Dodaj do ulubionych

A ja jadę!!!

30.07.07, 21:44
Zostawiam mój piękny Kraków i zamieszkam przez najbliższe kilkanaście miesięcy na małej wyspie Guernsey. Najważniejsze rzeczy już mam zapewnione tj. przelot, pracę, nocleg i jedzenie. Jednak problem w tym, że będzie to mój pierwszy dłuższy pobyt za granicą. Dlatego nie wiem co powinienem ze sobą zabrać. Na co zwrócić uwagę będąc na miejscu. Jak się przygotować do takiego wyjazdu, aby na miejscu nic mi nie brakowało? Wiem, truizmy... ale co zrobić żeby było dobrze? Dziękuję za pomoc!
Obserwuj wątek
    • Gość: andrej Re: A ja jadę!!! IP: *.lei3.cable.ntl.com 30.07.07, 22:42
      Ja bym wzial ponton,jakby praca okazala sie niewypalem lub oszustwem i nic
      nowego by sie nie znalazlo to bym spier..l z tej nudnej wyspy Guernsey-bo co
      tam robic???????
      • Gość: koniobij zeby zrobic sobie dobrze IP: *.cable.ubr04.azte.blueyonder.co.uk 30.07.07, 23:59
        wystarczy sprawna reka
        • Gość: odważna dziewczyna Re: zeby zrobic sobie dobrze IP: *.imz.pl 31.07.07, 07:54
          Bierz kasę i paszport. O tłumaczeniach dyplomów etc. nie mówię bo to oczywiste.
          Znasz język - już jest dobrze. Nie boisz się własnego cienia - sukces murowany.
          • Gość: regiomal Re: zeby zrobic sobie dobrze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.07, 13:07
            Słyszałem, że Anglicy nie patrzą na te nasze dyplomy:( Instersuje ich bardziej to co umiemy, a nie to co jest na jakimś papierku...
    • Gość: . Nie zapomnij różańca, bo co będziesz robiła w woln IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.07, 13:32
      Nie zapomnij różańca, bo co będziesz robiła w wolnej chwili ?!
      • Gość: ww Re: Nie zapomnij różańca, bo co będziesz robiła w IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.07, 18:19
        weź 1000 funtów, jaby coś odrazu nie wypaliło.
      • ontarian Re: Nie zapomnij różańca, bo co będziesz robiła w 31.07.07, 20:22
        Gość portalu: . napisał(a):

> Nie zapomnij różańca, bo co będziesz robiła w wolnej chwili ?!
        uwazam, ze to swietny pomysl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka