Dodaj do ulubionych

do polski samochodem

IP: *.range81-159.btcentralplus.com 11.11.06, 20:44
szukam miesjca w samochodzie na swieta,od
21.12.Krakow,Katowice,Wroclaw,wyjazd z Londynu.Prosze o podanie nr
kontaktowego.Z gory dzieki
Obserwuj wątek
    • ghrom Re: do polski samochodem 12.11.06, 01:01
      Ja mam, wyjazd 22.12 rano. 70GBP w jedna strone. Powrot 2.01 albo wcale. Wroclaw.
      • Gość: MI5 Re: do polski samochodem IP: *.server.ntli.net 12.11.06, 09:56
        Ghrom, ty tez jestes taki pazerny?
        • t0ms Re: do polski samochodem 12.11.06, 10:01
          Ma Cię za freeko zabrać czy jak? Ty to dopiero pazerny jesteś...
          • Gość: MI5 Re: do polski samochodem IP: *.server.ntli.net 12.11.06, 10:08
            Ale jo sie do Polski nie wybierom, pierunie jeden. Naslol cie kto. Kupsa bobona
            lepiej w shopie, i dej se pozor w ten Sonntag. Myslolech zech se o kupnie
            wagena, ale sie chyba nie pyli, zeby 4 oder 5 razy pylnac do Polen, w londynie
            tak mi je potrzebny jak krupniok u szynkarza
            • t0ms Re: do polski samochodem 12.11.06, 10:19
              A co na to Twój lekarz? :)
              • Gość: MI5 [...] IP: *.server.ntli.net 12.11.06, 10:26
                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • Gość: MI5 ten nr nie przejdzie IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 12.11.06, 22:24
              i po slasku mowimy - panie walesa.

Walesa4, ten nr nie przejdzie, ja na slasku bylem tylko dwa razy w zyciu, 2 x po
              pol dnia, nie da rady zebym tak mowil. Cos sie czepil mojego nicka, zrobilem ci cos?
              • eeela Re: ten nr nie przejdzie 12.11.06, 22:26
                Nie mozesz sie po prostu zaczac logowac?
                • Gość: MI5 Re: ten nr nie przejdzie IP: *.server.ntli.net 12.11.06, 23:44
                  jakbym mogl to bym sie logowal, to chyba oczywiste, ale nie dla pani doktor, a
                  to niech mi pani doktor powie z jakiej dziedziny robi te doktorat, tomoze sie
                  posmiejemy jeszcze troche
                  • eeela Re: ten nr nie przejdzie 13.11.06, 00:04
                    Misiu, z osobami twojego pokroju nie mam w zwyczaju prowadzic pogawedek o swoim
                    zyciu zawodowym. Jesli twoja chec posmiania sie jest niepowstrzymana, poszukaj
                    sobie w archiwum tego forum.
                    • Gość: MI5 Re: ten nr nie przejdzie IP: *.server.ntli.net 13.11.06, 00:14
                      tylko nie misiu, jeszcze cie nie zaliczylem (i cale szczescie), zebys mogla
                      tak mnie "tykac", a po drugie to rozumiem ze z prostytucji ten doktorat jak
                      sie go wstydzisz

> Misiu, z osobami twojego pokroju nie mam w zwyczaju prowadzic pogawedek o
                      swoim
                      > zyciu zawodowym. Jesli twoja chec posmiania sie jest niepowstrzymana, poszukaj
                      > sobie w archiwum tego forum.
                      >
                      • eeela Re: ten nr nie przejdzie 13.11.06, 14:23
                        Nie wstydze sie swojego doktoratu. Moze tylko troszke sie wstydze, ze z toba w
                        ogole rozmawiam - coz, taka slabosc do prowadzenia dyskursow z ulomnymi.
                        • Gość: ciekawy Re: ten nr nie przejdzie IP: *.server.ntli.net 15.11.06, 09:50
                          Natomiast ja nie rozmawiam z puszczalskimi dziwami, co mysla ze niewiadomo
                          czyms sa, a po dokladnym obejrzeniu okazuje sie ze sa zwyklym scierwem
                          • eeela Re: ten nr nie przejdzie 15.11.06, 14:19
                            Nie uda ci sie mnie zranic, misiu, takimi kompozycjami, ile bys nie probowal.
              • Gość: MI5 Re: ten nr nie przejdzie IP: *.server.ntli.net 12.11.06, 23:42
                Moga cie zapewnic pieronski karlusie, ze walesa4 tyz nie mowi po slonsku, jo go
                tylko nasladuja.

mowi ci cos nick business3
                Poszukaj dobrze
        • ghrom Re: do polski samochodem 12.11.06, 14:43
          Pazerny? To bardzo konkurencyjna cena jest.
          • Gość: MI5 kalkulacja IP: *.server.ntli.net 12.11.06, 18:08
            Konkurencyjna w czym?

(2000km x 2) trasa w obie strony (max)
            pali 10 litrow na 100 km (max) chyba ze jedziesz opancerzonym albo tirem
            cena 1 funt za 1l (max) czy to benzyny czy diesl oil
            100km -10l
            4000km -xl spala

x=40000/100 = 400 funtow w obie strony na calosc zalogi czyli 4 osoby
            nie wiem ile kosztuje prom albo Eurotunnel ale poniewaz szacowalem na maximum
            wydatkow za paliwo wiec ta cena powiina tez zawierac bilet

jakby nie patrzyc to jakies 50funtow na osobe wychodzi max
            reszta to twoja pazernosc, panie informatyk i chec odbycia podrozy na czyjs
            koszt

• Gość: MI5 Re: kalkulacja IP: *.server.ntli.net 12.11.06, 18:11
              W jedna strone oczywiscie te 50 funtow
              • eeela Re: kalkulacja 12.11.06, 18:14
                Ale skad wiesz, ze on jedzie w trzy osoby, a nie w jedna badz tez dwie?
                • Gość: MI5 Re: kalkulacja IP: *.server.ntli.net 12.11.06, 18:29
                  To juz jego problem, pani doktor czegos nie jarzy, polecam przyjzenie sie
                  dokladne cenom wykalkulowanym przez PKP i PKS w porownaniu do podrozy
                  samochodem na tej samej trasie, jak pani dokor zaszyci swoja laskawa obecnoscia
                  Polske
                  • Gość: MI5 Re: kalkulacja IP: *.server.ntli.net 12.11.06, 18:31
                    Dla ulatwiebia informuje ze autobus na tej trasie (obie strony) kosztuje
                    niecale 100 funtow przy zalozeniu ze w jednym kierunku jedzie prawie pusty
                  • eeela Re: kalkulacja 12.11.06, 18:34
                    > To juz jego problem

Nie, to nie jego problem. Koszty podrozy nalezy rozkladac po rowno; Ghrom nie
                    jest instytucja charytatywna ani firma przewozowa. To i tak jest przysluga, ze
                    godzi sie kogos obcego ze soba wziac i pod dom podwiezc.
                    • Gość: MI5 Re: kalkulacja IP: *.server.ntli.net 12.11.06, 18:37
                      To plac jak chcesz sie z nim zabrac, tylko nie mow ze ja Ci nie pozwalam. Twoje
                      pieniadze i twoja strata albo zysk
                      • eeela Re: kalkulacja 12.11.06, 18:40
                        Co za pusta i nieudolna retoryka, a fe. Ja sie nigdzie w okresie swiatecznym nie
                        wybieram, nie ja zadawalam pytanie o przewoz, po co wiec to niemadre ;to plac'.
                        Oczywiscie, ze bym zaplacila, gdybym miala potrzebe jechac, i sama
                        zaproponowalabym rowny podzial kosztow, bo tak jest uczciwie.
                        • Gość: MI5 Re: kalkulacja IP: *.server.ntli.net 12.11.06, 18:45
                          Nieudolene to jest twoje publiczne chwalenie sie swoim zyciem seksualnym, pani
                          doktor, prawie taki jak kiciory99 (czyt. geje) to robia w Polsce, a to chyba
                          jest jest "private life" no ale takie "eksponaty" ja ty sie musza chwalic nawet
                          tym ze daja, bo czyms innym zablysnac juz nie moga.
                          • eeela Re: kalkulacja 12.11.06, 18:49
                            Po pierwsze uwazam, ze udane zycie seksualne jest powodem do eksponowania radosci.
                            Po drugie, nie chwale sie nim znow tak wielce; moglbys mi wskazac moje
                            wypowiedzi, w ktorych czynie to nazbyt ostentacyjnie, nie bedac uprzednio do
                            tego sprowokowana?
                            Po trzecie, 'dawanie', jak to okreslasz, jest chyba czynnoscia naturalna dla
                            wiekszosci ludzi na swiecie, dlaczego wiec traktowac ja z taka pogarda?
                            • Gość: MI5 Re: kalkulacja IP: *.server.ntli.net 12.11.06, 18:57
                              Odp. na po trzecie; bo czyms sie roznimy od zwierzat i kazdy powienien miec
                              tylko 1 partnera reszta to jest zwykle ku_restwo i objaw zezwierzecenia

Odp. na po pierwsze; mialem juz takie chetne ja Ty, dajki, bo ktos je porzucil
                              a mnie chcialy wrobic w malzenstwo, zawsze dziekowalem

Odp, na po drugie- twoja wypowiedz "przyjaciel i kochanek" po co bylo ten
                              kochanek? Ale ci powiem po co, bo wy bez chlopa nie umiecie wytrzymac nawet
                              jednego dnia, zeby sie nie chwalic miedzy soba (kobietamy) kto kogo zaliczyl i
                              ile ma kasy, faceci przy was to aniolami sa
                              • eeela Re: kalkulacja 12.11.06, 19:01
                                > Odp. na po trzecie; bo czyms sie roznimy od zwierzat i kazdy powienien miec
                                > tylko 1 partnera reszta to jest zwykle ku_restwo i objaw zezwierzecenia

A czy ja gdzies napisalam, ze mam wiecej partnerow niz jednego?
                                Skad zatem pewnosc, ze jestem 'dajka'?

> Odp, na po drugie- twoja wypowiedz "przyjaciel i kochanek" po co bylo ten
                                > kochanek?

Czy 'kochanek' to nieprzyzwoite slowo? Nie wypada go uzywac?

Ale ci powiem po co, bo wy bez chlopa nie umiecie wytrzymac nawet
                                > jednego dnia, zeby sie nie chwalic miedzy soba (kobietamy) kto kogo zaliczyl i
                                > ile ma kasy, faceci przy was to aniolami sa

Zdaje sie, ze ci jakas dopiekla, ze tyle goryczy wylewasz ;-P Ale o kobietach,
                                dziecie, to ty chyba niewiele ogolnie wiesz.
                                • Gość: MI5 Re: kalkulacja IP: *.server.ntli.net 12.11.06, 19:20
                                  Pewnie ze nic nie wiem o kobietach, za "glupi" jestem na kobiety, mniejsza z
                                  tym, ale chetnie poslucham ghroma i jego kalkulacji kosztow
                                  • ghrom Re: kalkulacja 12.11.06, 21:35
                                    Prosze bardzo, gluptasku: w swojej 'kalkulacji' pominales calkowicie moj czas stracony na dojazd po
                                    delikwenta, pominales amortyzacje samochodu - nikt mi go za darmo nie dal, a kazdy 1000km
                                    zmniejsza jego wartosc, ubezpieczenie, ryzyko awarii w trasie, watpliwa przyjemnosc wiezienia obcej
                                    osoby, itd itp.

Ale to i tak nie ma NAJMNIEJSZEGO znaczenia, gluptasie. Cena na wolnym rynku jest ksztaltowana przez
                                    podaz i popyt, a nie przez to, ile kogos 'kosztowal' produkt. Jesli moje auto ma dziure w baku i robi pol
                                    mili na galonie, to i tak nie moge wystawic ceny 500GBP bo nikt mi tego nie kupi.

Z kolei, 70GBP to smiesznie malo w porownaniu z innymi przewoznikami - autokarem, ktory jedzie
                                    minimum 50% dluzej, w ktorym trzeba znosic towarzystwo podobnych tobie gluptaskow, ktory nie
                                    zatrzyma sie na zadanie i bedzie cie katowal po drodze durnymi polskim komediami, etc. I w okresie
                                    swiatecznym kosztuje juz pewnie ze 100GBP od lba w jedna strone, samolot pewnie juz ponad 200GBP,
                                    wiec zamknij pape i nie rob z siebie wiekszego mlota niz jestes. Czasem ci sie cos rozsadnego uda
                                    napisac, ale jak widac ekonomia nie jesto twoja najmocniejsza strona.

Od 20 listopada cena idzie w gore o 10GBP, i tak co tydzien do dnia wyjazdu :P
                                    • Gość: MI5 Re: kalkulacja IP: *.server.ntli.net 12.11.06, 21:39
                                      Przykro mi, ghrom, ale nie jestes leszy od innych pasozytow, platfusow, Polak
                                      Polakowi wilkiem, pocaluj mnie w du..e, kolego, i przestan bajki opowiadac ze
                                      autobus kosztuje 100 funtow w jedna strone chyba dla takich ja ty, ktorzy placa
                                      twarzowe za zaklamanie
                                      • ghrom Re: kalkulacja 12.11.06, 21:41
                                        ROTFL.

No dobra, to jeszcze cie troche podrecze: pokaz mi linki do ofert autobusowych na swieta. Prosze o takie,
                                        ktore jeszcze maja wolne miejsca.
                                      • eeela Re: kalkulacja 12.11.06, 21:44
                                        > Przykro mi, ghrom, ale nie jestes leszy od innych pasozytow, platfusow, Polak
                                        > Polakowi wilkiem,

Rozumiem, ze gdyby bral tyle od, powiedzmy, Francuza, byloby twoim zdaniem ok?
                                        • ghrom Re: kalkulacja 12.11.06, 21:48
                                          Ciekawe tez, czy chleb kupuje palajac rownie wielka nienawiscia do sprzedawcy - krwiopijcy ;]
                                          • eeela Re: kalkulacja 12.11.06, 21:53
                                            Wydaje mi sie, ze gdyby sprzedawca okazal sie byc Polakiem, doszedlby do
                                            wniosku, ze chleb nalezy mu sie za darmo ;-P
                                            • Gość: MI5 Re: kalkulacja IP: *.server.ntli.net 12.11.06, 21:58
                                              Pewnie a jakby nie dal mi bochenka za darmo to donioslbym do US na niego.
                                              Pasozyty z was i tyle i te wasze "doktoraty" tyle warte co mgr kwach i dr
                                              walesa oraz prof geremek razem wziete
                                              • eeela Re: kalkulacja 12.11.06, 22:01
                                                Ty zawsze taki gleboko sfrustrowany jestes, czy tylko dzis masz taki humorek?
                                              • Gość: MI5 [...] IP: *.server.ntli.net 12.11.06, 22:05
                                                • eeela Re: kalkulacja 12.11.06, 22:11
                                                  Aha, teraz wszystko rozumiem :-)
                                                  Biedne dziecko.
                                                  • Gość: platfus z Krakowa [...] IP: *.server.ntli.net 12.11.06, 22:14
                                          • gonzales.wroclaw Re: kalkulacja 13.11.06, 12:13
                                            Jak byś dorzucił ze 100Ł komuś za towarzystwo to może byłoby ok, hehe.
                                    • Gość: MI5 Re: kalkulacja IP: *.server.ntli.net 12.11.06, 21:52
                                      > > watpliwa przyjemnosc wiezienia obcej osoby

Dobra jade z Toba, ale w cenie zawarte palenie papierosow w aucie, picie
                                      akloholu i seks z Twoja zona, a moze i z Toba, bo po propozycji kiciora99 nie
                                      wiem czego mozna sie po was spodziewac :))))))))))))))))
                            • cdlxxvi Re: kalkulacja 15.11.06, 10:16
                              > Po trzecie, 'dawanie', jak to okreslasz, jest chyba czynnoscia naturalna dla
                              > wiekszosci ludzi na swiecie, dlaczego wiec traktowac ja z taka pogarda?

Czterema slowami można wytłumaczyć, dlaczego on Ci tak uporczywie w pantalony
                              zagląda: glodnemu chleb na myśli.
                              • eeela Re: kalkulacja 15.11.06, 14:22
                                Ja mysle, ze on po prostu nalezy do tych porzadnych ludzi, ktorych zdaniem
                                kobieta powinna lezec na plecach i 'think about England', a nie osmielac sie
                                czerpac przyjemnosc z zycia i jeszcze miec czelnosc to publicznie werbalizowac ;-P
                                • cdlxxvi Re: kalkulacja 15.11.06, 14:30
                                  > Ja mysle, ze on po prostu nalezy do tych porzadnych ludzi, ktorych zdaniem
                                  > kobieta powinna lezec na plecach i 'think about England'
                                  Też możliwe. Niemniej jednak kiedy go czytam, to przypomina mi się Hlasko i jego
                                  niezapomniana uwaga o prowadzeniu "życia erotycznego, które stanowią nieśmiale
                                  próby onanizmu zakończone fiaskiem".
            • vierablu Re: kalkulacja 12.11.06, 20:49
              > jakby nie patrzyc to jakies 50funtow na osobe wychodzi max
              > reszta to twoja pazernosc,

A ja myslalam, ze idea spekulanta to wyginela wraz z socjalizmem.
              Niektorzy jak widze sa jednak bardzo przywiazani do mysli, ze w sprzedawaniu z
              zyskiem jest cos zlego.
              • Gość: MI5 [...] IP: *.server.ntli.net 12.11.06, 21:33
      • vierablu Re: do polski samochodem 12.11.06, 14:45
        > Powrot 2.01 albo wcale.

Rozwazasz pozostanie w Polsce?
        • ghrom Re: do polski samochodem 12.11.06, 16:00
          > > Powrot 2.01 albo wcale.
          >
          > Rozwazasz pozostanie w Polsce?

Nie, sprzedaje bilety osobno w kazda strone. Moj powrot do Polski jest tak poza wszelka dyskusja, ze
          nawet nie przychodzi mi do glowy sensowne i dowcipne porownanie ;]
          • eeela Re: do polski samochodem 12.11.06, 18:12
            Ghrom, wyslalam ci zalecanke, zajrzyj na swoj profil, jesli laska ;-P
          • vierablu Re: do polski samochodem 12.11.06, 20:45
            > Nie, sprzedaje bilety osobno w kazda strone. Moj powrot do Polski jest tak
            poza
            > wszelka dyskusja, ze
            > nawet nie przychodzi mi do glowy sensowne i dowcipne porownanie ;]

A juz myslalam, ze moze zjadles jakas wsciekla krowe i masz pierwsze objawy...
            • ghrom Re: do polski samochodem 12.11.06, 21:18
              Dzieki za troske, ale na razie wszystko u mnie w porzadku, przynajmniej pod sufitem :D
              • Gość: MI5 Re: do polski samochodem IP: *.server.ntli.net 12.11.06, 21:35
                gadu-gadu a kalkulacji nie widze, to znaczy ze mam racje, panie ghrom
                • elaweybridge Re: do polski samochodem 13.11.06, 14:36
                  ales sie czepil jak rzep.. nikt ci tego produktu na sile nie wciska wiec nie
                  bardzo rozumiem twoja irytacje... idz podyskutuj z lokalnym sprzedawca o cenie
                  chleba ktory ma na sprzedaz w swoim sklepie.
      • mandi.ole Re: do polski samochodem 12.11.06, 18:58
        a Ty Grohm z Wroclawia jestes?
        • ghrom Re: do polski samochodem 12.11.06, 21:42
          Nie, z Weybridge ;] Ale pochodze z Wroclawia.
          • mandi.ole Re: do polski samochodem 13.11.06, 17:53
            w ogole to przepraszam, ze Ci imie przekrecilam. bije poklony...

ciekawam tylko,co w tym wrocku zostalo,jak my wszyscy powyjezdzalismy
      • Gość: ewe Re: do polski samochodem IP: *.bulldogdsl.com 13.11.06, 11:41
        ok,sluchaj mi pasuje cena,pod warunkiem,ze mnie odbierzesz z Hackney.Wiem,ze
        nie jest najlepszym pomyslem podawanie tu nr.tel,jak chcesz sie skontaktowac?
        narka
      • Gość: ewe Re: do polski samochodem IP: *.bulldogdsl.com 13.11.06, 12:28
        napisze raz jeszcze.ok,pasuje mi cena,jezeli odbierzesz mnie z Hackney.jak sie
        mozemy skontaktowac,bo domyslam sie,ze nr.tel.nie bedziesz tutaj na forum
        afiszowal...
        • Gość: MI5 Re: do polski samochodem IP: *.server.ntli.net 13.11.06, 12:45
          napisz mu do na
          ghrom@gazeta.pl

a do tego co grozi mi pisemnie jakas wojna (to jest karalne), adres to
          kicior99@gazeta.pl
          • Gość: ewe Re: do polski samochodem IP: *.bulldogdsl.com 14.11.06, 16:43
            Ale Wy panowie zabawni jestescie...pisemna wojna,bardzo romantycznie.A chodzilo
            przeciez o przewoz do Polski,skonczylo sie na wojnie.dzieki za rade M15 & take
            it easy.
    • kicior99 Re: do polski samochodem 12.11.06, 19:27
      Jest kilak miejsc wolnych w samochodzie Bristol - Poznan 20 listopada. Kontakt na maila.
      • Gość: ewe Re: do polski samochodem IP: *.bulldogdsl.com 14.11.06, 17:39
        przeciez wyraznie pisze,wyjazd z Londynu only.no i w grudniu a nie
        listopadzie.dzieki za checi tak czy owak
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka