Gość: Kris IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.06, 20:42 Mam pytanie. Już byłem w Anglii i mam konto czy więc w takim razie tesco narzuci mi konto w Natwest czy też nie będą robili mi problemów i będę mógł pozostać przy swoim? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 1spag Re: Konto w banku IP: *.dsl.pipex.com 22.06.06, 15:02 otworz sobie w natwescie, no a pozniej i tak mozesz isc do managera i podac nowe konto, co za roznica, oczywiscie zmien na current plus od razu po przylocie, a jak przyjdziepensja juz na nowe to zamknij. p.s. ostatnio natwest przyznal mi debet o ktory sie nie staralem i od chyba 4 mcy nie przeylewa mi tam tesco pensji,chyba chca zebym znow z nich korzystal :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris Re: Konto w banku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.06, 19:13 Ale powiem ci że to wszystko niezłe sukinsyny. Sam się zastanawiam czy z tego korzystać. Płacić im jeszcze do tego za wyjazd prawie 2000? Czyste zdzierstwo to już wolę jechać w ciemno i sam coś załapać, zwłaszcza że już tam byłem. Co prawda wolę jechać na gotowe ale nie za 2000 Odpowiedz Link Zgłoś