Dodaj do ulubionych

Macie czas do 2014 na naturalizację w UK

24.06.07, 08:34
No, góra 2017. Potem różnie może być.
Obserwuj wątek
    • Gość: marta Re: Macie czas do 2014 na naturalizację w UK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.07, 08:58
      "Potem różnie może być."

Dlaczego? (zniosa dla nas te prawa?)

I dlaczego ktos chcialby sie naturalizowac w UK wlasnie? pyt.nr 2.

pozdrawiam
      • peerelski Re: Macie czas do 2014 na naturalizację w UK 24.06.07, 10:02
        nie przejmuj sie, marta, starywiarus jest troche zgorzknialym czlowiekiem, bo
        nie ma dokad wracac, a za swoj najwiekszy zyciowy sukces uwaza australijski
        paszport, o ktory przeciez wcale nie jest trudno
        • starywiarus Re: Macie czas do 2014 na naturalizację w UK 24.06.07, 12:51
          peerelski napisała:

> nie przejmuj sie, marta, starywiarus jest troche zgorzknialym czlowiekiem, bo
          > nie ma dokad wracac,

Wracać? A po co? Póki co, spędziłem w AU pół życia, z wynikiem pozytywnym.
          Mam też zamiar spędzić tu jego resztę. Jakby mi się tu nie podobało, to bym się nie katował...

a za swoj najwiekszy zyciowy sukces uwaza australijski
          > paszport, o ktory przeciez wcale nie jest trudno

To sobie załatw, skoro nietrudno..

• Gość: dis_and_dat_kid Re: Macie czas do 2014 na naturalizację w UK IP: *.cable.ubr07.azte.blueyonder.co.uk 24.06.07, 12:09
        zakladajac ze predzej czy pozniej Pl albo UK wychrzania z UE naturalizacja
        bedzie jedynym sposobem na pozostanie na wyspach brytyjskich
        • Gość: maecki Re: Macie czas do 2014 na naturalizację w UK IP: 89.242.145.* 24.06.07, 12:44
          A kto by tu chcial zostac? Ja na pewno nie, powietrze mi nie sluzy :)))

Naturalizacja? Brzmi jak "Seksmisja" - niedorzecznie, groznie i...smiesznie.
          • Gość: Soup Nazi Re: Macie czas do 2014 na naturalizację w UK IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 26.06.07, 06:18
            Gość portalu: maecki napisał(a):

> A kto by tu chcial zostac? Ja na pewno nie, powietrze mi nie sluzy :)))

Hehe, zarobas, bo tobie sluzy tylko powietrze w rodzinnym siole jak chlopi okna
            pootwieraja.

> Naturalizacja? Brzmi jak "Seksmisja" - niedorzecznie, groznie i...smiesznie.

Nie boj nic, bulbiak. Cieciom z morda jak dumpster nic nie grozi, hehe
    • cumentator Wiarus.... 24.06.07, 17:46
      starywiarus napisała:

> No, góra 2017. Potem różnie może być.

...paszol won. Mendziles latami o paszportach a my juz paszportow nie
      potrzebujemy bo jestesmy obywatelami Unii Europejskiej. Na naszym kontynencie
      jestes osobnikiem niepozadanym a nad bezpieczenstwem strefy szengenskiej do
      ktorej wkrotce wstapimy czuwa agencja Frontex z siedziba w Warszawie wiec nie
      masz co tu szukac. Qmaj sie z aborygenami w oz a nie mendz teraz o 2017.
      • starywiarus Re: Wiarus.... 25.06.07, 16:34
        cumentator napisał:

> starywiarus napisała:
        >
        > > No, góra 2017. Potem różnie może być.
        >
        > ...paszol won. Mendziles latami o paszportach a my juz paszportow nie
        > potrzebujemy bo jestesmy obywatelami Unii Europejskiej. Na naszym kontynencie
        > jestes osobnikiem niepozadanym a nad bezpieczenstwem strefy szengenskiej do
        > ktorej wkrotce wstapimy czuwa agencja Frontex z siedziba w Warszawie wiec nie
        > masz co tu szukac. Qmaj sie z aborygenami w oz a nie mendz teraz o 2017.

Wyraźnie coś dobrze robię, skoro mi przydzielają oddzielny personel zagłuszający, hehehe.
        • maecki Re: Wiarus.... 25.06.07, 18:00
          > Wyraźnie coś dobrze robię, skoro mi przydzielają oddzielny personel zagłuszając
          > y, hehehe.

"Piekny umysl" (ang. "A beautiful mind").
          • carnivore69 Re: Wiarus.... 25.06.07, 18:48
            Hehe...

Z pozdrowieniami dla obu dyskutantow
    • Gość: Przesmieszne Re: Macie czas do 2014 na naturalizację w UK IP: 89.243.75.* 24.06.07, 17:52
      czy kolega starywiarus jest jasnowidzem i wie ze w 2017 bedzie rozpad Unii
      Europejskiej czy cos takiego?
      ha ha bo inaczej nie widze powodu dlaczego to problem
      • bonzee32 Re: Macie czas do 2014 na naturalizację w UK 24.06.07, 18:36
        ja tam sie specjalnie nie zdziwie, jak kiedys Polske na taczkach z Unii
        wywioza ... A starywiarus to madry facet...
        • Gość: palejo Re: Macie czas do 2014 na naturalizację w UK IP: *.sotn.cable.ntl.com 24.06.07, 19:32
          Bonzee, masz calkowita racje. Starywiarus to wybitnie madry facet, dlatego z
          niecierpliwoscia czekam na jakies sensowne wyjasnienie z jego storny o co
          chodzie z tym postem?
          • Gość: jadzia Re: Macie czas do 2014 na naturalizację w UK IP: *.range86-148.btcentralplus.com 25.06.07, 20:22
            Wiarus trzepie walka od wielu lat i w momencie stresu idzie na forum i polewa.
            • Gość: Soup Nazi Re: Macie czas do 2014 na naturalizację w UK IP: *.sdsl.bell.ca 25.06.07, 22:26
              Gość portalu: jadzia napisał(a):

> Wiarus trzepie walka od wielu lat i w momencie stresu idzie na forum i polewa.

Gliniak, jak maja sie ludzie z was nie smiac, skoro najprostsze sprawy potrafici
              poyebac? To tak idzie:

Wiarus trzepie was od wielu lat robiac z was wala na forum i dlatego nie udaje
              sie wam polewac swoich dretwych kawalkow.
      • cumentator To problem z czasow prehistorycznych 26.06.07, 07:51
        Gość portalu: Przesmieszne napisał(a):

> czy kolega starywiarus jest jasnowidzem i wie ze w 2017 bedzie rozpad Unii
        > Europejskiej czy cos takiego?
        > ha ha bo inaczej nie widze powodu dlaczego to problem

Wiarus, nazi itp. swolocz to azylanci z czasow komuny ciezko poharatani na
        umysle. Pomieszalo sie biedakom w lepetynach gdy siedzieli w obozach i musieli
        wymyslac legendy zeby dostac azyl. A przedtem, zeby dostac paszport i wyjechac
        do obozu musieli kablowac bezpiece. Te ciezkie kombinacje spowodowaly ze nie
        moga zrozumiec ze to juz prehistoria. I reaguja paranoicznie na to ze teraz
        jestesmy obywatelami Unii Europejskiej i mamy pelne prawa z tego wynikajace.
        Jak im powiesz ze nawet paszportu nie potrzebujemy do hasania po unijce to
        dostaja szalu. A ze juz niedlugo bedziemy w strefie szengenskiej i zadnych
        granic na calym kontynencie nie bedzie to powoduje u nich drgawki. Najbardziej
        zas ich wscieka ze ochrona granic unijnych zajmuje sie agencja Frontex z
        siedziba w Warszawie wiec beda osobnikami niepozadanymi na nszym kontynencie.
        No i jak tam gdzies na zadupiach swiata musza kiblowac to frustracje
        rozladowuja poszczekiwaniem ktore dla tych co nie znaja historii jest haha ale
        naprawde to jest smutek z powodu chorych umyslow.
        • debunker Czy mógłbyś przetłumaczyć "swołocz", gliniak? 04.07.07, 03:40
          Bo jakoś nie mogę znależć w słownikach.
          • Gość: Hombre ... dobry chlopak byl i malo pil ... IP: 212.183.134.* 04.07.07, 05:01
            gliniak to naczynie z dawnych dobrych czasow ... kiedy to sie pilo i jadlo ...
            a swolocz to wiadomo ... kazde dziecko w przedszkolu wie ze to pan R. G.

kiedy przyjda podpalic dom ... ten w ktorym mieszkasz Polske ...
            kiedy kolbami w drzwi zalomoca ...
            ty ze snu podnoszac skron ... stan u drzwi ...
            bagnet na bron ... trzeba krwi ...

cya liter ...
            yo bronkwy ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka