Gość: il IP: *.server.ntli.net 09.09.06, 02:37 Znalazlam taki watek na forum www.kogielmogiel.pl/forum/index.php? okrropne..juz mi sie odechcialo spac:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olki Re: Pluskwy atakuja Anglie IP: *.proxy.aol.com 09.09.06, 10:57 q... to sie ledwo da czytac,a co dopiero misc to w domu,brrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
witeknowyanglik Re: Pluskwy atakuja Anglie 09.09.06, 13:52 ja tam przyjechalem do Anglii , aby robic kariera i normalnie zyc. W Polsce nie mieszkalem z pluskwami , ale w Anglii pluskwy uwazam za cos normalnego, w koncu jestemy emigrantami. Jestem bardzo dumny, ze walcze z pluskwami i wszami. Sadze ze Polacy w Polsce, ktorzy nie maja odwagi wyjechac tak jak ja, maja mi czego zadroscic. Tej ciaglej walki z pluskwami. Jestem z tego bardzo dumy. Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: Pluskwy atakuja Anglie 09.09.06, 15:56 taaa w nowym jorku tez som, te pluskwy,wogole jakos na to wychodzi ze wszedzie gdzie sa wieksze skupiska polakow tam tez sa i pluskwy... co za zbieg okolicznosci Odpowiedz Link Zgłoś