Gość: klara IP: *.cable.ubr01.perr.blueyonder.co.uk 29.07.07, 15:52 znacie jakies fajne miejsce nad morzem na weekend? a moze ktos poleci konkretny niedrogi hotel albo b&b? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bird i'th'and Re: weekend nad morzem uk IP: *.cable.ubr09.live.blueyonder.co.uk 29.07.07, 17:43 isle of skye.. warto Odpowiedz Link Zgłoś
mart27 Re: weekend nad morzem uk 29.07.07, 17:46 A gdzie dokladnie szukasz? Polecam Polnocna Walie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klara Re: weekend nad morzem uk IP: *.cable.ubr01.perr.blueyonder.co.uk 29.07.07, 19:15 nie mam konkretow :) jestem z centralnej anglii wiec wszedzie blisko dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
jaleo Re: weekend nad morzem uk 29.07.07, 19:25 Jako generalna zasada, polecam trzymac sie jak najdalej od tzw. seaside resorts. Bardzo ladne piaszczyste plaze i niedaleko od Ciebie, jesli mieszkasz w srodkowej Anglii, sa w Dumfries & Galloway - okolice Kirkcudbright albo Gatehouse of Fleet. Nie jest tam duzo turystow, tereny bardzo malownicze i samo Dumfries to bardzo przyjemne miasto. No i oczywiscie w ramach lokalnego patriotyzmu - Northumberland Coast czyli od Alnwick w gore az do Berwick upon Tweed - podobno (i nie jest to moje zdanie!) najpiekniejsze plaze w Anglii. Sa tez przepiekne plaze na polnocy Szkocji, ale to troche dalej od Ciebie i na weekendowy wyjazd chyba za daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
mart27 Re: weekend nad morzem uk 29.07.07, 19:37 Polecam wiec zachodnia Walie: Dolgellau, Aberystwyth i lokalne male wioski z pieknymi piaszczystymi plazami. Nawet plaze nudystow mozna znalezc :) Odpowiedz Link Zgłoś