Gość: chlop_ze_wsi IP: 81.140.78.* 04.10.07, 22:53 mam 900 min free jaki nomer dostepowy do polski pomuzcie bo place po stowie co miesiac.. on contract Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: WK Re: t-mobile IP: *.ipt.aol.com 08.10.07, 04:57 www.lycateleshop.com/Web/WebLangHome.aspx?_lang=en-GB&U=K Ostatnio nie mieli kłódeczki w przeglądarce, więc nie podałem danych karty kredytowej. Zadzwoniłem i za 10 funtów mam 1000 minut do PL. Oczywiście przez telefon podałem dane karty, na której mam limit 50 funtów. Wg mnie bardziej opłaca się kupić taką kartę w ich sklepie (oczywiscie przyjdzie mail z nr dostępowym itp.) Np. karta SOLO £5+ £4.00 pozwala na wykonanie 2400 minut połączeń do PL na nr sracjonarny, co daje 5 funtów / 2400 minut = 0,21 pensa na minutę korzystająć z numeru dostępowego geograficznego (01 lub 02). Ci, którzy korzystają jeszcze z O2 na Pay And Go i mają włączoną usługę Favourite Place (500 minut miesięcznie na O2 i stacjonarne 01 i 02) przy doładowaniach 10 funtów miesięcznie, dzwonią naprawdę tanio. Nie wiem jaka jest jakość połączeń z takiej karty SOLO i czas ważności czy też opłata za połączenie. Klikając na zdjęcie karty, wyświetlisz jej ulotkę, ale jest ona jakby nieczytelna :) Pozdrawiam, WK Odpowiedz Link Zgłoś