Gość: kawka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.06, 11:52 mam pytanie.....czy mozna dostac prace w Tesco bedac juz w UK?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kawka Re: praca w Tesco IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.06, 11:59 bedac w Polsce przeszlam rekrutacje i zaproponowali mi prace w UK...z tym, ze chcialam sie dostac do konkretnej miejscowosci, tam gdzie pracuje moj chlopak, ale powiedzieli, ze miejsca beda dopiero w przyszlym roku :( wiec zastanawiam sie, czy jest jakas szansa, zeby dostac sie do tego Tesco bedac tam na miejscu...czy ktos moze udzielic mi informacji na ten temat?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: citi Re: praca w Tesco IP: *.bulldogdsl.com 17.09.06, 12:23 jak przyjedziesz prosto z polski będzie ciężko najlepiej pojedz do chlopaka, znajdz jakakolwiek prace, zdobąż numer ubezpieczenia - NIN( taki angielski NIP), i wtedy złóż CV do tesko, a lepiej daj je twojemu chlopakowi zeby je zaniósł i powiedzial ze jesteś jego dziewczyną, i że chcesz tam pracować. majac NIN nie powinni robić zadnych problemów. zeby zdobyc NIN musisz popracowac z 2 tygodnie legalnie i umówić sie na NIN appointment w urzedzie pracy (jobcentre). kumpel zlozyl aplikacje do tesko, i... przyszedł na rozmowe i pierwsze pytanie było czy ma NIN- powiedział ze nie ma- na tym jego rozmowa się zakończyła Pozdrawiam, i życzę powodzenia PS- tesko to nie jedyny pracodawca w UK, wiec niekoniecznie musisz pracować w nim żeby mieszkać ze swoim chlopakiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawka Re: praca w Tesco IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.06, 12:33 dzięki:) wiem, ze nie musze pracowac w Tesco, ale plusem jest tutaj to, ze pracowalibysmy na jedna zmiane :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e-vil Re: praca w Tesco IP: 84.13.186.* 17.09.06, 14:59 w naszym sklepie są osoby, które przyjechały i już na miejscu ubiegały się o prace w Tesco. Nie potrzebny im był NIN - dostały pracę i bez tego. Nie wiem - może w innych sklepach jest inaczej.. Odpowiedz Link Zgłoś