przyszla_mama22 15.12.07, 21:37 jutro wyjezdzamy na siweta wiec chcialam wam pozyczci: Wesolych Swiat i spokojnych,oraz szzcescilego nowego roku zyczy Magda!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katenowak Re: Wesolych Swiat.. 15.12.07, 23:07 wszystkiego najlepszego Tobie i wszystkim Twoim bliskim w tym szczególnym czasie i samych pięknych i radosnych chwil w Nowym Roku Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
olliesmum Re: Wesolych Swiat.. 21.12.07, 00:17 Wesolych Swiat rowniez od nas, jako ze jutro wyjezdzamy (do Francji na spotkanie rodziny meza rozsypanej po calym swiecie :)) Zycze sobie i Wam spokojnych i pogodnych Swiat i duzo dobrego w Nowym roku!! A temu forum, by bylo zawsze ostoja dla "starych" (stazem tutaj) i nowych mam i tatusiow :)) Do Siego Roku! P.s. Jakby jeszcze znikly te nachalne reklamy tutaj to juz by bylo w ogole super ;) Odpowiedz Link Zgłoś
reyka Re: Wesolych Swiat.. 21.12.07, 01:19 trzymajcie sie cieplo!!! oby swieta uplynely w jak najradosniejszej atmosferze a w nowym roku samych usmiechow:)) kasia Odpowiedz Link Zgłoś
suesslein Re: Wesolych Swiat.. 21.12.07, 21:44 Ja takze sie przylacze do zyczen swiatecznych: wszystkim przede wszystkim ZDROWIA:) reszte kazdy sobie "dorobi" wedle uznania. Renata Odpowiedz Link Zgłoś
monika_irl Re: Wesolych Swiat.. 22.12.07, 00:49 ja również zyczę wszystkjim Wesołych Swiąt!! Odpowiedz Link Zgłoś
zapytajnick Re: Wesolych Swiat.. 22.12.07, 01:17 i ja swiatecznie i noworocznie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ika_jen Re: Wesolych Swiat.. 22.12.07, 11:41 Samych dobroci - na Święta i Nowy Rok! (nie mam na myśli tylko jedzenia;-) Wszystkiego najlepszego dla Wszystkich;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
imszulc Re: Wesolych Swiat.. 22.12.07, 13:46 Radosnych i spokojnych Świąt a w Nowym Roku tylko szczęśliwych dni. Odpowiedz Link Zgłoś
patyczako Re: Wesolych Swiat.. 22.12.07, 23:28 Biały obrus na stoliku, iskry gonią się w kominku, pierwsza gwiazdka mruga z nieba, anioł kolędę Wam śpiewa, a pod karpia łuskami jest mój list z życzeniami... Białych myśli, lekkich jak puch - niech Anioł przywieje z nieba, otworzy skrzydłem nadzieję i niech kolędę zaśpiewa. Bo dzisiaj jest piękny dzień wszystko się rodzi na nowo, więc w blasku radosnych Świąt żyjcie zdrowo i kolorowo! W dniu Bożego Narodzenia pragnę Wam złożyć gorące życzenia: szczęścia, dobrego zdrowia, powodzenia! I oby troski życia zginęły w mroku podczas nadchodzącego Nowego Roku! Odpowiedz Link Zgłoś
mama-arian Re: Wesolych Swiat.. 25.12.07, 20:54 Niech sie spelnia Swiateczne zyczenia te latwe i te trudne do spelnienia. Niech sie spelniate duze i te male te mowione glosno ilub wcale.Niech sie spelniate wszystkie krok po kroku tego zycze WAM i SOBIE w Swieta i Nowym Roku. Ania:-) Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemilii Re: Wesolych Swiat.. 26.12.07, 11:17 Ja też się dołączam z życzeniami Wesołych Świąt! Spełnienia Marzeń i Wszystkiego Dobrego! Odpowiedz Link Zgłoś
mamunistka Re: Wesolych Swiat.. 26.12.07, 22:29 Z okazji Świąt Bożego Narodzenia oraz Nowego Roku życzę Wam: samych dobrych Wiadomości, stabilnego wzrostu Gospodarki, ekscytującego Sportu, efektywnej Pracy, braku kolejek na Poczcie, dużo, dużo zdrowia i spokoju w Czterech Kątach… Odpowiedz Link Zgłoś