Dodaj do ulubionych

praca w tesco anglia

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 00:51
witam
czy ktos moze powiedziec co s na temat pracy w tesco w piekarni
Obserwuj wątek
    • Gość: gro Re: praca w tesco anglia IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 30.07.06, 09:54
      pierwsza nasuwająca się odpowiedż -"coś"
      druga - z tego co słuchy niosą, nasz wielce zadowolony z siebie przydupas
      główniejszego managera zaczynał na piekarni, teraz po kilkunastu latach pracy
      awansował pionowo. W miedzyczasie zmieniał działy, co być może miało znamiona
      awansu poziomego

a po trzecie, to strasznie lubię mało konkretne pytania. Co chcesz wiedzieć? na
      piekarni jest maszyna, która robi pieczywo w setkach różnych gatunków,
      tylkotrzeba zmienić program (pewnie ręcznie i pewnie nie ty będziesz za to
      odpowiadał), do jakiegoś otworu trzeba wsypać jakaś mąkę, wlać wodę, może jakieś
      dodatki.
      • Gość: kajtek Re: praca w tesco anglia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 13:01
        masz racje niezbyt precyzyjne pytanie ale w piekarni pracowalem ostatni raz 15
        lat temu napewno wiele sie zmienilo od tamtej pory i dlatego zastanawiam sie
        czy sobie poradze Pozdrawiam
        • jenoo Re: praca w tesco anglia 30.07.06, 14:09
          Witam ja też jak kolega kajtek pracowałem wiele lat temu w piekarni i chciałbym
          aby ktoś się wypowiedział koto teraz pracuje w piekarni w Tesco tam na miejscu
          w U.K. prawdopodobinie też się tam wybieram w wrześniu.Pozdrawiam wszystkich.
          • Gość: 1spag Re: praca w tesco anglia IP: *.cable.ubr09.croy.blueyonder.co.uk 31.07.06, 17:51
            mieszasz caly ten syf ktory przychodzi w workach z napisem Hovis pewnie to maka
            ale strasznie smierdzi wiec pewnie dodajesz do tego spulchniacze etc. ladujesz
            do foremek, nacinasz nozem i do pieca, wiekszosc to polprodukty wiec nie jest to
            specjalnie trudna praca nastawic piec i wsadzic , moze wiecej inteligencji
            wymaga wpisanie kodow do drukowania odpowiedniego gatunku, to tyle co moglem
            zauwazyc i sie dowiedziec, zadna filozofia
            • Gość: gosc Re: praca w tesco anglia IP: *.acn.waw.pl 31.07.06, 19:31
              1spag jak ty się dostałeś do tej piekarni? Każdy kto ma choć trochę oleju w
              głowie wie że sama mąka nie śmierdzi. A póżniej narzekacie,że żle zarabiacie i
              żle was traktują jak nie macie zielonego pojęcia o pracy w piekarni
              • Gość: 1spag Re: praca w tesco anglia IP: *.cable.ubr09.croy.blueyonder.co.uk 03.08.06, 13:32
                do goscia :
                a gdzie jest napisane ze ja pracuje na piekarni?? pisalem z pamieci to co
                zauwazylem i sie dowiedzialem , wiecej szczegolow nie pamietam i nie zajmuje
                sobie tym glowe.
    • jenoo Re: praca w tesco anglia 03.08.06, 09:56
      Witam!! wczoraj byłem na spotakniu (jechałem 450 km)w sprawie pracy mna
      stanowisko piekarza-angielski poszedł kiepsko i nie wioadomo jaki wynik chyba
      tak jak wszyszyscy na tym forum ubiegający się o prace trzeba się uzbrioć w
      cierpliwość, w wstępnych rozmowach muwiono o kursie angielskiego zobaczymy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka