starywiarus 24.06.07, 08:34 No, góra 2017. Potem różnie może być. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marta Re: Macie czas do 2014 na naturalizację w UK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.07, 08:58 "Potem różnie może być." Dlaczego? (zniosa dla nas te prawa?) I dlaczego ktos chcialby sie naturalizowac w UK wlasnie? pyt.nr 2. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
peerelski Re: Macie czas do 2014 na naturalizację w UK 24.06.07, 10:02 nie przejmuj sie, marta, starywiarus jest troche zgorzknialym czlowiekiem, bo nie ma dokad wracac, a za swoj najwiekszy zyciowy sukces uwaza australijski paszport, o ktory przeciez wcale nie jest trudno Odpowiedz Link Zgłoś
starywiarus Re: Macie czas do 2014 na naturalizację w UK 24.06.07, 12:51 peerelski napisała: > nie przejmuj sie, marta, starywiarus jest troche zgorzknialym czlowiekiem, bo > nie ma dokad wracac, Wracać? A po co? Póki co, spędziłem w AU pół życia, z wynikiem pozytywnym. Mam też zamiar spędzić tu jego resztę. Jakby mi się tu nie podobało, to bym się nie katował... a za swoj najwiekszy zyciowy sukces uwaza australijski > paszport, o ktory przeciez wcale nie jest trudno To sobie załatw, skoro nietrudno.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dis_and_dat_kid Re: Macie czas do 2014 na naturalizację w UK IP: *.cable.ubr07.azte.blueyonder.co.uk 24.06.07, 12:09 zakladajac ze predzej czy pozniej Pl albo UK wychrzania z UE naturalizacja bedzie jedynym sposobem na pozostanie na wyspach brytyjskich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maecki Re: Macie czas do 2014 na naturalizację w UK IP: 89.242.145.* 24.06.07, 12:44 A kto by tu chcial zostac? Ja na pewno nie, powietrze mi nie sluzy :))) Naturalizacja? Brzmi jak "Seksmisja" - niedorzecznie, groznie i...smiesznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Soup Nazi Re: Macie czas do 2014 na naturalizację w UK IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 26.06.07, 06:18 Gość portalu: maecki napisał(a): > A kto by tu chcial zostac? Ja na pewno nie, powietrze mi nie sluzy :))) Hehe, zarobas, bo tobie sluzy tylko powietrze w rodzinnym siole jak chlopi okna pootwieraja. > Naturalizacja? Brzmi jak "Seksmisja" - niedorzecznie, groznie i...smiesznie. Nie boj nic, bulbiak. Cieciom z morda jak dumpster nic nie grozi, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
cumentator Wiarus.... 24.06.07, 17:46 starywiarus napisała: > No, góra 2017. Potem różnie może być. ...paszol won. Mendziles latami o paszportach a my juz paszportow nie potrzebujemy bo jestesmy obywatelami Unii Europejskiej. Na naszym kontynencie jestes osobnikiem niepozadanym a nad bezpieczenstwem strefy szengenskiej do ktorej wkrotce wstapimy czuwa agencja Frontex z siedziba w Warszawie wiec nie masz co tu szukac. Qmaj sie z aborygenami w oz a nie mendz teraz o 2017. Odpowiedz Link Zgłoś
starywiarus Re: Wiarus.... 25.06.07, 16:34 cumentator napisał: > starywiarus napisała: > > > No, góra 2017. Potem różnie może być. > > ...paszol won. Mendziles latami o paszportach a my juz paszportow nie > potrzebujemy bo jestesmy obywatelami Unii Europejskiej. Na naszym kontynencie > jestes osobnikiem niepozadanym a nad bezpieczenstwem strefy szengenskiej do > ktorej wkrotce wstapimy czuwa agencja Frontex z siedziba w Warszawie wiec nie > masz co tu szukac. Qmaj sie z aborygenami w oz a nie mendz teraz o 2017. Wyraźnie coś dobrze robię, skoro mi przydzielają oddzielny personel zagłuszający, hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
maecki Re: Wiarus.... 25.06.07, 18:00 > Wyraźnie coś dobrze robię, skoro mi przydzielają oddzielny personel zagłuszając > y, hehehe. "Piekny umysl" (ang. "A beautiful mind"). Odpowiedz Link Zgłoś
carnivore69 Re: Wiarus.... 25.06.07, 18:48 Hehe... Z pozdrowieniami dla obu dyskutantow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przesmieszne Re: Macie czas do 2014 na naturalizację w UK IP: 89.243.75.* 24.06.07, 17:52 czy kolega starywiarus jest jasnowidzem i wie ze w 2017 bedzie rozpad Unii Europejskiej czy cos takiego? ha ha bo inaczej nie widze powodu dlaczego to problem Odpowiedz Link Zgłoś
bonzee32 Re: Macie czas do 2014 na naturalizację w UK 24.06.07, 18:36 ja tam sie specjalnie nie zdziwie, jak kiedys Polske na taczkach z Unii wywioza ... A starywiarus to madry facet... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palejo Re: Macie czas do 2014 na naturalizację w UK IP: *.sotn.cable.ntl.com 24.06.07, 19:32 Bonzee, masz calkowita racje. Starywiarus to wybitnie madry facet, dlatego z niecierpliwoscia czekam na jakies sensowne wyjasnienie z jego storny o co chodzie z tym postem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadzia Re: Macie czas do 2014 na naturalizację w UK IP: *.range86-148.btcentralplus.com 25.06.07, 20:22 Wiarus trzepie walka od wielu lat i w momencie stresu idzie na forum i polewa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Soup Nazi Re: Macie czas do 2014 na naturalizację w UK IP: *.sdsl.bell.ca 25.06.07, 22:26 Gość portalu: jadzia napisał(a): > Wiarus trzepie walka od wielu lat i w momencie stresu idzie na forum i polewa. Gliniak, jak maja sie ludzie z was nie smiac, skoro najprostsze sprawy potrafici poyebac? To tak idzie: Wiarus trzepie was od wielu lat robiac z was wala na forum i dlatego nie udaje sie wam polewac swoich dretwych kawalkow. Odpowiedz Link Zgłoś
cumentator To problem z czasow prehistorycznych 26.06.07, 07:51 Gość portalu: Przesmieszne napisał(a): > czy kolega starywiarus jest jasnowidzem i wie ze w 2017 bedzie rozpad Unii > Europejskiej czy cos takiego? > ha ha bo inaczej nie widze powodu dlaczego to problem Wiarus, nazi itp. swolocz to azylanci z czasow komuny ciezko poharatani na umysle. Pomieszalo sie biedakom w lepetynach gdy siedzieli w obozach i musieli wymyslac legendy zeby dostac azyl. A przedtem, zeby dostac paszport i wyjechac do obozu musieli kablowac bezpiece. Te ciezkie kombinacje spowodowaly ze nie moga zrozumiec ze to juz prehistoria. I reaguja paranoicznie na to ze teraz jestesmy obywatelami Unii Europejskiej i mamy pelne prawa z tego wynikajace. Jak im powiesz ze nawet paszportu nie potrzebujemy do hasania po unijce to dostaja szalu. A ze juz niedlugo bedziemy w strefie szengenskiej i zadnych granic na calym kontynencie nie bedzie to powoduje u nich drgawki. Najbardziej zas ich wscieka ze ochrona granic unijnych zajmuje sie agencja Frontex z siedziba w Warszawie wiec beda osobnikami niepozadanymi na nszym kontynencie. No i jak tam gdzies na zadupiach swiata musza kiblowac to frustracje rozladowuja poszczekiwaniem ktore dla tych co nie znaja historii jest haha ale naprawde to jest smutek z powodu chorych umyslow. Odpowiedz Link Zgłoś
debunker Czy mógłbyś przetłumaczyć "swołocz", gliniak? 04.07.07, 03:40 Bo jakoś nie mogę znależć w słownikach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hombre ... dobry chlopak byl i malo pil ... IP: 212.183.134.* 04.07.07, 05:01 gliniak to naczynie z dawnych dobrych czasow ... kiedy to sie pilo i jadlo ... a swolocz to wiadomo ... kazde dziecko w przedszkolu wie ze to pan R. G. kiedy przyjda podpalic dom ... ten w ktorym mieszkasz Polske ... kiedy kolbami w drzwi zalomoca ... ty ze snu podnoszac skron ... stan u drzwi ... bagnet na bron ... trzeba krwi ... cya liter ... yo bronkwy ... Odpowiedz Link Zgłoś