Dodaj do ulubionych

Walia Talbot Green

IP: *.local.pl / 80.51.255.* 21.08.06, 23:15
Kto byl ,ale wie cos na temat Tesco w Talbot Green? W ogole wiecie cos na
temat Tesco w Walii?
Obserwuj wątek
    • Gość: lukas Re: Walia Talbot Green IP: 212.219.240.* 22.08.06, 12:31
      czesc
      Ja pracuje w Talbot Green na departamencie Cage'y. Przyjezdzacie jakos teraz?
      Nie wiem co ci mam napisac.. Praca ciezka i do tego na totalnej
      wiosce.Generalnie kazdy szuka czegos innego.
      Pozdrawki
      • Gość: SebastianG Re: Walia Talbot Green IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.06, 14:16
        Tak przyjezdzamy, 2 wrzesnia. A jak z mieszkaniem, idzie szybko cos znalezc? A
        nadgodziny sa jakies? Pozdrawiam:)
    • Gość: SebastianG Re: Walia Talbot Green IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.06, 14:29
      Chcialem jescze zapytac jak jest z wyplata na poczatku. Sa tygodniowki ? W
      ogole daj jakis kontakt do siebie. W koncu bedziemy razem pracowac. Przyjezdza
      nas 4rka:)Daj jak mozesz np numerek GG, albo maila:)
      • Gość: lukas Re: Walia Talbot Green IP: 212.219.240.* 23.08.06, 17:56
        cze, dopiero teraz jestem znowu na necie w naszej slodkiej wiosce. Moj email:
        lukepragier@o2.pl tel w UK - 07726639080
        - Talbot Green to nawet fajna miejscowosc 7 mil od Cardiff. Jest nas tutaj juz
        10 Polakow i wszyscy mieszkaja gdzie indziej, Jedni w Cardiff, My wynajelismy
        cos na jeszcze gorszej wiosce(ale jest tanio:) dojezdzamy samochodem 7 mil, tym
        najnowszym ludziom (sprzed dwoch tygodni) udalo sie wynajac cos w Talbocie
        (tylko jest troche drozej)
        Przez pierwsze dwa tygodnie bedziecie mieszkac w Cardiff w hostelu tuz pod
        Millenium Stadion, Przerabane sa dojazdy - polcam autobu(1 h) bo od pociagu
        trzeba jeszcze 3 km dojsc.

Nadgodziny czasem sa - ale niestety placa ta sama stawke co w tygodni- nie ma
        bonusow. No i cholera co troche sie trzeba wyklucac o godziny bo czegos tam nie
        uwzglednili

Placa niestety co miesiac, ale jezeli bedzie wam brakowac gotowki to oni moga
        zaranzaowac mala pozyczke na poczatku

Nie wiem co wam jeszcze napisac. Generalnie okolica jest ladna :)To chyba
        jedyna zaleta.. najgorzej na poczatku jest z mieszkaniem, tesco cos tam pomaga
        (my wynajmujemy od jednego managera). W pracy generalnie zapierdziel i zarabia
        sie slabo. Sorry ze tak was zniechecam.. Generalnie da sie przezyc - ale jezeli
        chcecie zostac w UK dluzej to nastawcie sie na szukanie innej lepszej pracy.

Pozdrowionka i do zobaczenia niedlugo!

Odezwijcie sie jak juz bedziecie.

Lukasz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka