07.07.06, 17:23 allez les bleus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
deadeasy Re: Brawo Portugalia !!! 09.07.06, 04:19 Ale Portugalczycy w D stali od Francji i Niemiec - i bardzo dobrze. Powinni sport zmienic z pilki noznej na nurkowanie i popierd**ac po murawie z akwalungami na plecach. Zenada jak sie Ronaldo rzuca na glebe. W meczu z Francja przeszedl samego siebie. Nie moge sie doczekac jak sie zacznie Soccer AM w nowym sezonie. Mam nadzieje, ze pokaza wszystkie jego wyczyny, bedzie sie mozna poturlac ze smiechu. Teraz ten gniot oglosil, ze chce zaraz po mistrzostwach odejsc z ManU. Pewnie, bo robi w gacie ze strachu, ze mu dopierd*** w szatni... hahaha.... ciec jeden. Portugalia to najbardziej zenujacy zespol pilkarski w tych mistrzostwach przez Ronaldo - no ale przynajmniej mozna sie teraz posmiac bo wszyscy sedziowie sie na nim poznali i nic sobie nie robia z jego turlania sie po trawie. Hahaha! Polecam site: www.ronaldo-is.com/ Z filmami instruktarzowymi "jak nurkowac". W roli glownej Ronaldo. A tak na marginesie...jak dobra Polska druzyna byla? ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scuzzy Re: Brawo Portugalia !!! IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 09.07.06, 17:09 A co ty babo, za przeproszeniem, pie..d..sz. ;) Portugalia to ekstra zespol. I to oni powinni byc mistrzami europy dwa lata temu. A aktorow wszedzie znajdziesz. I dobrze, ze ta malpe Rooneya tak zalatwil, i tak ten gosc powinien dostac czerwona kartke za sam wyglad. Dostal za glupote, co zreszta widac na jegi inteligentnej twarzy. Dobrze, ze dupke skopali Anglikom :) Zreszta, my tu mecz ogladamy, do kuchni do garow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scuzzy Re: Brawo Portugalia !!! IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 09.07.06, 23:43 > Rooney to Shrek ;) Tez to slyszalem :) Nawet podobnie zabawny z tymi swoimi fochami gwiazdy. Odpowiedz Link Zgłoś