Dodaj do ulubionych

Tesco potrzebuje 120 kierowców

IP: *.elpos.net 11.12.06, 12:25
jak ktoś chętny ,to smiało jechac na Wadowicką
Obserwuj wątek
    • Gość: pikpok Re: Tesco potrzebuje 120 kierowców IP: *.lodz.dialog.net.pl 12.12.06, 09:39
      Wiem, że pytają sie o punkty karne - czy ma to jakiś wpływ na podjecie pracy,
      tzn czy np: 2 punkty karne na koncie stanowi jakis problem? Czy przyszły
      kierowca musi miec czyste konto?
    • mistrz781 Re: Tesco potrzebuje 120 kierowców 12.12.06, 16:18
      a latwo jest zmienic pozniej juz na miejscu prace ze sprzedawcy na kierowce
      • Gość: Hmmmm Re: Tesco potrzebuje 120 kierowców IP: *.cable.ubr03.croy.blueyonder.co.uk 26.12.06, 00:33
        Jeśli będziesz chciał zmienic prace ze sprzedawcy na kierowce tesco to raczej
        nie robią problemów tylko zależy czy będziesz w jakimś centrum dystrybucyjnym
        jeśli nie to będiesz muisał zmienić miejsce zamieszkania, a i jeśli bedziesz
        starał się o prace jako kierowca to musisz wymienić prawko na brytyjsie,
        zwolnieni są z tego kierowcy rekrutowani w PL.
        • e-vil Re: Tesco potrzebuje 120 kierowców 26.12.06, 06:11
          Gość portalu: Hmmmm napisał(a):

> jeśli bedziesz
          > starał się o prace jako kierowca to musisz wymienić prawko na brytyjsie,
          > zwolnieni są z tego kierowcy rekrutowani w PL.

no właśnie tego nie rozumiem. Dlaczego będąc w UK aplikując na stanowisko
          kierowcy trzeba zmienić prawko na brytyjskie. Podobno związane jest to z
          warunkami ubezpieczenia.. więc dlaczego aplikujący w Polsce są zwolnieni z tego
          obowiązku?
          • mareczekxx Re: Tesco potrzebuje 120 kierowców 26.12.06, 20:44
            Witam
            Powiem szczerze ze wypisujecie koledzy jakies kompletne bzdury dotyczace prawa
            jazdy.tak sie akurat sklada iz jestem osoba z tzw.zaciagu krakowskiego i pracuje
            w centrum dystrybucyjnym Hammersmith jako kierowca.Nikt nigdy mnie n ie pytal w
            Angli jakim prawem jazdy dysponuje i czy w ogole je posiadam,nie klamie to mozna
            sprawdzic.Poza tym pracuja ze mna kierowcy polacy ktorzy do pracy w tesco
            przymowali sie rok dwa lub trzy lata temu nie w Krakowie a bezposrednio w UK i
            im rowniez nikt nie stawial wymogu posiadania brytyjskiego prawa jazdy.W dalszym
            ciagu jezdza na polskim.
            Jezeli macie koledzy jakies inne pytania chetnie odpowiem.
            Pozdrawiam i zycze szczescia.
            • Gość: Bastha Pytanie IP: *.bulldogdsl.com 27.12.06, 13:31
              Witam.
              Mam pytanie a jakie wymogi trzeba spełniac zeby podjac prace jako kierowca, w
              sumie mi chodzi jak to wyglada ze znajomoscia jezyka i ze znajomoscia topografi
              poszczegolnych miast.A i mam pytanie ile zarabia kierowca i kierowcow jakiej
              kategori potrzebuja.I jeszcze jedno z kim sie trzeba kontaktowac w Anglii w
              sprawie tej pracy
            • e-vil Re: Tesco potrzebuje 120 kierowców 27.12.06, 16:11
              Wybacz, ale nie wypisuję bzdur, tylko to co mi zostało przekazane przez panią
              manager dot.comu. Jako wymóg zmiany stanowiska (z GA na kierowcę) przedstawiła
              warunek: zmianę prawa jazdy na brytyjskie. Polskie prawo jazdy jest jak
              najbardziej akceptowane w Wielkiej Brytanii, ale cena ubezpieczenia może być
              wyższa, jeśli prawo jazdy zostało wydane w innym kraju członkowskim. Taki sam
              wymóg postawiono aplikującemu Anglikowi z niemieckim prawkiem (!).
              Jak pisałam wcześniej - nie wiem czy jest to jedynie wewnętrzny warunek mojego
              Tesco, nie wiem jakimi prawami rządzą się pozostałe sklepy. Nie wiem nawet czy
              poszczególne sklepy mają tego samego ubezpieczyciela.
              • mareczekxx Re: Tesco potrzebuje 120 kierowców 28.12.06, 12:24
                To tesco jest ubezpieczycielem bo jak ci chyba wiadomu sprzedaje ono cala game
                ubezpieczen komunikacyjnych,majatkowych i jeszcze innych jakie sobie zazyczysz.
                Ubezpieczenie pojazdu firmowego w tesco nie jest zalezne od prawa jazdy kierowcy
                ktyry przedmiotowy samochod prowadzi.Ja prowadze codziennie inny samochod.Jest
                to zalezne od rozpiski w danym dniu.Jezdzi u nas francuz na francuskim prowie
                jazdy,polacy na polskich slowak na slowackim oraz angole na swoich prawkach.
                Ta madra menago z twojego dotcomu po prostu sciemnia aby pozbyc sie poki co
                problemu i tyle.Jakze typowe zachowanie ktore znam z autopsji.Prowadzi cie w
                slepa uliczke.Powiem ci wiecej,na npolskim prawiew jazdy mozesz jezdzic do 12
                miesiecy od momentu podjecia pracy jako kierowca.Taki jest naprawde oblig
                prawny.Jezeli nie wiezysz mozesz to sprawdzic na policji.Tam na pewno ci to
                potwierdza.Jazda na polskim prawku ma jeszcze jeden bardzo wazny,kozystny
                aspekt,polski dokument po dokonaniu wykroczenia drogowego nie jest obciazany
                tzw.punktami karnymi,ktorych jest max.11 i potem"dupa zimna"
                No mysle ze to na razie na tyle.Pytanka? prosze bardzo,odpowiem
                • Gość: Bastha Re: Tesco potrzebuje 120 kierowców IP: *.bulldogdsl.com 28.12.06, 12:44
                  Witam.
                  Mam pytanie a jakie wymogi trzeba spełniac zeby podjac prace jako kierowca, w
                  sumie mi chodzi jak to wyglada ze znajomoscia jezyka i ze znajomoscia topografi
                  poszczegolnych miast.A i mam pytanie ile zarabia kierowca i kierowcow jakiej
                  kategori potrzebuja.I jeszcze jedno z kim sie trzeba kontaktowac w Anglii w
                  sprawie tej pracy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka