suesslein 01.07.07, 23:28 syn dzis mnie zaskoczyl. przyniosl mi osobiscie nazrywane kwiatki- takie polne z trawnika. jego tatus taki romantyczny nie jest:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monika_irl Re: uczen przerosl mistrza 01.07.07, 23:46 no to napewno miło Ci sie zrobiło na serduszku :) ja sie juz nie moge doczekać na pierwsze 'kocham cie mamo' od Ali :) Odpowiedz Link Zgłoś
dzoaann Re: uczen przerosl mistrza 02.07.07, 00:38 no, kochane to jest, nie??? Ja z kazdego spaceru wracam z bukietami, a czasem ktorys potrafi z podwórka przylecieć z wiąchą:))) Do niedawna Kacper miał zwyczaj zrywania kwiatków prawie bez łodyżek! I wez tu z nich bukiet skomponuj:))) A co do męża, to kochany jest i kwiaty często od niego dostaję:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
annie_pl Re: uczen przerosl mistrza 02.07.07, 22:06 Reniu, gratuluje małego gentleman'a. Widać szkołę mamy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
suesslein Re: uczen przerosl mistrza 02.07.07, 23:19 no, dzieki Wam. Mamy wiec ponownie niezbity dowod, ze dziedziczy sie rowniez po dziadkach. hahaha Odpowiedz Link Zgłoś