Dodaj do ulubionych

niby brzydkie Angielki

IP: 81.171.159.* 06.12.06, 16:46
patrze i nie widze.
takie jak i Polki- sa ladne i sa brzydkie a w ogole to kwesta gustu.

faktem jest, ze wiele z nich ma dosyc ostry image, co panom z prowincji o
mentalnosci taliba nie musi sie podobac, bo baba musi byc przeciez cnotliwa.

Obserwuj wątek
    • jagienkaa Re: niby brzydkie Angielki 06.12.06, 17:21
      właśnie tydzień temu wróciłam z Polski, gdzie byłam na weekend z moją angielską
      koleżanką. Trzeba przyznać że jest ładna i zgrabna. Powodzenie w PL miała
      naprawdę wielkie! jak chciała zapalić papierosa to 4 facetów się zleciało z
      zapalniczkami!! miałam ubaw:))
      • korkix78 Re: niby brzydkie Angielki 06.12.06, 17:44
        Zdjecia prosze slac jak zwykle, na maila

;>
        • jagienkaa Re: niby brzydkie Angielki 06.12.06, 18:04
          Twojej dziewczynie też?:) zdjęcia mam na myspace (patrz w sygnaturce)
          • jagienkaa Re: niby brzydkie Angielki 06.12.06, 18:06
            nie na sygnaturce tylko wizytówce a poza tym dopiero teraz się zorientowałam że
            trzeba mieć swój profile żeby oglądać zdjęcia. Ale jak chcesz to Ci podeślę:)
          • korkix78 Re: niby brzydkie Angielki 06.12.06, 18:17
            > Twojej dziewczynie też?:) zdjęcia mam na myspace (patrz w sygnaturce)

Nie, jej nie :P
            Tzn nie zebym cos mial przeciwko podlodze w living room'ie ale do spania za
            twarda jak na moj gust ;>
          • Gość: benek Re: niby brzydkie Angielki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 10:30
            Polki do domu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: Benek Re: niby brzydkie Angielki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 10:32
            Angielki sa duzo sliczniejsze..sa poprostu urocze!
            • micom-zary Re: niby brzydkie Angielki 09.12.06, 16:15
              bzdura...polki sa NAJLADNIEJSZE.....bylem w roznych krajach..ale polki sa
              naprawde NAJLADNIEJSZE.....co do angielek....sa po prostu ODWAZNiEJSZE...i
              bardziej WYZWOLONE....natomiast na pewno NIE ladniejsze...

pozdrawiam
      • Gość: naiwny_ignacy Re: niby brzydkie Angielki IP: *.171.128.194.crowley.pl 06.12.06, 18:10
        no dokladnie, i zawsze ta nadzieja, ze moze robote zalatwi w anglii
      • kaffelek Re: niby brzydkie Angielki 07.12.06, 10:24
        jagienkaa napisała:

> właśnie tydzień temu wróciłam z Polski, gdzie byłam na weekend z moją angielską
        >
        > koleżanką. Trzeba przyznać że jest ładna i zgrabna. Powodzenie w PL miała
        > naprawdę wielkie! jak chciała zapalić papierosa to 4 facetów się zleciało z
        > zapalniczkami!! miałam ubaw:))
        ========
        Znając życie, podejrzewam, ze oprócz tego że była ładna to miała jeszcze jeden
        atut: panowie mieli nadzieję, ze może stać się "kotwicą" dla któregoś z nich.
        Ja sobie oglądam Irlandki... też są śliczne i zgrabniutkie. I wcale nie ma tak
        dużo rudych, jak można by się spodziewać z ogólnej opinii o Irlandczykach. Ale
        jeśli już, to niejedna Polka mogłaby pozazdrościć im takiego koloru włosów. I
        nawet piegi (często spotykane) dodają im urody.
        Czyli, że upada jeszcze jeden mit o Polsce? że to Polki są najładniejsze?
        Nic Polkom nie ujmując....

Pozdrawiam
        • jagienkaa Re: niby brzydkie Angielki 07.12.06, 15:03
          może masz rację, ale wydaje mi się że ci goście nie wiedzieli że ona jest
          Angielką, reszta facetów którzy wiedziel nie chciała się za bardzo odzywać z
          ich łamaną angielszczyzną.
          A moja koleżanka, 20-tka, z ciemnymi włosami jest:)
    • jaleo Re: niby brzydkie Angielki 06.12.06, 17:34
      Jako kobieta moze patrze z nieco innej perspektywy, ale uwazam, ze jak
      najbardziej istnieja bardzo ladne Angielki - powiedzialabym nawet, ze tutaj
      jest wiecej dziewczyn, ktore maja - jak by to okreslic - striking looks -
      kombinacje urody, stylu, oryginalnosci. Polek owszem jest bardzo
      duzo "ladnych", ale rzadko sie zdarza wlasnie taka "presence" (nie wiem, jak to
      sie nazywa po polsku, na pewno nie prezencja - moze ktos pomoze przetlumaczyc?).

Poza tym, jak juz kiedys tu pisalam, Polki nie wiem dlaczego maja na ogol
      zniszczona lub problemowa cere, nawet te bardzo mlode, i zniszczone wlosy.
      Angielki za to padaja za czesto ofiara otylosci.
      • Gość: magda Re: niby brzydkie Angielki IP: *.proxy.aol.com 06.12.06, 18:01
        och czy wsrod polek caly czas prym wiedzie look typu solarka-pokahontas (tak
        sie to pisze?) i solarka slowianska hiszpanka?
        ::))
        • jaleo Re: niby brzydkie Angielki 06.12.06, 18:03
          Gość portalu: magda napisał(a):

> och czy wsrod polek caly czas prym wiedzie look typu solarka-pokahontas (tak
          > sie to pisze?) i solarka slowianska hiszpanka?
          > ::))

Nie wiem jak jest ogolnie w narodzie, bo w Polsce nie bywam, pisze na podstawie
          Polek napotykanych tutaj w UK.
          • jaleo Re: niby brzydkie Angielki 06.12.06, 18:12
            Zapomnialam dopisac - nie wydaje mi sie, ze by problem lezal w "solarce" bo
            Polki jakies specjalnie spalone nie sa, moze akurat tu w UK na solarium nie
            chodza, tylko chodzi o tradziki, krosty i w ogole taka jakby zgrubiala cere -
            zwroc uwage Angielki maja na ogol bardzo gladka, ladna cere.
            • Gość: magda Re: niby brzydkie Angielki IP: *.proxy.aol.com 06.12.06, 18:18
              > zwroc uwage Angielki maja na ogol bardzo gladka, ladna cere.
              to wlasnie mialam na mysli, a ladna cera u ang. poza genami bierze sie min z
              unikania solarium.
      • jagienkaa Re: niby brzydkie Angielki 06.12.06, 18:04
        Jaleo, myślę że to dlatego że w Polsce woda i powietrze jest dużo bardziej
        zanieczyszczone niż tutaj. Mnie od kiedy się przeprowadziłam do UK wszystkie
        pryszcze zeszły, a jak tylko jestem w PL to same dżordże na twarzy.
        • gato.domestico Re: niby brzydkie Angielki 09.12.06, 00:25
          a mnie sie wydaje ze wynika to z o wiele wiekszej popularnosci antykoncepcji
          hormonalnej
      • Gość: mycha Re: niby brzydkie Angielki IP: *.bulldogdsl.com 06.12.06, 21:58
        Wiesz, nie jest tajemnica poliszynela, ze te najciekwasze egzemplarze kobiece
        najlatwiej spotkac w CBD (central business district). Widzialam tutaj wiele
        fantastycznie zrobionych kobiet w Londynie... i Edinburghu. Rowniez sporo.. w
        Warszawie.
        Natomiast tutejsza prowincja angielska wyglada tak samo jak prowincja polska.
        Pozal sie Boze. (Z pewnymi wyjakami jak Oxford.. czy Zakopane)
        • kachna.kachna Re: niby brzydkie Angielki 06.12.06, 22:11
          Bywam w UK 1-2 razy do roku i zauwazylam, ze wiekszosc kobiet i dziewczyn nie
          jest "zrobiona" tylko wyglada naturalnie. Ładne cery, raczej delikatny makijaz
          i wlosy-bardziej naturalnego koloru niz dziewczyny w PL.
          Moj maz stwierdzil, ze Agielki wygladaja jakos tak bardziej rozowo od Polek.Byc
          moze dlatego sa to "English roses"
          • Gość: mycha Re: niby brzydkie Angielki IP: *.bulldogdsl.com 06.12.06, 22:13
            > Bywam w UK 1-2 razy do roku i zauwazylam, ze wiekszosc kobiet i dziewczyn nie
            > jest "zrobiona" tylko wyglada naturalnie.

To w Essex nie bylas!
            • Gość: Mwaruwari Re: niby brzydkie Angielki IP: *.autocom.pl 06.12.06, 22:43
              Dyskusja jest bezprzedmiotowa, tzn. przedmiot i owszem ma, natomiast wyciagane
              wnioski ? Hmm, niespecjalne.
              • Gość: mycha Re: niby brzydkie Angielki IP: *.bulldogdsl.com 06.12.06, 22:51
                Jakie wnioski? Osobiste spostrzezenia (maz sie ze mna zgadza)
                A skad stukasz i czemu siedzisz w dresie przed monitorem ;-)?
                • Gość: Mwaruwari Re: niby brzydkie Angielki IP: *.autocom.pl 06.12.06, 22:58
                  > Jakie wnioski? Osobiste spostrzezenia (maz sie ze mna zgadza)
                  > A skad stukasz i czemu siedzisz w dresie przed monitorem ;-)?

Jakie ? Takie, że bezpodstawne jest mówienie, że gdzieś ludzie są ładniejsi a
                  gdzies brzydsi, gdzies maja wiecej pryszczy, a gdzies mniej, gdzies sa bardziej
                  naturalni, a gdzies indziej bardziej farbowani. Dociera ta prawda do mnie, kiedy
                  idac po polskiej ulicy jednego dnia widze 80% atrakcyjnych kobiet, a innego dnia
                  jest ich jeno 20 (oczysiscie szacuje).

Stukam z Krakowa, siedze w dresie, bo dresy lubię :). Dres jest kupiony w UK.
                  • Gość: mycha Re: niby brzydkie Angielki IP: *.bulldogdsl.com 06.12.06, 23:05
                    Nie wciskaj mi w ust slow, ktorych nie powiedzialam. A to oskarzenia o jakies
                    pomowienia to juz paranoja. Przeczytaj jeszcze raz to co napisalam wczesniej
                    (cytuje jeszcze raz ponizej)

>Wiesz, nie jest tajemnica poliszynela, ze te najciekwasze egzemplarze kobiece
                    >najlatwiej spotkac w CBD (central business district). Widzialam tutaj wiele
                    >fantastycznie zrobionych kobiet w Londynie... i Edinburghu. Rowniez sporo.. w
                    >Warszawie.

BTW Jedno z wiekszych nieszczesc jakie moze kobiete spotkac to partner z mega
                    kompleksami
                    • Gość: Mwaruwari Re: niby brzydkie Angielki IP: *.autocom.pl 06.12.06, 23:17
                      ??? Ktos mi moze wytłumaczyc o co tej Pani chodzi ?
                      • Gość: ostra Re: niby brzydkie Angielki IP: *.bulldogdsl.com 06.12.06, 23:21
                        Siedzisz w DRESIE Z UK! dlatego nic nie rozumiesz :-(
        • jaleo Londyn vs. prowincja. 07.12.06, 13:10
          Gość portalu: mycha napisał(a):

> > Natomiast tutejsza prowincja angielska wyglada tak samo jak prowincja
          polska.
          > Pozal sie Boze. (Z pewnymi wyjakami jak Oxford.. czy Zakopane)

Wg. badan przeprowadzonych wsrod 4,000 Brytyjczykow, najprzystojniejsi
          mezczyzni mieszkaja w Newcastle, a najladniejsze kobiety w Sheffield. Czyli
          wg. samych Brytyjczykow - prowincja gora :-)
          • korkix78 Re: Londyn vs. prowincja. 07.12.06, 13:20
            A z molei wg znajomego Szkota, kobiety w wspomnianym Newcastle slyna z tego,ze
            sa najlatwiejsze.
            Wiec jesli kogos dreczy burza hormonow- to tam.

Prawda? Nie wiem, nie sprawdzalem ;>
            • Gość: Mwaruwari Re: Londyn vs. prowincja. IP: *.autocom.pl 07.12.06, 15:01
              tzw. urban legend (modne ostatnio słowo). ja słyszałem, że w Preston. Zaś byłbym
              daleki od nazywania Sheffield, czy Nowego Zamku prowincją.
            • Gość: Dudek, Newcastle Re: Londyn vs. prowincja. IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 10.03.07, 21:06
              hehe, powiadasz najlatwiejsze w newcastle ...... ale polki czy angielki ??? bo mnie juz sie myli ;D
          • Gość: hahaha Re: Londyn vs. prowincja. IP: *.bulldogdsl.com 09.12.06, 00:01
            W tym artykule jeszcze bylo, ze kobiety maja miec w koszyku blueberry i
            organicznego kurczaka, mezczyzni organicznego steka i bron boze wode Fiji.

Przyszla zona ma byc pielegniarka a przyszlu maz lekarzem!
            Dla niewtajemniczonych: Ostatni numer Grazia
            Tylko, ze to nie byl artykul oludizach pieknyh, atrakcyjnych, a o materiale na
            zone, meza.
            A wiadomo, ze burak do buraka ciagnie, ziemniak do ziemniaka...
    • Gość: YOGI Oj brzydkie sa Anglielki, brzydkie IP: 89.241.189.* 07.12.06, 00:03
      Byl dzis taki program "wybory miss nastolatek w Manchester" (czego nie wymyślą
      by ogladalnosc byla) i takie przecietniary braly udzial, ze w Polsce nie
      mialyby czego w takim konkursie szukac. Nie wygladalo to na jakas pierwsza
      eliminacje, tylko scisly final. A mieszkancow Man. ma zapewne sporo wiecej niz
      powiedzmy Katowice. Tylko poczatek obejrzalem, bo pozniej wlaczylem
      ciekawsze "odmlodz mnie o 10lat" z przelaczaniem na program o policjantach na
      jedynce.
      • aniaheasley Re: Oj brzydkie sa Anglielki, brzydkie 07.12.06, 10:13
        Chyba tytul programu powinien mowic sam za siebie: ASBO teen to beauty
        queen.....
        Podziwiam te dziewczyny ze zgodzily sie wziac udzial, niezaleznie od tego ile
        maja placone.
        • Gość: magda Re: Oj brzydkie sa Anglielki, brzydkie IP: *.proxy.aol.com 07.12.06, 12:19
          ten program byl o tzw asbo girls going beauty queen, nie jak ktos napisal wybor
          miss...
          • Gość: Calka Re: Oj brzydkie sa Anglielki, brzydkie IP: *.emea.verizonbusiness.com 07.12.06, 13:32
            He, he, tez u mnie w pracy jest taka ladna Angielka - od razu zwrocilam na nia
            uwage i po kilku zdaniach zamienionych z nia okazalo sie, ze ma ojca Polaka:-)
            Ot i piekne Angielki!
            • Gość: Mwaruwari Uwaga, uwaga, wielki konkurs IP: *.autocom.pl 07.12.06, 15:55
              Czekam na posty dotyczące krajów, w których nie ma pieknych kobiet, albo tez nie
              ma kobiet brzydkich.

Pierwsza i jedyna nagroda: własna satysfakcja zwycięzcy.

PS to w końcu gdzie jest więcej pieknych kobiet, w Polsce czy w UK?
              • korkix78 Re: Uwaga, uwaga, wielki konkurs 07.12.06, 16:19
                No, w UK chyba, tu sa i Polski i Brytyjki :)
              • Gość: gostek Re: Uwaga, uwaga, wielki konkurs IP: 81.171.159.* 07.12.06, 18:21
                Czekam na posty dotyczące krajów, w których nie ma pieknych kobiet, albo tez ni
                > e
                > ma kobiet brzydkich.

to zalezy kto co uwaza za piekne.

dla mnie angielki sa super, sexy, prowokujace i perwersyjne, takie bossy
                bitches:)

a Polki- roznie.
                >
                PS to w końcu gdzie jest więcej pieknych kobiet, w Polsce czy w UK?
    • Gość: MI5 Re: niby brzydkie Angielki IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 07.12.06, 20:12
      A wiecie kto w Europie jest brzydszy od Niemcow???

Niemki.

To tak sobie, gdzies to czytalem, dobre :)
      • magda2219 Niby ladne polki .....hm 08.12.06, 16:06
        www.gumtree.com/london/94/6757894.html
        hihi
        • jaleo Re: Niby ladne polki .....hm 08.12.06, 23:08
          Dziewczyna moze i nie brzydka, tylko nie wiedziec czemu tapete nalozyla
          warstwowo szpachla do tynkowania ;-)
          • gato.domestico Re: Niby ladne polki .....hm 09.12.06, 00:29
            sorry ale takiego zdjecia nie wyslalabym pracodawcy....moze na stanowisko
            jakiejs hostessy lub kelnerki tak ale nie na stanowisko tzw officowe |:-))
            • Gość: MI5 Re: Niby ladne polki .....hm IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 09.12.06, 00:35
              moze na stanowisko
              > jakiejs hostessy lub kelnerki tak ale nie na stanowisko tzw officowe |:-))

Daj spokoj. Na stanowisko pani do towarzystwa co najwyzej, dyploamtycznie
              mowiac. Pierwsze spojrzenie na to zdjecie i pierwsze co przychodzi do glowy to....
              No, ale to by bylo stanowisko jak najbardziej offisowe, tyle ze office po
              godzinach hehe.
        • Gość: Pracujaccymezczyzn Re: Niby ladne polki .....hm IP: 81.171.159.* 09.12.06, 16:11
          magda2219 napisała:

> www.gumtree.com/london/94/6757894.html
          > hihi

Ta dziewczyna jest bardzo ladna, czego?

A z talibanstwem wsrod wielu Polakow jest faktycznie niewesolo- od Talibow
          rozni ich to, ze ich Talibstwo jest kamuflowane za parawanem "europejczyka" a
          po paru glebszych wychodzi- baba do gaorw, chlop moze zdradzac baba nie, chlop
          lubi sex baba musi, wymalowana kobieta to qrwa, a juz nie daj Boze pewna siebie-
          to juz w ogole.
          • Gość: pracujacymezczyzna Re: Niby ladne polki .....hm IP: 81.171.159.* 09.12.06, 16:15
            To ten qrevski syndrom bulbonski: a to dziewczyny najladniejsze, a to wodka
            najlepsza, a to jedzenie, bez ktorego zyc nie mozna, etc. Kazdy daje sie na to
            nabierac, mniej czy bardziej dopoki nie opusci Wielkiej Bulby

dokladnie, nie wiadomo po co takie samochwalki,
            nasze jedzenie, wodka, kobiety- wszystko jest i ladne i brzydkie i dobre i zle.

ja np. nie lubie bigosu, nie przepadam za flakami, nie cierpie kopytek, nie
            lubie wodki- za to uwielbiam przasne kebaby i pizze
            i co- jestem mniejszym patriota???
      • Gość: ; Niemki brzydkie???????? IP: *.ksw.edu.pl 08.12.06, 17:27
        Tylko ze w 20 najlepiej zarabiajacych top -modelek jest 6 Niemek,a w pierwszej
        100 nie ma zadnej Polki:-)))))))

I kto tu jest brzydki????
        • Gość: profes79 Re: Niemki brzydkie???????? IP: *.cable.ubr01.perr.blueyonder.co.uk 09.12.06, 03:53
          Sorry, ale o wiekszosci top-modelek mozna powiedziec wszystko tylko nie to ze
          sa okazami urody. A jesli juz sa to moze jedna na 100 naturalna...

POlecam: www.youtube.com/watch?v=fz5IRdFIpvA

I wszystko jasne :)
    • Gość: ! Polki sa do bani !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ksw.edu.pl 08.12.06, 17:25
      Taka prawda!!!!!!!!!
    • soup.nazi Z gorzala tez tak jest 09.12.06, 05:13
      To ten qrevski syndrom bulbonski: a to dziewczyny najladniejsze, a to wodka
      najlepsza, a to jedzenie, bez ktorego zyc nie mozna, etc. Kazdy daje sie na to
      nabierac, mniej czy bardziej dopoki nie opusci Wielkiej Bulby. Jesli ma choc
      odrobine zdrowego rozsadku i obiektywizmu, dostrzega natychmiast, ze z kobietami
      jest tak jak napisales - sa ladne i brzydkie, jak wszedzie, ale za to wiele
      polskich pachnie starym kozuchem, zascianek ma wymalowany makijazem na obliczu;
      wodka, owszem, zla nie jest, ale nie ma co za nia umierac, bo jest duzo lepszego
      alkoholu (gorszego tez), jedzenie zle nie jest, ale za to cholernie ubogie
      repertuarowo, do tego ciezkie i niezdrowe, ale i po wielu artykulach mozna
      puszczac wiatry mogace obalic sciane (drywall!). Problem polega na tym, ze typow
      z mentalnoscia talibow jest od zayebania. To ta wschodnia mentalnosc, o ktorej
      juz pisalem u 75% populacji.
      • Gość: Mwaruwari Re: Z gorzala tez tak jest IP: *.autocom.pl 09.12.06, 10:29
        > To ten qrevski syndrom bulbonski: a to dziewczyny najladniejsze, a to wodka
        > najlepsza, a to jedzenie, bez ktorego zyc nie mozna, etc. Kazdy daje sie na to
        > nabierac, mniej czy bardziej dopoki nie opusci Wielkiej Bulby.

Podpisuje się wszystkimi czterema kończynami Panie Zupa.
      • Gość: magda syndrom bulbonski IP: *.proxy.aol.com 09.12.06, 13:40
        Trafione w dziesiatke soup.nazi.

A im dalej od lojczyzny, czy to jukej czy hameryka, tym sydrom B rosnie i
        rosnie.

Kompleksy i zascianek ....?
      • hodtog1 Re: Z gorzala tez tak jest 10.03.07, 15:20
        soup.nazi napisał:

> To ten qrevski syndrom bulbonski: a to dziewczyny najladniejsze, a to wodka
        > najlepsza, a to jedzenie, bez ktorego zyc nie mozna, etc. Kazdy daje sie na to
        > nabierac, mniej czy bardziej dopoki nie opusci Wielkiej Bulby. Jesli ma choc
        > odrobine zdrowego rozsadku i obiektywizmu, dostrzega natychmiast, ze z
        kobietam
        > i
        > jest tak jak napisales - sa ladne i brzydkie, jak wszedzie, ale za to wiele
        > polskich pachnie starym kozuchem, zascianek ma wymalowany makijazem na
        obliczu;
        > wodka, owszem, zla nie jest, ale nie ma co za nia umierac, bo jest duzo
        lepszeg
        > o
        > alkoholu (gorszego tez), jedzenie zle nie jest, ale za to cholernie ubogie
        > repertuarowo, do tego ciezkie i niezdrowe, ale i po wielu artykulach mozna
        > puszczac wiatry mogace obalic sciane (drywall!). Problem polega na tym, ze
        typo
        > w
        > z mentalnoscia talibow jest od zayebania. To ta wschodnia mentalnosc, o ktorej
        > juz pisalem u 75% populacji.
        >
        >
    • elajna7 Re: niby brzydkie Angielki 09.12.06, 13:41
      Gość portalu: pracujacymezczyzna napisał(a):

> patrze i nie widze.
      > takie jak i Polki- sa ladne i sa brzydkie a w ogole to kwesta gustu.
      >
      > faktem jest, ze wiele z nich ma dosyc ostry image, co panom z prowincji o
      > mentalnosci taliba nie musi sie podobac, bo baba musi byc przeciez cnotliwa.
      >

Jasne, ze niektore Angielki sa bardzo ladne. Zdarzaja sie nawet klasycznie
      piekne, bez "ostrego image".
    • spragnienie Re: niby brzydkie Angielki 10.12.06, 14:27
      Watek malo lotny, tym tropem poszly tez osoby wypowiadajace sie na temat
      piekna Angielek;-). Po coz dyskutowac o gustach????

Polki maja urode slowianska, klasyczna. Wedlug mnie sa sliczne. Oczywiscie idac
      polska ulica widze malo interesujace kobiety, jednak wiekszosc rodaczek jest po
      prostu urocza!!!!!!
      Polki mieszkaajce w Anglii???? Jest ich znacznie mniej niz w kraju;-). To po
      pierwsze. Po drugie - to czesto kobiety zmeczone, sprzataczki, kelnerki,
      sprzedawczynie w malo ciekawych sklepach. Mysle, ze o takich rodaczkach
      wypowiadaly sie osoby krytykujace owe Polki. Buraczane twarze dostrzega swego
      ;-). Jak wyglada sprawa w biurach, bankach, dobrze prosperujacych
      firmach!?!?!?!? Taka opinia rowniez by sie przydala. Moi poprzednicy mogliby
      zajrzec do o wiele ciekawszych miejsc;-). jakos jednak nie po drodze....

osoby malo majetne wygladaja wszedzie rownie szaro, rownie kiczowato. Zreszta,
      Polki gust maja, choc portfel czesto pusty;-). Nie wypowiadam sie o paniach w
      cekinach, futerkach, wlascicielkach blekitnych powiek latajacych tanimi liniami
      Ryanair;-).

Zadbana kobieta cudnie byc. Na to trzeba miec pieniazki. Angielki maja kaske,
      szczesciary. Brak im jednak gustu. stac tutajsze kobiety na dobre gatunkowo
      ubrania, podekreslaja jednak czesto swe mankamenty wbrew wszelkim regulom - ich
      sprawa. Wygaldaja schludnie. To fakt. Czasem smiesznie, z racji braku smaku.

Jakie sa Angielki wedlug mnie? Kanciaste, otyle, pospolite. spotkalam kilka
      pieknych kobiet, owszem. Jednak angieslkie ulice maja sie nijak do polskich.
      Wysokie kobiety, zgrabne, klasyczne pieknosci spotkamy czesciej w naszym kraju.
      Tutjesza figura to duza pupa, biodra, uda, sredni lub niski wzrost oraz
      pospolita twarz - umalowana mocno.
    • Gość: Rotamistrz Moze wpierw warto zastanowic sie... IP: *.osprey.ie 11.03.07, 01:33
      nad wytycznymi kanonow kobiecego piekna, czyli tym, co powoduje, ze dana
      kobiete przecietny facet uzna za nieziemska laske, a inna znow za potwornego
      paszteta, zamiast bezmyslnie wyjezdzac z konstatacjami "Angielki sa ble, a
      najwiecej witaminy maja polskie dziewczyny, czy na odwrot". Bowiem gdy sie
      blizej przyjrzec okazuje sie, ze etniczne pochodzenie niewiele tak naprawde ma
      wspolnego z ocena czyjejs atrakcyjnosci.

Wystarczy przyjrzec sie negatynym opiniom przytaczanym tutaj nt. czy Angielek
      czy Polek. Malo kto komentuje odcien skory, czy kolor oczu charakterystyczny
      dla danej nacji, za to przyczepia sie co drugi do tak podstawowych oznak
      zdrowia, zadbania, zamoznosci czy ogolnego dobrostanu, jak odrosty na glowie,
      nadwaga, styl ubierania, itp., ktore to nie sa cechami w jakikolwiek sposob
      dziedzicznymi, a nabytymi wlasnie w drodze odpowiedniego/nieodpowiedniego trybu
      zycia i spolecznego statusu.

Koniec koncow kazda kobiete uzna sie za piekna, jesli wizualnie odpowiadac
      bedzie "globalnemu" archetypowi zdrowia i mlodosci: regularne, nieprzesadzone
      rysy, proporcjonalna budowa ciala, sprezystosc ruchow, lsniace wlosy, blysk w
      oku, otwarte usposobienie, inteligentny wyraz twarzy i sposob ubierania sie
      oraz zdobienia ciala swiadczacy nie tyle o zamoznosci, co o swiadomosci swoich
      prezencyjnych atutow i maksymalnym ich wykorzystaniu przy dostepnych srodkach.
      Niezaleznie od tego, czy jest blondynka, brunetka, ruda i piegowata,
      niebieskooka, czy czarnobrewka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka