Gość: FX IP: *.range86-151.btcentralplus.com 08.07.07, 01:56 Nie wszędzie nas lubią: www.mojawyspa.co.uk/artykuly/19292/Zycie-Polaka-warte-320-godzin-pracy-spolecznej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: www Re: Uważajcie na siebie IP: *.b-ras1.lmk.limerick.eircom.net 08.07.07, 02:35 Tak, to jest przykre. Nie chcę komentować tej sprawy bo nie znamy szczegułów, jednak z całą pewnością wiem że jak wynajmiesz prawnika do jakiejkolwiek sprawy to traktują ciebie inaczej - w tym przypadku prawnika nie było to duży minus dla sprawy. Musimy o tym wiedzieć że niestety ale na całym swiecie tak jest że liczy się dobry prawnik ,okoliczności i nie tylko. Tak to niestety już w życiu bywa , podobnie było kiedy to rosjanie ginęli w polsce - o nich nikt nie mówił głośno i sprawy też były szybko zamykane gdy nie było prawników. Wszędzie dobrze jest wynająć adwokata, nawet nieraz do nie zapłaconego mandatu. ...równi i równiejsi..., niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rumburak Re: Uważajcie na siebie IP: *.belf.cable.ntl.com 08.07.07, 10:52 Przed skomentowaniem artykulu warto go uwaznie przczytac. Wowczas wiedzialbys, ze ojciec ofiary wynajal prawnika, ale ten zostawil go na lodzie 2 dni przed rozprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
bonzee33 Re: Uważajcie na siebie 08.07.07, 10:59 Przyznam sie, ze ten link mna wstrzasnal. Wieczorem bede miala chwile czasu wiec mam zamiar jako osoba prywatna wyslac pare maili do organizacji, ktore moglby ten wyrok zainteresowac. Dobrze byloby zaintersowac tym tematem media.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Uważajcie na siebie IP: *.b-ras1.lmk.limerick.eircom.net 08.07.07, 14:07 Właśnie, rum-burak, czytaj ze zrozumieniem! przecież w artykule jest napisane że prawnika nie było. Wyjaśnię specjalnie dla Ciebie - jeżeli prawnik pozostawił rodzię "na lodzie" 2 dni przed rozprawą to znaczy że go nie było - zrozumiałeś teraz ?? Odpowiedz Link Zgłoś