Gość: drops IP: *.brig.cable.ntl.com 06.09.07, 20:54 Mam pytanie. Czy udalo sie komukolwiek skutecznie odwolac od kary za nie oplacenie congestion charge ? Czy zaplacic 50 i zapomniec o sprawie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: A Re: congestion charge IP: 78.32.65.* 06.09.07, 21:03 A na jakiej podstawie chcesz sie od niej odwolac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drops Re: congestion charge IP: *.brig.cable.ntl.com 06.09.07, 21:27 przypadkowe wjechanie w strefe i opuszczenie jej. szczeze zaskoczylo mnie sprawne dzialanie tego systemu. nie mieszkam w londynie to byl jednorazowy wypad. Odpowiedz Link Zgłoś
pyza_uk Re: congestion charge 06.09.07, 21:43 Strefa ta jest tak dobrze oznakowana, ze nie mozna jej przekroczyc 'przypadkowo'... Odpowiedz Link Zgłoś
101krotka Re: congestion charge 06.09.07, 23:33 a jak ich masz zamiar przekonac,ze to bylo przypadkowe?Ja tez kiedys wjechalam przypadkowo,zaraz wycofalam ale na kamerze juz bylam i niestety to sie juz liczy.Wolalam zaplacic £5 niz czekac az cos przyjdzie,a to cos juz byloby znacznie wieksze.Trzeba bylo zaplacic te £8 i na drugi raz uwazac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też Re: congestion charge IP: *.winn.cable.ntl.com 08.09.07, 20:10 dokladnie tak, fotka jest i to sie liczy. Juz to zaliczylem. Do zalozyciela wątku Odpowiedz Link Zgłoś