Gość: pati IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.06, 16:26 jak przebiega proces rekrutacji w Krakowie?ciezkie sa pytania?z gory dziekuje za kazda pomoc.jak wyglada to spotkanie??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: on Re: KRAKOW PILNE!!!!!! IP: *.centertel.pl 01.11.06, 16:46 Jak znasz język to sie nie stresuj!! Wystarczy swobodnie rozmawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
worm83 Re: KRAKOW PILNE!!!!!! 01.11.06, 21:12 Gość portalu: pati napisał(a): > jak przebiega proces rekrutacji w Krakowie?ciezkie sa pytania?z gory dziekuje > za kazda pomoc.jak wyglada to spotkanie??? Po raz 2 gi dzisiaj :) sprawdź forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=36953&w=42600682&a=42601637 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hubi Re: KRAKOW PILNE!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.06, 15:06 Heloo, pisze bo juz jestem po rekrutacjii ktora odbywala sie w 3 etapach, najpierw telefo w odpowiedzi na CV, podczas ktorego pani prosi aby chwile porozmawiac po angielsku( pytania typu opowiedziec cos o sobie, gdzie mieszkasz, dla czego wyjezdzasz, coś o rodzinie, i w sumie takie prostawe rzeczy), potem ta pani jesli stwoerdzi ze poszlo ci w miare dobrze zaprasza Cie do Krakowa, tam jest tez rozmowa po polsu a potem po angielsku+ test na poziomie szkoly podstawowej( czasem w rozwiązaniu albo przetlumaczeniu zdan pomaga ogólny kontekst:) wiec niema problemu,i bardzo podobne pytania, dlaczego chcesz tam pracowac, czym sie zajmujesz, jak siebie oceniasz i opisujesz, standardowe pytania jak na rozmowie, na koncu jest jeszcze telefon od native speakera, który juz ostatecznie bada twoj angielski.... U mnie wyglądało to bez mniejszych oporów, angielski znam dosyc okej, przy najmniej w stopiu komunikatywnym.. warto powtorzyc sobie słowa takie jak: rzeczywiście, w sumie, własciwie, z kolei, biorąc pod uwage, generalnie, uważam, i inne takie które pozwolą w miare składnie budowac zdania, powtoryc sobie czasy gramatyke. Ja tez byłem zlany potem nie powiem, ale trzeba SPOKOJNIE podejśc do sprawy. Ważne zeby móc przekazać główną myśl i co sie myśli, na końcu dzwonią i mówią jak poszło.... otem jest spotanie orgnanicazyjne i juz potem wylot, JEST JUZ DOSYC POZNO WIEC TRZEBA SIE SPIESZYĆ, TU JEST LINK DO PRACY www.tesco.pl/praca- UK/cv.php, WIĘC NIE ZWLEKAĆ, NIE TAKI DIABEŁ STRASZNY, pozdrawiam:)) Odpowiedz Link Zgłoś