Gość: rob IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.07, 11:15 jedziemy do blackpool jeśli jest tam ktoś z POLSKI dajcie znać jak tam jest Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: arek Re: blackpool IP: *.cable.ubr02.blac.blueyonder.co.uk 30.04.07, 19:42 witam ja pracuje w tesco blackpool moj nick w skypie aleszcz51 pozdro zapraszam tez inne osoby jesli macie jakies pytania to sluze pomoca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rob Re: blackpool IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.07, 14:11 trafiliśmy do tesco na clifton road nie wiem jakie są ceny mieszkań bo z tego co widzę to są dosyć drogie dzięki za odpowiedż arek może się spotkamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: blackpool IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.08, 00:08 hej jestes nadal w b-pool?ja sie wlasnie wybieram do pracy w tesco mozesz napisac jak to tam wyglada,czy jest ciezko,jaka atmosfera,zarobki itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek do marzeny IP: *.cable.ubr02.blac.blueyonder.co.uk 06.01.08, 18:52 czesc jakbys chciala ze mna porozmawiac to odezwij sie do mnie na skypa aleszcz51 to moj nick jestem dostepny mniej wiecej do 2200 to do uslyszenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: do Arka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.08, 22:12 Czesc dzieki za odp.ale mam prosbe-czy moglbys podac do siebie gg lub e-mail? Bylabym bardzo wdzieczna,mam kilka pytan a nie posiadam skypa. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek do marzeny IP: *.cable.ubr02.blac.blueyonder.co.uk 10.01.08, 11:55 witam moj numer na gg to 10804914. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PSYCHOLOSHKA Re: blackpool IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.07, 03:41 Chcialam Ci powiedziec ze jak juz bedziesz tam na miejscu to naprawde nie mow anglikom ze jestes polakiem...powaznie. Bylam tam w zeslzym roku i robie wszystko by zas tam nie trafic. Jest tak OGROM polakow no jestesmy wszedzie i anglicy ( oczywiscie nie wszyscy) glownie w wieku 14-18 lat sa strasznie nieprzyjemni cwaniakuja za duzo. juz teraz znajomi mieszkajacy na stale mowia ze ciagle ktos przyjezdza. z drugiej strony sa tam rozywki typy wesole miasteczko na Central Pier i South Pier no i Pleasure Beach i Big One...jak bedziesz musisz tam sie przejsc... :P Nie chce Cie straszyc po prostu badz czujny :) Odpowiedz Link Zgłoś