Dodaj do ulubionych

Jak to będzie

08.01.07, 17:00
No wlasnie zastanawiam sie jak to będzie wyjezdżam do Birmingen uk 21
stycznia potem zabiora mnie znajomi do walsall ciekawe czy mi sie uda ??jak
będzie ??jak tam jest?/czy z praca wypali ??a może jest ktoś z tamtych okolic
i coś mi powie na poczatek jak myślicie ile kasy potrzebuje
Obserwuj wątek
    • Gość: MI5 Re: Jak to będzie IP: *.claimtracker.com 08.01.07, 17:06
      Ja nie jestem z tamtych okolic, ale mysle, ze mozesz mowic o wielkim szczesciu,
      jezeli to wypali.
      • kasia361 Re: Jak to będzie 08.01.07, 17:14
        czemu tak myślisz????
        • Gość: pogmahon_ Re: Jak to będzie IP: 85.134.185.* 08.01.07, 17:17
          Nie sluchaj pajaca. Kolejna osoba ktora powie ci ze w UK jest lipa tylko ze jak
          sie okazuje sam tam siedzi - pewnie jakis masochista skoro tu tak zle co nie? O
          ile znasz angielski na przyzwoitym poziomie to nie powinnas sie martwic o prace.
          • Gość: MI5 Re: Jak to będzie IP: *.claimtracker.com 08.01.07, 17:34
            A czy ja mowie gdzies, ze jest zle w UK. Jest bardzo dobrze - co chcesz to
            osiagniesz.
        • Gość: locust Re: Jak to będzie IP: 194.72.105.* 08.01.07, 17:21
          Moze dlatego, ze nie potrafisz nawet poprawnie napisac nazwy miejsca do ktorego
          jedziesz. Swiadczy to o tym, ze jestes slabo przygotowana do wyjazdu, nie znasz
          jezyka i w dodatku jestes slabo rozgarnieta osoba. Poza tym zalozenie takiego
          tematu i pytanie ludzi na forum czy sie uda tez niezbyt dobrze swiadczy o
          twojej inteligencji. Mimo wszystko zycze Ci szczescia. Bedzie bardzo potrzebne.
          • Gość: MI5 Re: Jak to będzie IP: *.claimtracker.com 08.01.07, 17:32
            O to wlasnie mi chodzilo.

Zero przygotowania i pojecia. I pytanie czy wypali. Czy wypali to zalezy wylacznie
            od niej, a nie od odpowiedzi forumowiczow.

Dlatego mowi, ze jezeli jej sie uda z takim podejsciem, to bedzie sie mogla
            uwazac za niebywala szczesciare. Moze nia jest, niewiadomo.
            • Gość: locust Re: Jak to będzie IP: 194.72.105.* 08.01.07, 17:42
              Takich tematow, jak ten zalozono juz mnostwo. One sie beda pojawiac dopoki
              glupole beda wyjezdzac na wyspy. Ciekawe czy autorka skonczyla gimnazjum. Kasia
              odezwij sie z Broningen jak juz dotrzesz do tej Szwecji haha.
              • Gość: MI5 Re: Jak to będzie IP: *.claimtracker.com 08.01.07, 17:55
                No wiesz, nie ma sie co smiac, bo pewnie dosc mozno przezywa ten wyjazd i zalezy
                jej zeby to wyszlo. Tak wiec smichy chichy to niestosowne troche.
                Szkoda tylko, ze jest nieprzygotowana i za bardzo liczy na znajomych.

Jam jej nie wrog i dobrze jej zycze. Ale metnie to widze.
                • Gość: locust Re: Jak to będzie IP: 194.72.105.* 08.01.07, 18:05
                  Ludzie sie smieja z gorszych rzeczy, np z holocaustu. Moim zdaniem glupota
                  powinna byc przedmiotem drwiny. Zycie jest ciezkie a potem sie umiera. Kazdy
                  przezywa swoj wyjazd. Ja tez sie przejmowalem przed wyjazdem. Fakt, ze krotko
                  (1 dzien), ale nie wpadlem na to zeby pytac ludzi czy mi sie uda. Moze jak ktos
                  te Kasie porzadnie wykpi i wysmieje to zacznie ruszac czaszeczka i zapobiegnie
                  to jakiejs tragedii typu jasyr w burdelu u Turasa, fuszka na niewolniczej
                  farmie albo wspolpraca z dyrektorem Binertem czy Cezarym Bedka. Ogolnie ludzie
                  nie sluchaja zbyt uwaznie wiec trzeba czasem walnac mlotkiem zeby sie obudzili.
                  Kasia - do roboty. Masz jeszcze prawie dwa tygodnie do wyjazdu sierotko.
                  • kasia361 Re: Jak to będzie 08.01.07, 19:12
                    umie pisac Birminham i Walsall ale dzieki mozna liczyć na rodakow
                    • Gość: locust Re: Jak to będzie IP: 194.72.105.* 08.01.07, 19:36
                      "umieM" , "BirminGham" gwoli scislosci. Robisz postepy bo za pierwszym razem
                      to, co napisalas do niczego nie bylo podobne. Keep up the good work babe :o)
                      Zwracajac Ci uwage na takie rzeczy bardziej Ci pomagam niz inni glaskajac Cie
                      po glowce ale nie oczekuje wdziecznosci bo wiem ze tego nie dostrzegasz.
      • anna-dark It will be great ! Do your best ! 08.01.07, 19:14
        It will be great ! Do your best !
    • kasia361 Re: Jak to będzie 09.01.07, 05:15
      nie dam sie napewno bede

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka