Dodaj do ulubionych

Pokoik w Manchester, PILNIE

IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.06, 19:24
Witam, może ktoś z was mieszkających w Angli a dokładniej w Manchester ma
namiary na jakiś pokoik do wynajęcia dla faceta, bardzo proszę o jakiś
kontakt, jestem na miejscu póki co mieszkam u znajomych ale zależało by mi na
jakiejś kwaterze, szukając czego napotkałem na mojej drodze tylko dom
studencki ale to mnie nie urządza bo mozliwość wynajmu jest tylko do
sierpnia , może wy będziecie mi w stanie pomóc.
z góry dziękuje
Tomasz
Obserwuj wątek
    • Gość: Tomasz Re: Pokoik w Manchester, PILNIE IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.06, 23:04
      :-( może jednak znajdzie się ktoś kto poda namiar na jakąś kwatere od Września,
      przekoczuje w tym akademiku
      • Gość: scibi Re: Pokoik w Manchester, PILNIE IP: *.orange.pl 19.07.06, 00:49
        przypomnij sie 17 sierpnia :P wtedy bede na miejscu w manchasterze, ja mam
        kwatere juz zalatwiona do konca wrzesnia, ale to jak bedzie cos wolnego to dam
        Ci znac:P a poki co to tak jak mowisz, pozostaje akademik :)
        • Gość: Tomasz Re: Pokoik w Manchester, PILNIE IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.06, 18:08
          hej super, a masz jakiś namiar na siebie np.numer tel., gdybym nie znalazł
          kwatery do tego czasu pewnie skorzstałbym i zadzwonił?? Akademik jest wstrętny,
          grzyb na ścianie i syf, no ale coż mam zapłacone do końca sierpnia :-/ odpłatne
          z góry :-/
    • Gość: Tomasz Re: Pokoik w Manchester, PILNIE IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.06, 22:08
      Proszę o jakiś kontakt
      • Gość: scibi Re: Pokoik w Manchester, PILNIE IP: *.orange.pl 20.07.06, 23:03
        daj jakiegos maila czy cos, to sie zgadamy co do numeru tel. jutro pogadam z
        siostra, ona juz tam mieszka, powiem zeby sie dowiedziala czy jest co wolnego, i
        jak cos to podam jej namiar do Ciebie i sie ewentualnie odezwie i cos Ci pomoze :)
        pozdr
        • Gość: Tomasz Re: Pokoik w Manchester, PILNIE IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.06, 22:51
          Email jest mojej dziewczyny ona w polsce mam non stop dostęp do internetu a ja
          w angli jak pójdę do kafejki, gdybyś sie odezwał ona za raz mi napisze smsa
          akinima@poczta.onet.pl
        • Gość: Tomasz Re: Pokoik w Manchester, PILNIE IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.06, 22:52
          Miło spotkać jeszcze życzliwych ludzi, dzięki i pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka