Dodaj do ulubionych

Opisz w ksiazce co spotkaloCie w pracy za granica

IP: 82.160.143.* 03.11.06, 13:00
Wyjechałeś do pracy za granicę i przydarzyła Ci się ciekawa historia? Chciałbyś przekazać zdobyte doświadczenie innym osobom wyjeżdżającym za chlebem? Pośpiesz się ! Zostało Ci 90 dni!

Bez względu na kraj, legalność i rodzaj pracy. Bez względu na rezultat i na to czy Cię oszukali, czy może to Ty kogoś oszukałeś. Bez względu na to czy chcesz być anonimowy czy nie - opisz to co Ci się przytrafiło i wyślij! Najciekawsze historie zostaną opublikowane w książce- swoistym poradniku dla wszystkich szukających szczęścia za granicą.
Strona www: orzel-czy-reszka.tria.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: magda Re: Opisz w ksiazce co spotkaloCie w pracy za gr IP: *.proxy.aol.com 03.11.06, 13:19
      Strona www: orzel-czy-reszka.tria.pl

"ZOSTAN BOHATEREM"

"Mariole przed gwaltem w Hiszpanii uratowal tylko jej wlasny spryt..."

"Tomka w Londynie oszukal murzyn na cala wyplate! "

"Polskie szmuglowane fajki i wodka..."

"Czakamy na wasze historie z zagranicy!"

hm, Super Express (istnieje toto jeszcze? btw) tudziez inne G on
      line?...............

• Gość: now Stan Re: Opisz w ksiazce co spotkaloCie w pracy za gr IP: 80.50.29.* 03.11.06, 13:20
        'od ponad roku zywie sie labedziami ze stawow' Stanislaw vel Stan from London
        • asia.z.podlasia Re: Opisz w ksiazce co spotkaloCie w pracy za gr 03.11.06, 13:35
          juz od roku jestem w Anglii.
          Mam wszystko : prace , chlopaka(Latynos) oraz mieszkanie.
          Uwazam , ze praca w Anglii to dobra szkola zycia. Na poczatku mieszkalam na
          Victoria Station, potem w parku, potem w schronisku dla bezdomnych teraz w
          domku razem z 10 innymi Polakami - ludzmi sukcesu (kazdy ma prace i aparat
          cyfrowy).
          Z Polski wyemigrowalam , bo nie mamy dobrych drog oraz ze wzgledow
          politycznych. Skonczylam wieczorowa zawodowke i nie bylo dla mnie pracy.
          Tutaj w Londynie robie kariere w miedzynarodowym koncernie Shell , to znaczy
          pracuje na stacji benzynowej jako sprzedawca. A jak mnie zatrudnial taki
          Murzyn , to powiedzial mi, ze bede miala " good karier". Ucze sie
          angielskiego i nawet mam chlopaka , oczywiscie wybralam takiego ciemniejszego-
          Latynosa z Maroka. Przynajmniej nasze dzieci nie beda musialy chodzic do
          solarium, tak czesto jak ja to robie. Moj chlopak ma dwie komorki , ja
          obecnie mam jedna.

cheers!
          • Gość: magda asia.z.podlasia IP: *.proxy.aol.com 03.11.06, 13:38
            asia.z.podlasia,
            a nie jestes moze Mariola z Hiszpanii ktora uciekla przed gwaltem?
    • mysia-mysia Re: Opisz w ksiazce co spotkaloCie w pracy za gr 03.11.06, 13:37
      nie ma nagród?
      • trelemorele Re: Opisz w ksiazce co spotkaloCie w pracy za gr 03.11.06, 13:54
        nagroda jest gwalt w Hiszpanii i karnet na narty wodne.
      • Gość: magda Re: Opisz w ksiazce co spotkaloCie w pracy za gr IP: *.proxy.aol.com 03.11.06, 13:59
        "nie ma nagród?"
        nagroda jest praca w tesco:))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka