Gość: lalamido IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 04.09.06, 15:09 Dobry Podpowiedzcie mi prosze jak przelac na konto(PKO SA) w Polsce 40zl zeby koszty przelewu byly jak najnizsze... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alfred999 Re: przelew 04.09.06, 15:19 Poczytaj posty o Moneybookers. Tam znajdziesz wszystko o najtanszej opcji przelewania kaski do Polski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajko Re: przelew IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.06, 20:42 money, money wszędzie tylko gadacie o pieniądzachwrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
ghrom Re: przelew 04.09.06, 15:26 40zl? Najtanszy przelew bedzie cie kosztowal niewiele mniej, jesli w ogole. Odpowiedz Link Zgłoś
zklanur Re: przelew 16.12.15, 19:47 Ja mogę polecić- TRANSFERWISE - pieniądze na koncie w polsce tego samego dnia, ew. na drugi dzień. Najwyższy kurs ze wszystkich firm. Rejestrując się przez ten link: transferwise.com/u/68efb macie pierwszy przelew za darmo i jeszcze lepszy kurs! Ew. z nieco gorszym kursem jest transfergo - link do darmowego przelewu: my.transfergo.com/pl/r/fSeGWh. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lisekbox Re: przelew 16.03.16, 18:09 polecam uzycie porównywarki na stronie www.tanieprzelewy.com jest tam przejrzysta tabelka, gdzie można porównać gdzie i za ile i jak szybko mozna wysłać pieniądze do Polski Odpowiedz Link Zgłoś
zistko Re: przelew 01.08.20, 00:06 Witam Również chciałbym wysłać tylko 50 złotych do Polski jak to zrobić najtaniej Proszę o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
fiveroo Re: przelew 01.09.20, 22:02 Polecam transfer24 za przelew zapłacisz 59p i nic więcej. Przelew do 10 minut będzie na polskim rachunku bankowym. Potrzebujesz tylko karty angielskiego banku. Odpowiedz Link Zgłoś