Gość: sisi IP: 91.108.215.* 02.03.08, 23:54 z butelki, jest rewelacyjna. stwierdzam ze smak stronga sie poprawil. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maecki Re: po lechu testowalem warké strong IP: 78.149.150.* 03.03.08, 00:08 :) Ale warke strong to dziewczyny pija.... Ja sprawdzalem Zywca, niedobry bardzo, bylem w Polsce, znowu test, kurcze, tak samo niedobry, co jest? Kiedys tylko Zywiec, a teraz przyzwyczailem sie do tych fostersow, carlsbergow, carlingow, co to pol kufla wody, pol piwa, i niektore polskie piwa wydaja mi sie za mocne w smaku. Ale po jakims czasie sie przestawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
worm83 Re: po lechu testowalem warké strong 03.03.08, 10:02 Gość portalu: maecki napisał(a): > :) > > Ale warke strong to dziewczyny pija.... > o uprzedziłeś mnie :) :D Na dobrego Zywca trzeba trafic, bo sa w uk takie rozlewane wlasnie tam (sprawdzcie etykiete tylnia). Tez musze przyznac, ze po dlugm czasie picia carlsberga, carlinga, fostersa i innych, sprobowalem swojego ulubionego czarnego specjala z Elblaga (kiedys eb tereaz grupa zywiec..) to wydawalo mi sie ze pije gazowana wodke o smaku chmielu :), ale to tylko dwa dni i moj polski organizm sie dostosowal. Odpowiedz Link Zgłoś
maecki Re: po lechu testowalem warké strong 03.03.08, 11:24 O wlasnie, jedyne piwo ktore jest slabsze od tych "angielskich" sikaczy to eb, ono zawsze smakowalo jak woda sodowa z dodatkiem chmielu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
staruch Re: po lechu testowalem warké strong 04.03.08, 00:06 Dobry jest Fischer w butelce 0,6, ale go tu nie widziałem. :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brat Re: po lechu testowalem warké strong IP: *.t-mobile.co.uk 06.03.08, 17:57 a ja do polskich piw nie tesknie w ogole! Za to tesco zrobilo mi super frajde robiac polke z piwami z naszej czesci europy. Oczywiscie pelna czeskich specjalow!!! a w SzPARze na dole mam slynnego jamajskiego red stripe'a. Odpowiedz Link Zgłoś